Şimdi Ara

EPOX 9NPA+ Ultra nasıl bi kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kart nasıl?o\c performansı nasıl?bu kart normal sartlarda beni kaç yıl idare eder?

• http://forum.donanimhaber.com/m_4940582/tm.htm
    BURADA DETAYLİ BİLGİ VAR.
    ANAKART İLE İLGİLİ İSTEKLERİNİZİ BURDAN DEVAM EDİNİZ.
  • bana kullananlardan yorum lazım.
  • 4 GÜN ÖNCE ALDIM VE KESİNLİKLE MÜKEMMMEL!
  • sağol.kötüleyen var mı kartı?
  • Fanının çok gürültülü çalıştığını duymuştum
  • sağlamdır desteği iyidir overclocka gelir çok güzel karttır yani çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla ben de sli olanı war gayet sessiz...............
  • peki bunun ultra olmayanını alsak yinede o/c yapabiliriz di mi?azda olsa yapılır yani.
  • sadece usb lerde problem cıkarıyor mesala kart okuyucularda flash disklerde v.b
  • O/C yapacaksan ABIT başka anakart yaramaz.
  • ewet yaa bende duymuştum usb girişlerinde bazılarının problemli oldugunu..
    ama bios güncellemesiyle geçtiğini de duydum..www.epoxtr.com
    kartın kaliesine gelince her şeyden önce epox , bende epox 9npa3j var mükemmel
  • bios güncellemesi ile usb lerdeki sorun düzeltiliyor güzel bi anakart tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrufs

ewet yaa bende duymuştum usb girişlerinde bazılarının problemli oldugunu..
    ama bios güncellemesiyle geçtiğini de duydum..www.epoxtr.com
    kartın kaliesine gelince her şeyden önce epox , bende epox 9npa3j var mükemmel

ya bab sen o/c yaptın mı o karta?
  • orta kaliteli bir kart sorunsuz çalışıyo
  • valla bios güncellemesi ile falan düzelmiyor en son bios yüklü mesela kart okuyucuyu ilk taktınmı calışıyor okuyucudan mmc veya sd kartı söküp başka bir kart taktın mı okumuyor komple kart okuyucuyu söküp takman gerekiyor.bluetodlarda ve kızılötesinde problem cıkarıyor. ama bunları halledebilirsen çok güzel bir kart.
  • PCI-ex in yanındaki pci slotu kullanılırsa ekran kartına yeterli hava gitmiyomuş diye duydum aslı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arena

valla bios güncellemesi ile falan düzelmiyor en son bios yüklü mesela kart okuyucuyu ilk taktınmı calışıyor okuyucudan mmc veya sd kartı söküp başka bir kart taktın mı okumuyor komple kart okuyucuyu söküp takman gerekiyor.bluetodlarda ve kızılötesinde problem cıkarıyor. ama bunları halledebilirsen çok güzel bir kart.

Epox son seri nForce 4 Ultra'larda I/O denetleyicisini değiştirmiş. Belki bahsettiğiniz sorun(lar)la ilgili olabilir. Yaşamadığım için bilmiyorum. Model adı: 9NPA3 Ultra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akineton

PCI-ex in yanındaki pci slotu kullanılırsa ekran kartına yeterli hava gitmiyomuş diye duydum aslı varmı?

var.sonucunda kartın alanını daraltıyosun.ama su anki pci-ex kartlar o kadar iyi tasarlanmıski arada bi slot kadar bosluk var.hiç bişey olmuyor
  • bende bu kartı aldım alacam baya küsel bir ankart al derim fiyat aralığıda iyi...
    ama formadaki yazılarda usb sorunundan bahsediliyo çok büyük bi prob.olurmu...bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.