Şimdi Ara

Epox 8rda+ v.2.0 board lan sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son biosu yüklü olmasına karşın ne dahili eternet soketi,nede biosdan kapatıldıktan sonra harici bir eternet kartı kullanılarak yapılan çalışmalarda sonuç alamadım,problem ne olabilir,bu türden bir sorunla karşılaşan bir arkadaş varmı.nedir bunun çaresi.bir yardım?kısıtlı net bağlantısı olarak algılıyor bağlantıyı ve açılamıyor nete.hat normal,diğer bilgisayarlarla girilebiliyor internete.

• ?
  • ?
  • internete girmeyen pc nin ip numarasını değişitir öyle dene?
  • Evet değiştirdim,olmadı yine aynı durum,giden veri var ama gelen yok
  • ?
  • arkadaşım sen son bios derken upgrade mi yaptırdın biosu ?
    eğer yaptırdıysan daha önce çalışıyormuydu bunlardan bahsedersen sana yardımcı olabiliriz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boardu yeni aldım 2. el üzerinde son bios yüklüydü,hatta biosda bişi vardır diye gittim ilk biosunu koydum şimdi,ama durum halen aynı giden veri var gelen yok,boardu aldığımdan beridir lan yüzü göremedik.
  • modem arayuzunden konfigrasyonunu yenılemeyı denedınmı....
  • paylaşımlara ve modem ayarlarınada bakın bazı modemlerde bağlantı her pc için sınırlandırılabildiği gibi komple iptalde edilebilir.
    modem ayarlarınıza ait arayüzde bulabilirsiniz bu ayarları.

ip şöle olsun örneğin
    1. makina 10.0.0.03
    2. makinada 10.0.0.04
    gibi her makinaya siz ardışık ip atayın.
  • Evet denemediğim bişi kalmadı galiba,modemle board arasında bir uyumsuzluk olabilirmi acaba,uydurdum galiba,bir çaresi yokmu acaba,giden veri var gelen olmaması kafa karıştırıyor,hani hiçbirşey olmasa tamam board arızalı falan diyeceğim ama ilginç bir durum işte
  • ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Albatros

Evet denemediğim bişi kalmadı galiba,modemle board arasında bir uyumsuzluk olabilirmi acaba,uydurdum galiba,bir çaresi yokmu acaba,giden veri var gelen olmaması kafa karıştırıyor,hani hiçbirşey olmasa tamam board arızalı falan diyeceğim ama ilginç bir durum işte

modemle anakart arasında bir uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. çünkü bu modem şu anakartlar için bu modem bu anakartlar için üretilmiştir diye hiç okumadım duymadım
    giden veri var gelen veri yok evet kafa karıştırıcı! bilgisayarım/donanım/aygıt yöneticiye baktığında modem karşısında soru işareti varmı modemini pc tam olarak tanıyormu.

1-splitde sorun olabilir
    2-modemde sorun olabilir. lehimlerinde veya temassızlık gibi

birde internet yapılandırma ayarlarını yazarsan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLİMPİX -- 20 Aralık 2005 23:15:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.