Şimdi Ara

eposta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • e-posta şifremi unuttum nasıl uluşırım doğru yerdemiyim acaba teşekkürler.

E-posta derken hangisi bilmiyorum ama genelde mantık hep aynı. Eğer şifresini unuttuğun e-posta'na kurtarma amaçlı ikinci bir e-posta veya telefon numarası tanımladıysan kurtarması çok kolay. Zaten şifremi unuttum adımlarından birinde ikinci e-postanı veya telefon numaranı girmeni isteyecek. Oradaki adımlardan kurtarılabilir. Ama kurtarma e-postası veya telefon numarası yoksa bu sefer senden e-postayı alırken girdiğin bilgileri, o adımlardan birinde girdiğin güvenlik sorusunu ve cevabını senden isteyecektir. Bu bilgileri ne kadar doğru girersen sana kurtarma için o kadar hızlı geri dönüş yapacaklardır. Tabi kurtarma adımlarından birinde senden ikinci bir e posta veya telefon numarası isteyebilir. Kurtarma yapmak için gerekli bilgileri göndereceği bir yer olarak isteyecek senden bunu.

Velhasıl e-posta kurtarma işleri aşağı yukarı bütün e-posta servislerinde böyledir. Belki değişik sistemlere geçenler olabilir. Her birini takip edemiyoruz. Başına gelmeden denemeden ne gibi yenilikler geldiğini önceden bilmek zor.

Kolay gelsin.

• Maxpayne53 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, biraz uğraşacağım bakalım başarabilecekmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 9 Ocak 2026; 16:27:3 >
    Telegram mesaj guncellenmiyor
    2 yıl önce açıldı
    hotmail adresime mail gelmiyor ???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.