|
e-posta şifremi unuttum nasıl uluşırım doğru yerdemiyim acaba teşekkürler. |
|

|
e-posta şifremi unuttum nasıl uluşırım doğru yerdemiyim acaba teşekkürler. |
|
Yanlış yerdesin ama cevaplayalım. E-posta derken hangisi bilmiyorum ama genelde mantık hep aynı. Eğer şifresini unuttuğun e-posta'na kurtarma amaçlı ikinci bir e-posta veya telefon numarası tanımladıysan kurtarması çok kolay. Zaten şifremi unuttum adımlarından birinde ikinci e-postanı veya telefon numaranı girmeni isteyecek. Oradaki adımlardan kurtarılabilir. Ama kurtarma e-postası veya telefon numarası yoksa bu sefer senden e-postayı alırken girdiğin bilgileri, o adımlardan birinde girdiğin güvenlik sorusunu ve cevabını senden isteyecektir. Bu bilgileri ne kadar doğru girersen sana kurtarma için o kadar hızlı geri dönüş yapacaklardır. Tabi kurtarma adımlarından birinde senden ikinci bir e posta veya telefon numarası isteyebilir. Kurtarma yapmak için gerekli bilgileri göndereceği bir yer olarak isteyecek senden bunu. Velhasıl e-posta kurtarma işleri aşağı yukarı bütün e-posta servislerinde böyledir. Belki değişik sistemlere geçenler olabilir. Her birini takip edemiyoruz. Başına gelmeden denemeden ne gibi yenilikler geldiğini önceden bilmek zor. Kolay gelsin. |
| _____________________________ |
|
Teşekkürler, biraz uğraşacağım bakalım başarabilecekmiyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 9 Ocak 2026; 16:27:3 > |
|