Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (9 Mobil) - 3 Masaüstü9 Mobil
5 sn
129.087
Cevap
158
Favori
2.218.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serdar gökhana sor abi trende yer kalmışmı??? Gökhan öbür paketide alalımmı almayalımmı sen karar ver alırsan benden +1 kardeşim.
    Dün akşam çok formdaydım kzda.Klan maçında o formum olsa maçı alırdık valla Demekki benim elim gavur öldürmeye daha yatkın

Dün pazar günü, güç bela razı ettik bizim kayınpederi pikiniğe gidelim diye.. Gittik ve çok güzel oldu. 100 fotoğraf çekmişim, eski fotoğraf makineleri ile 3 makara film eder. Haftasonu insan dinlenmek ister ben kendimi hafta içinden daha çok yordum.

C.tesi günü klan maçı güzeldi ama anlamadığım bir kaç nokta var. Benim kurduğum bot neden hemen parçalanıyorda, rakip bota bir şarjör mermi boşaltmama rağmen hiç bişi olmuyor? KZ2'ye spawn noktalarında çıkar çıkmaz öldürülmeye karşı önlem almalarına kadar oynamaya ara verecem galiba.. Solo bitmemişti ona asılırım.

Dün Sony'nin beleş verdiği adını tam olarak hatırlayamadığım karate oyununu denedim. Abi bunca zamandır boş boş duruyordu. İyi ki denemişim. Şahane oyunmuş. Taşkın, usta yola çıkmadıysan al abi PS3'ü yanına 4 kişiye kadar multi oynanıyor, pişman olursun bak, demedi deme... Orçun, ezeli rakibim , bu oyunu almışsındır inşallah, akşama önce Worms peşine bu oyunu oynayalım, inşallah indirmişsindir.

Elinde Worms olan cem-i cümle alem akşama maça beklerim.... PSN böyle oyun yapmaya devam ederse ben kolay kolay kutulu oyun almam abi..

Gökhan, abi ne zaman çıkacak Battlefield?

Haydi herkese hayırlı işler, bol kazançlar... Bu arada 492 safya olmuşuz.. Vayy beee...

Unutmadan... Tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 22 Haziran 2009; 9:07:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

günaydın arkadaşlar.
    Serdar gökhana sor abi trende yer kalmışmı??? Gökhan öbür paketide alalımmı almayalımmı sen karar ver alırsan benden +1 kardeşim.
    Dün akşam çok formdaydım kzda.Klan maçında o formum olsa maçı alırdık valla Demekki benim elim gavur öldürmeye daha yatkın

ben de c.tesi akşamı cok formdaydım ne kadar cok madalya kazandım

burak sensei tarafından çalıştırılıyorum artık killzone ustası olmama cok az kaldı.
    c.tesi akşam baya çalıştık eline sağlık burakcım baya bişiler kazandım ama sonra bi daha açıp bakamadım oyuna. bu akşam bakayım

• fatih kardeşim rag dol kungfu yu diyosun evet 4 kişi oynanıyor ama online oynanmıyor.evde 4 sixaxis varsa oynarsın abi 4 kişi.ama online olsaydı inan başka oyuna gerek yok öyle güzel oyun
    Şaka yapıyorum, 5 tane bilet vardı. 1 tanesini ben aldım, Taşkın, Burak ve Fatih birer tane aldılar. Mesut bilet için senden önce başvuru yapmıştı.
    Eğer benim yolculuğum ücretsiz ise sana da 1 bilet var demektir. Bu akşam netleştirmiş oluruz. Aksiyonlara sık katılım gösteren bir arkadaşım olarak seni de trende görmek istiyorum tabi ki

@Burak diğer olayı da yapacağız, önce konuştuğumuz meseleleri nasıl çözeceğimize bakmamız lazım. Ben bugün öğrenirim.

@Fatih, battlefield Haziran ayı içerisinde çıkacaktı. Ertelendiğine dair bilgi gelmediği için 1 hafta içerisinde çıkacağını tahmin ediyorum. Bu arada sen tren biletini göndermiştim, bileti kullandın mı? Acil bilgi?

Arkadaşlar e-mail adreslerinizi bana PM ile yollar mısnız? Teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: bluebest

@Fatih, battlefield Haziran ayı içerisinde çıkacaktı. Ertelendiğine dair bilgi gelmediği için 1 hafta içerisinde çıkacağını tahmin ediyorum. Bu arada sen tren biletini göndermiştim, bileti kullandın mı? Acil bilgi?

Abi bileti nereye gönderdin? PM atamıyorum, gönderdiğim her mesaj posta kutusu dolu mesajı verip gitmiyor.
    PSN: HUSCAV_TR
  • serdar çekirge bu akşamda gel yine biraz çalıştırayım snei.gökhan seninde eksiklerin var sende gel akşam kz a bi yarım saat çalışalım.revolver yapın en azından

serdar çekirge bu akşamda gel yine biraz çalıştırayım snei.gökhan seninde eksiklerin var sende gel akşam kz a bi yarım saat çalışalım.revolver yapın en azından

tamam sensei

abi tren biletini biz kaçıdıysak bi ekip daha toplanıp bi sonra trene binsek olmaz mı orcun hüseyin erol almak isteyen var mı abi bizde kendimiz alalım arkadasları yalnız bırakmayalım oralarda

Orjinalden alıntı: ssarica81

abi tren biletini biz kaçıdıysak bi ekip daha toplanıp bi sonra trene binsek olmaz mı orcun hüseyin erol almak isteyen var mı abi bizde kendimiz alalım arkadasları yalnız bırakmayalım oralarda

serdar normalde benim haberim vardı, yani saolsun gökhan bana bilet verecekti ama daha önce bu oyunu devamlı oynayan arkkadaşlar alsın dedik.

sonuçta ben kz2yi bugun yarın satarım. boşuna almıyım dedim.
    ama ikinci bir grup olursa alırım bende

Hepiniz binersiniz trene arkadaşlar meraketmeyin son çıkan haritadaki bomba patlayan haritayıda çok met ediyorlar. siran çalınca herkes içeri kaçışıyormuş.dışarda kalan patlamayla ölüyormuş

hadi ya

silen hill gibi demek

süpermiş oda

ben o haritadan istiyorum

en iyisi kz2 yi satma yı erteliyim.

ya bende bir öyle diyorum bir battlefield gelince daha oynamam diyorum kafam karıştı

• RajmanHDGamingyoutube
    Killzone 2 "Flash & Thunder Map Pack DLC Trailer" TRUE-HD QUALITY
    http://www.youtube.com/watch?v=WXzKCgzsJqc&feature=related

haritanın trailer i.
  • bu diger harita daha zevkli gibi sanki flash and tandır olanı dısarıda patlama oluyo herkez içeri kaçıyo falan siz neden ilk onu indirmediniz. daha çııkmadı mı bu burak ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.