Şimdi Ara

Epiphone SG-400 Pro + Roland Micro cube

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar boyle bir secim yapacagim da sizce iyi olur mu,gitari denedim bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gitar iyi bir gitar ama o paraya cort evl serisinden güzel emg manyetikli bir gitar alabilirsin, belki bi 50-100 lira daha eklemen gerekebilir. Ama herkes gibi senin de corta ön yargın varsa bir şey diyemem tabi. Amfi zaten herkes tarafından sevilen bir amfi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Gitar iyi bir gitar ama o paraya cort evl serisinden güzel emg manyetikli bir gitar alabilirsin, belki bi 50-100 lira daha eklemen gerekebilir. Ama herkes gibi senin de corta ön yargın varsa bir şey diyemem tabi. Amfi zaten herkes tarafından sevilen bir amfi.

O ön yargı bende de var herhalde.Bilemiyorum,bilinen bir markaya daha çok güveniyorum.
  • Cort a karsi olan onyarginin sebebi gibson gibi jackson gibi 4-5 bin $ lik gitarlar uretmemesidir. Cort tamamen baslangic seviyesine gitar uretir o gitarlari 6bin liralik gitarla karsilastirirsan tabii dandik kalacaktir ama cort dandik diye birsey kesinlikle yok. Cort un fiyat performans orani cok iyidir 500 600 liralik gitarlarina 400 liralik manyetik seti takar mesela. O yuzden cort a karsi on yargin olmasin rahatlikla tercih edebilirsin düşük butce icin ideal bir marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

quote:

Gitar iyi bir gitar ama o paraya cort evl serisinden güzel emg manyetikli bir gitar alabilirsin, belki bi 50-100 lira daha eklemen gerekebilir. Ama herkes gibi senin de corta ön yargın varsa bir şey diyemem tabi. Amfi zaten herkes tarafından sevilen bir amfi.

O ön yargı bende de var herhalde.Bilemiyorum,bilinen bir markaya daha çok güveniyorum.

Tabi benimki sadece tavsive ama cort zaten bilinen bir markadır, sözlüklerde ve yabancı forumlarda çok övülen bir seridir evl serisi ve cortun birçok serisi. Fiyatının çok çok üstünde modeller üretir, şu alttaki gitarların özelliklerine bakıp sonra da fiyatına bakmak, bunu anlamak için yeterlidir zaten.
    http://www.cortguitars.com/en/product/evl-x6
    http://www.cortguitars.com/en/product/evl-k6

• quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Cort a karsi olan onyarginin sebebi gibson gibi jackson gibi 4-5 bin $ lik gitarlar uretmemesidir. Cort tamamen baslangic seviyesine gitar uretir o gitarlari 6bin liralik gitarla karsilastirirsan tabii dandik kalacaktir ama cort dandik diye birsey kesinlikle yok. Cort un fiyat performans orani cok iyidir 500 600 liralik gitarlarina 400 liralik manyetik seti takar mesela. O yuzden cort a karsi on yargin olmasin rahatlikla tercih edebilirsin düşük butce icin ideal bir marka.

Tamamen başlangıç seviyesi? Şu gitara başlangıç seviyesi diyen adam bir şey bilmiyordur. Diğer dediklerine katılıyorum ama tamamen başlangıç seviyesi demek yanlış olmuş. Profesyoneller tercih eder mi bilmem ama orta seviye ve üstü için bir gitardır bu gitar. Ama çok parası olan adam gitarın iyiliği dışında, markayı da daha çok tanınan bir marka seçer tabi.

• quote:

quote:

Cort a karsi olan onyarginin sebebi gibson gibi jackson gibi 4-5 bin $ lik gitarlar uretmemesidir. Cort tamamen baslangic seviyesine gitar uretir o gitarlari 6bin liralik gitarla karsilastirirsan tabii dandik kalacaktir ama cort dandik diye birsey kesinlikle yok. Cort un fiyat performans orani cok iyidir 500 600 liralik gitarlarina 400 liralik manyetik seti takar mesela. O yuzden cort a karsi on yargin olmasin rahatlikla tercih edebilirsin düşük butce icin ideal bir marka.

Tamamen başlangıç seviyesi? Şu gitara başlangıç seviyesi diyen adam bir şey bilmiyordur. Diğer dediklerine katılıyorum ama tamamen başlangıç seviyesi demek yanlış olmuş. Profesyoneller tercih eder mi bilmem ama orta seviye ve üstü için bir gitardır bu gitar. Ama çok parası olan adam gitarın iyiliği dışında, markayı da daha çok tanınan bir marka seçer tabi.

Ulan ne kadar millete laf sokmaya calisan en cok ben biliyorum havasinda adam var su forumda ya. Ne demek birsey bilmiyordur nasil vardin bu yargıya? Ulkemizde 1000 liraya satilan cort lar olabilir ama dunya buradan ibaret degil bu kuresel bir pazar ve fiyat olarak baslangic icin tercih edilecek gitarlar üretiyorlar. Orta seviye ve üstü dedigin senin en az duzenli sahne performansi ve ufak tefek kayit demek. Kayita da cort ile gidersen sana gulerler. Cort u başlarken ve ufak tefek sahne faaliyetleri icin kullanabilirsin ama 1 2 sene sonra zaten tatmin etmemeye baslar. Orta-ust seviye dedigin zaman en az bir 2000 lirayi gozden cikartman gerekir. Cort ise maksimum orta seviyeye kadar idare eder. Maksimum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ulan ne kadar millete laf sokmaya calisan en cok ben biliyorum havasinda adam var su forumda ya. Ne demek birsey bilmiyordur nasil vardin bu yargıya? Ulkemizde 1000 liraya satilan cort lar olabilir ama dunya buradan ibaret degil bu kuresel bir pazar ve fiyat olarak baslangic icin tercih edilecek gitarlar üretiyorlar. Orta seviye ve üstü dedigin senin en az duzenli sahne performansi ve ufak tefek kayit demek. Kayita da cort ile gidersen sana gulerler. Cort u başlarken ve ufak tefek sahne faaliyetleri icin kullanabilirsin ama 1 2 sene sonra zaten tatmin etmemeye baslar. Orta-ust seviye dedigin zaman en az bir 2000 lirayi gozden cikartman gerekir. Cort ise maksimum orta seviyeye kadar idare eder. Maksimum.

Seninle ben tartışmam bile, yabancı forumları okumadığın ne kadar belli zaten blockluydun, mesajını merak ettiğim için baktım, tekrar blockluyorum, forumun birinde cort m200 gitarla kayıda gittiğini yazanı gördüm. En çok ben biliyorum havam da yok, sen evl x6'yı görüp de halen cortun yalnızca başlangıç seviyesi gitarı ürettiğini düşünüyorsan gerçekten bir şey bilmiyorsun. Git bir araştır bakalım, evl x6 diye veya evl k6 diye, gir türkçe forumlara, yabancı forumlara bir oku.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.