Şimdi Ara

Epiphone LesPaul-100 SATILIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Epiphone LesPaul-100 SATILIK!
    Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı üzere epiphone les paul-100 gitarımı satıyorum ürün ikinci eldir ama sırf ben satın aldığım için ikinci el diyebiliriz çünkü ürünü çok az kullanma fırsatım oldu elektro gitar öğrenmek için aldım fakat bazı imkansızlıklardan dolayı olmadı malesef şimdide nakit ihtiyacımdan dolayı ürünü satıyorum

ürüne sıfır gözüyle bakabilirsiniz isteyene resim video ne isteniyorsa yollayabilirim gitarın üzerinde daha manyetiğin jelatini bile duruyor

tek bir çizik veya kullanılmışlık izi dahi yok

hala ilk günkü parlaklığında gitar elimde yani sıfırını 900 TL ye alacağınıza ben size sıfırını 650 Tl ye veiricem inanın eğer alırsanız göreceksiniz hiç abartmadığımı sıfır olarak alacağınız bi gitardan hiç bir farkı yoktur ürünün

ilgilnen almak isteyen arkadaşlara duyrulur. Lütfen pazarlığada girişmeyin çünkü hakikaten çok ucuza veriyorum gitarı sırf ihtiyacımdan dolayı o da. Sadece eğer isteyen olursa gitarla beraber ibanez kılıfı var ikisini birlikte alacak arkadaş olursa bi güzellik yaparım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay,İskenderun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.