Şimdi Ara

epilson 600W fan ..Yardım Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belirttiğim gibi psu da fan calısmıyor psu söküp inceledim fan sağlam dısarıdan elektirik verdiğim zaman calısıyor ..psu da saglam bi problem yok pc rahatca calıstırıyor..psu nun içinde fana gelen kabloları baska bir fana da takıp denedim elektirik gelmiyor fana ..
    ama söle bir durum var pc ilk start alınca fan bi dönüyor sonra duruyor birde kapatacagım zaman ufak bi kımıldama oluyor okadar..
    arkadaslar sizce ne olmus olabilir fikirlerinizi belirtirseniz cok memmun kalırım..
    şimdilik psu fanını dısarıya baglayıp calıstırdım ..

• Belki ısınmıyordur. Veya belli bir ısının üzerinde çalışmaya ayarlanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaprizma

Belki ısınmıyordur. Veya belli bir ısının üzerinde çalışmaya ayarlanmıştır.

Yok daha once calisirken fan calisiyordu psu soğuk ken bile calisiyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POWER içinde alimünyum levha üzerine sabitlenmiş ısı sensöründen doğru elektrik alıyordur. orada bir direnç arızası olmuş olabilir. keşke sökmüşken bir foto alsaydınız. sensör iptal edip farklı bir yerden 12v yada 7v çekebilirsiniz. fansız kullanmamanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erce.erdem

POWER içinde alimünyum levha üzerine sabitlenmiş ısı sensöründen doğru elektrik alıyordur. orada bir direnç arızası olmuş olabilir. keşke sökmüşken bir foto alsaydınız. sensör iptal edip farklı bir yerden 12v yada 7v çekebilirsiniz. fansız kullanmamanızı öneririm.

Yok zaten fansiz kullanmiyorum disaridan 12v dan elektrik aldim fan calisiyor duymak istedigim iceride ne olmus olabilecegiydi..ama fan su an cok hizli calisiyor motor gibi oldu pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.