Beyaz olan basit durmuş ama siyahlar güzel. Arka kısım hariç.
2.0 dizel mi aaba bunlar?
ogrendim 2.0 dizellermis
Orjinal halini beğeniyorum,araç modifiye ile çok daha şık bir görünüme bürünmüş.
Yalnız şu stop lambaları arasındaki plastik olmasa (bildiğim kadarıyla bir fonksiyonu yok,sadece görüntü amaçlı) aracın arkası çok çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
göze gayet hoş geliyorlar. özellikle siyah çok güzel durmuş.
Tamamen zevk meselesi tabiki ama bence bu şekilde aracın kimliği yok olmuş ve önden renault latitude çok benzemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: troy
ilk siyah araç hoşuma gitti. mevcut epica'nın ön ızgarasını, ambleminin küçüklüğünden dolayı sevemiyorum. biraz daha büyük ve tok olmalıydı.
cruze astra platformunda. yeni corsa da aveo platformunda olacak.
sanırım epica fanı olmak için geç kaldınız. artık ihracatı yok. son partilerde satılınca türkiyeye gelmicek(üretimide durmuş olabilir emin değilim). türkiye pazarında yerini malibu alıcak.
türkiyeye malibu mu geliyo bu çok güzel bi haber siyah epicanında stop bölgesi saab gibi olmuş
Vallahi bu arabanin egzostundan jopta soksaniz. Nafile bizim burda genelde 2.4 i leri var arabnin yururu rot baslari falan cok nazik. Genelde de sanzuman beyin arizasi kronik gibi. Bir turlu isinamadim su araca Cruze cok daha kaliteli ve saglam epica dan
Modifiyeli hali güzel olmuş gerçekten beğendim ama normal halini beğenmiyorum.
Sade hali çok daha güzel bence..
O paraya o donanım ve motor başka bir markada bulmak imkansız epica hem f/p olarak hem kalite olarak harika bir araç.
Modifiyeye gelecek olursak:Hiçbirini sevmedim orjinal görünümü daha güzel.
Epica artık alınmamalı bence de malibu beklenmeli. Chevrolet yen iserilerde güvenlik ve kaliteyi artırıyor ve artık çoğu modeli küresel pazarlar için geliştiriyor.
Epica artık alınmamalı bence de malibu beklenmeli. Chevrolet yen iserilerde güvenlik ve kaliteyi artırıyor ve artık çoğu modeli küresel pazarlar için geliştiriyor.