Şimdi Ara

epica modifiye calismasi :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Beyaz olan basit durmuş ama siyahlar güzel. Arka kısım hariç.

2.0 dizel mi aaba bunlar?

ogrendim 2.0 dizellermis
  • Orjinal halini beğeniyorum,araç modifiye ile çok daha şık bir görünüme bürünmüş.

Yalnız şu stop lambaları arasındaki plastik olmasa (bildiğim kadarıyla bir fonksiyonu yok,sadece görüntü amaçlı) aracın arkası çok çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
  • göze gayet hoş geliyorlar. özellikle siyah çok güzel durmuş.
  • Tamamen zevk meselesi tabiki ama bence bu şekilde aracın kimliği yok olmuş ve önden renault latitude çok benzemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

ilk siyah araç hoşuma gitti.
    mevcut epica'nın ön ızgarasını, ambleminin küçüklüğünden dolayı sevemiyorum. biraz daha büyük ve tok olmalıydı.

cruze astra platformunda.
    yeni corsa da aveo platformunda olacak.
  • sanırım epica fanı olmak için geç kaldınız. artık ihracatı yok. son partilerde satılınca türkiyeye gelmicek(üretimide durmuş olabilir emin değilim). türkiye pazarında yerini malibu alıcak.

epica modifiye calismasi :)
  • türkiyeye malibu mu geliyo bu çok güzel bi haber siyah epicanında stop bölgesi saab gibi olmuş
  • Vallahi bu arabanin egzostundan jopta soksaniz. Nafile bizim burda genelde 2.4 i leri var arabnin yururu rot baslari falan cok nazik. Genelde de sanzuman beyin arizasi kronik gibi. Bir turlu isinamadim su araca Cruze cok daha kaliteli ve saglam epica dan
  • Modifiyeli hali güzel olmuş gerçekten beğendim ama normal halini beğenmiyorum.
  • Sade hali çok daha güzel bence..
  • O paraya o donanım ve motor başka bir markada bulmak imkansız epica hem f/p olarak hem kalite olarak harika bir araç.

Modifiyeye gelecek olursak:Hiçbirini sevmedim orjinal görünümü daha güzel.
  • Epica artık alınmamalı bence de malibu beklenmeli. Chevrolet yen iserilerde güvenlik ve kaliteyi artırıyor ve artık çoğu modeli küresel pazarlar için geliştiriyor.
  • şimdi adama benzemiş epica :D
  • Çirkin göründü bana. Modifikasyon kitleri üreten firmalar birbirinin kopyası gibi siyah/koyu zeminli vasat görünümlü farlar üretmekten sıkılmadılar sanırım.
  • Eşşeğe altın semer vursan .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Eşşeğe altın semer vursan .......

hyundai gene accent eradir

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Epica artık alınmamalı bence de malibu beklenmeli. Chevrolet yen iserilerde güvenlik ve kaliteyi artırıyor ve artık çoğu modeli küresel pazarlar için geliştiriyor.

yok zaten kalmamis satmislar

• quote:

quote:

hahaha
  • quote:

quote:

quote:

hahaha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.