Şimdi Ara

Epic Store'da 1.200 TL değerindeki FM 24 ücretsiz oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu arkadaş niye uzaklaştırıldı? Adam bana ve bu arkadaşa küfretti, bu niye banı yiyor? @admin

• OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Hayatın her yerinde siyaset var. Arkadaş gayet düzgün bir dille düşüncesini ifade etmiş.
    Başlıktaki oyunu övmüş işte. Daha ne olsun? Siz de başka bir şekilde över veya eleştirirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Size ne yahu kişinin zihniyetinden? İnsanlar AKP'yi beğenmek, sevmek zorunda mı, sizin beklentilerinizi tatmin etmek zorunda mı?
    Arkadaş oyunu övmek için kendince bir yöntem kullanmış.
    Yetkiniz varsa doğru düzgün açıklama yapmanızı öneririm, yoksa asıl siz ilgisiz bir şekilde zihniyet analizi ve ırkçılık yapıyorsunuz. DH yönetiminde zihniyet okuma uzmanlığı görevi mi verildi size?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 8 Eylül 2024; 15:0:59 >
  • WmLord kullanıcısına yanıt

Daha kötüsü silinen yorumda arkadaşın teki direkt davalık olunacak küfürler etti, hem o banlanmış arkadaşa, hem de bana. Adminler tabii ki direkt yorumları sildi, ama neden küfür edilmiş arkadaş ban yedi onu anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hastalıklı dersim zihniyeti nedir? Hastalıksız zihniyet nedir hatta, onu bana açıklar mısınız? Benim orada gördüğüm kişi bulunduğu düzeni sorgulayan, düzen içerisindeki yanlışları ortaya koyan bir kişi görünüyor. Hastalıklı dersim zihniyeti dediğiniz zihniyet, İngilizler tarafından atanmış ajanın peşinden giden, sorgusuz sualsiz takip eden insanlar topluluğuydu. Asılda baktığımızda hastalıklı zihniyet, hangi zihniyet oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 8 Eylül 2024; 15:0:16 >
  • Bu seneki oyun çok fazla ilgi gördü ne zaman acaba

• Kaçırır mıyız ? Asla :)

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Sanki adamı öldürmüşüm gibi ceza aldım tamamen %100 hatalı ve keyfi ceza cezayı veren her kimse bu işin peşini bırakmayacağım her yere şikayet edeceğim.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Adamların oyun bailığında bile paralı trolleri var olaya bak

• tristran kullanıcısına yanıt
    dehşete düştüm ceza aldığımı gördüğümde 9 gün ceza verilmişti evet öyle Organize olmuşlar ki Oyun bölümü bile AKP'li troll dolu şuanda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.