Şimdi Ara

Epic Games Yavaş İndirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görev yöneticisinden - net limiter dan bakıyorum 14 MBPS internet alıyor diyor indirmeye bakıyorum 100 ile 800 arasında gidip gidip geliyor

indirmeyi durdur diyorum 14 MBPS internet yerken bir anda 0-10 kbps e düşüyor yani interneti başka bir şey yemiyor engine.ini diye bir şeye kod yazın diyor internettekiler yazıyorum bir an 1.40 a yükseliyor böyle 10 sn sonra yene aynı indirme kısıtlayı 0 yapıyorum 10-20 saniye 1.4 mbps e yükseliyor sonra yene aynı

indirme kısıtlamayı kapatıyorum yene aynı

zaten gta v olmasa hiç kullanmayacağım bir yer yardımcı olabilecek varmı ? şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameRkRal -- 4 Aralık 2020; 16:21:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Epic Games Yavaş İndirme Sorunu

Epic Games'ten oyun indirirken yavaş indirme hızları yaşıyorsanız, bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir.

• İnternet bağlantınız yavaş olabilir. İndirme hızınızı kontrol etmek için bir hız testi sitesini kullanın. Düşük hızlar yaşıyorsanız, internet servis sağlayıcınıza başvurun.
    • Epic Games sunucuları meşgul olabilir. Popüler oyunların güncellendiği veya yeni sürümlerin yayınlandığı zamanlarda sunucular aşırı yüklenebilir. Bu, yavaş indirme hızlarına neden olabilir.
    • Oyun dosyaları çok büyük olabilir. Büyük oyun dosyaları, indirilmesi daha uzun sürebilir. İndirmeye başlamadan önce dosya boyutunu kontrol edin.
    • Arka planda diğer işlemler çalışıyor olabilir. Diğer programlar veya işlemler internet bağlantınızı kullanıyorsa, bu oyun indirme hızınızı yavaşlatabilir. İndirme sırasında gereksiz programları kapatın.

Yavaş indirme hızlarını gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı yeniden başlatın.
    • Epic Games başlatıcısını yeniden başlatın.
    • Arka planda çalışan diğer programları kapatın.
    • İndirmeleri duraklatın ve daha sonra devam ettirin.
    • Epic Games sunucularının durumunu kontrol edin.
    • Epic Games destek ekibiyle iletişime geçin.

Yukarıdaki adımları uygulayarak "Epic Games yavaş indirme" sorununu çözebilir ve oyunları daha hızlı indirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.