Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
61.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoko54

Tarayıcı üzerinden kayıt olun kuponu alın daha sonra ayarlardan bölgeyi ukrayna yapın girin çıkın ondan sonra para birimi uah olacak ve daha ucuza alabileceksiniz

Alıntıları Göster
    harbi dediğin gibi oluyor hocam normali 108 liraya geliyor indirim kuponuyla
  • Şimdi oddseyi alacagim ben bana 60 TL kupon verecek haftaya da ücretsiz oyunu aldigim zaman toplam 120 TL mi kuponum olacak ? Eğer o şekilde ise rdr de bu fiyatda kalırsa çok uygun fiyata rdr alabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Tarayıcı üzerinden kayıt olun kuponu alın daha sonra ayarlardan bölgeyi ukrayna yapın girin çıkın ondan sonra para birimi uah olacak ve daha ucuza alabileceksiniz

Alıntıları Göster
    Mevcut tr hesabımız da oluyor mu bu işlem yeni hesap mı lazım

• zombie army 4 super deluxe edition 37 lira alınır mı? oynayan var mı?
  • Epic deki Gta ya türkçe yama kuran varmı oluyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam , sana söyleyeceğim tek kelime bu. Nerden geldi aklına :)

• A.Doğukan A kullanıcısına yanıt
    Kuponlar hiç bir zaman birleşmez, sadece 60 tl olarak kullanabilirsin. Zaten kupon ve ukrayna kombosuyla 108 tlye falan geliyor red dead redemption 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. B. Cooper

Helal olsun hocam , sana söyleyeceğim tek kelime bu. Nerden geldi aklına :)
    Bilindik bir şey ancak bölgeyi 1 kez değiştirdikten sonra bir daha Support ile iletişime geçmeden değiştiremiyorsun. Yani ileriyi düşünmek gerek. Şimdi tüm oyunları Ukrayna hesabından ucuza alıp alıp duruyorsun diyelim, ileride Steam gibi bölge kilidi gelirse hesabı at çöpe. Steam'de de yoktu bölge kilidi unutmayın, sonradan geldi.

Support'da sana o ülkede yaşadğına dair somut kanıtlar istiyor. Hesabı bu şekilde çöp olanlar varmış internette adam ülkesini değiştiremediği için.
  • Evet oyunları yakından takip eden arkadaşlardan hem fiyat hem iyi oyun çerçevesinde öneriler bekliyorum. Bunları alabilirsiniz tarzında. Şimdiden teşekkür ederim
  • Aldık da oynamam.

Coop olarak
    The division 2 ve ghost recon wildlands alınır. Onun dışında wargame oyunları yok.

• arkadaşlar psn üyeliğim yok. online oynama niyetim de yok. oyunu indirsem, eski sistem görev yaparak falan oynayabiliyor muyum?
  • Epic games te 60 TL lik kuponu kullanmak birden fazla oyunu birleştirip alamıyor muyuz mesela 2 oyun toplam tutarı 85 TL gibi olacak

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Hayır 1 oyun bir kupon

• Red dead 2 ve steep aldım. Bye bye steam

• hocam şöyle bir şey yapabilirsin mesela Far Cry 5 77,25 lira, Gold Edition 114,75 lira. Kuponla alırsan 114,75 - 60 = 54,75 e geliyor. Yani 80 lira barajına yakın olup da altında kalmış oyunların Deluxe edition'ları daha uyguna geliyor o şekilde bakabilirsin :)

• Alamazsın çünkü çıkış yapmamış bir oyun. Erken erişimde de kullanılmıyor maalesef. Tek akıllı biz değiliz bundan önce de vermişlerdi 60tl lik kupon orada denemiştim 1 Mayısa kadar geçerliliği vardı fakat Cyberpunk 2077 de kullanılmadı.

• 60 TL'lik kuponlar belirli oyunlar için geçerli sanırım.<br />Hangileri olduğunu bilmediğimiz sürece biraz vakit kaybı yaşanıcak.

• olmaz alabilirsin kütüphanene ekleniyor zaten

• Kardeşim ne bu millete karşı kinin? Bırak insanlar ne oynuyorsa oynasın neye para harcıyorsa harcasın. Epic Games'in maaşlı çalışanları bile bu kadar dert etmiyordur...

• konuyla hiç alakanız olmadığı ne kadar da belli. epic gamese bu şekilde kendi ayaklarına sıkıyorlar oyun almayın mesajlarından gerçekten rahatsız olmaya başladım. hem gta5 hem de önceki ücretsiz oyunların neredeyse %95 i zaten kendi platformlarında satılık değildi , platforma ücretsiz olarak getirip sonra satıyorlar ki önceden alan oyuncuları madur etmesinler. yani orda sergilenen oyunları acaba ilerde ücretsiz olur mu kaygısı taşımadan güvenle alabilirsiniz. tamam epic ceosu değilim fakat niye herkes steamden aynı oyunu 4 kat daha pahalı satın almayı seviyor anlayamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.