Şimdi Ara

EP41-UD3L üzerinde HDMI çıkışlı hangi ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım bilgisayar eski biraz. HD 3850 1 GB kartımı EP41-UD3L üzerinde kullanıyorum. Bu bilgisayarı satmayıp uzuuuun bir HDMI kablo ile televizyona görüntü ve ses aktarmayı ve bir nevi media center/htpc olarak çalıştırmayı istiyorum. Yani kriter basit: görüntü ve ses tek kablodan gitsin, 1080p film oynatsın. İşlemci Core 2 Duo E7400.

Ancak bunu HDMI kablo ile yapmayı istiyorum; ancak ekran kartımda (veya anakartta) HDMI çıkışı yok. DVI var. DVI üzerinden ses aktarmanın fazlasıyla zor olduğunu biliyorum.

Ucuzundan HDMI çıkışlı bir ekran kartı alırsam sorun çözülür gibi, ancak iki noktada takıldım.

Anakartım PCI-E 16x (http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep41-ud3l_10), satın alabileceğim kartların neredeyse hepsi 2.0 ve üzeri. Ancak bildiğim kadarı ile uyumluluk sorunu yok, sadece performans değişiyor.

Şu anda sistem stabil çalışıyor, anımsadığım kadarı ile en son geçen yıl yaz öncesi restart atmıştım. PSU kaynaklı bir sorunum yok, ancak yeni ekran kartı ne kadar güç çeker, PSU'yu zorlar mı bilemiyorum. 350W bişeydi sanırım.

Performans beklemesem de ikinci el bir kart almak istemem.

Özet ile, gerçi uzun oldu ama, bana bir ekran kartı önerebilecek olan var mı?

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.