Şimdi Ara

EP,RP,NG Gibi oyun paraları kazanmak [Resimli Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim bedavadan verme olayı yok :)

Peki nasıl kazanabiliriz?

Biraz zahmetli ama eğer düzenli bi çalışma yapabilirseniz kısa sürede bütün oyunlarda paypal üzerinden alışverişler yapabilirsiniz hatta oyunları geçtim paypal nereye siz oraya :)

Nasıl kazanabilirsiniz oraya gelelim.

Clixsense,Neobux ile bu iki sistem üzerinden reklam tıklayarak günde en az ortalama 0.05$ kazanabilrsiniz biliyorum şuanda bu kadar para neyime yetsin diyorsunuz ama bunu arttırmak için sistemde ödüller çekilişler anketler vb vb. şeyler var bu da yetmez diyorsan mesela bi oyun ortamındasın çevren geniş arkadaşlarına bundan bahsedip onları alt üyen yapabilrsin yani onlar üye olduğunda $0.50 kişi başına alırsın 10 kişiyi bu şekilde sisteme çekebildiğini düşün 10x$0.50 = 5$ ve bu yaptığınız üyelerin reklam tıklamaları görevlerindende siz komisyon alıyorsunuz.

Sistem size çok zor ve karışık gelmiş olabilir ama yapmanız gereken tek şey İnternette takılırken yan sekmede açın günde ortalama 15-20 reklam gelir zaten sonra arkadaşlarınıza bahsedin düzenli bi para akışı sağlanır.

Paypal üyeliğim yok diyorsanız kredi kartımda yok diyorsanız hemen onuda anlatalım.

Kredi kartsız paypal üyeliği almak çok kolay. Üye olun Paypal.com'dan kredi kartı istediği bölüme gelince ekranı kapatıp mail'e gelen aktivasyon kodunu tıklayın üye olunmustur. Kod biraz geç gelebilir.

Clixsense ve NeoBux Üye ol

bandista.jimdo.co m/clixsense-neobux/

com arasındaki boşluğu kapatıp siteye girin oradaki linklerden üye olabilirsiniz ben referansınız olacağım yani sizin kaybedeceğiniz bişey yok boşyere üye olmaktansa bizde bişeyler kazanalım teşekkürler şimdiden.

Aklınıza takılan soru varsa mailden bana ulaşabilrsiniz : ulas.kayalar@hotmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.