Şimdi Ara

EP-8NPA7I ANAKARTIM ENSON HANGİ EKRAN KARTINI DESTEKLİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama ana kartımın en son desteklediği ekran kartını bilemiyorum.anakart teknik bilgileri bu mavi yazıya tıkladığınızda karşınıza çıkacak.Bu bilgilere göre ben örnek olarak ATİ HD 2600 XT ddr4 alsam anakart üzerindeki porta uyarmı yada anakarta takabilirmiyim?Bir başka şekilde soracak olursam tüm ekran kartları her ana karta uyar mı?Ben anakart bilgilerinden birşey anlamadım.Bilgisi veya önerisi olanların beni bu konuda aydınlatması iyi olur.Şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• Çok teşekkür ederim şimdi indirip öğreneceğim inşallah
  • baktım ama bunun bana ne yardımı olacağını anlayamadım.Bu sadece benim sistemim hakkında bilgi veriyor.Benin ana kartımın max.ne kadar ekran kartını desteklediğini yazmıyor.http://rs2.resimpark.com/resimler/teknoloji/200803121559troff91250.jpg bu linkten sistem özetimi görebilirsiniz.Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.ilginize teşekkür ederim.

• anakartın pci-express türü ekran kartlarını destekliyor, yani pci-e ekran kartlarını kullamabilirsin sadece buna dikkat etmen yeter.zaten piaysadaki kartların çoğu böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

anakartın pci-express türü ekran kartlarını destekliyor, yani pci-e ekran kartlarını kullamabilirsin sadece buna dikkat etmen yeter.zaten piaysadaki kartların çoğu böyle

sana tavsiye geforce 8800 gt ekran kartı kullanman anakrtın rahatlıkla destekler zatenn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.