Şimdi Ara

ep-630 earbud kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya lütfen yardım edin abimin anlattığına göre kulaklığı cebinden çıkardığında kulaklığın birinin ucundan earbud u nun yok olduğu olayı olmuş allahtan bendede vardıda ep-630 şimdilik bendeki ep-630 un en büyük earbudlarından bir tanesini verdim şimdilik onunla idare ediyor ama çok rahatsız edici bir durum bu earbudlardan bulabileceğim biy yer varmıdır aradım ama bulamadım yardım pls

• ya okadar kişi bakmış hiç bi bilen yokmu koca forumda
  • ep 630 a uyumlumudur acaba
  • bir fark yok,ama biraz tuzlu tabi.gradonun felan 50 lira.
  • ankaradaysan maltepe pazarına veya kızılay da metro altı ve köprü üstlerine bakmanı öneririm ama maltepe pazarında %100 vardır arkadaşım almıstı oradan

edit:hemde çok az bir fiyata çok fazla veriolar tam hatırlamıorum ama tanesine 5 kurus mu ne istiyolar hemde süper bişi aldıktan sonra bakmıstım ben eger benim kulaklığında kaybolursa ilk gideceğim yer maltepe pazarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 12 Şubat 2009; 20:17:08 >

• hocam ben yeni aldım silikon uçlardan daha önce de almıştım ucuz olanlardan ancak ucuzlar rahatsız ediyor orjinale göre çok sert kulağında durmuyor.ama yine de orjinale yakın çakma bulabilirsen al yani yumuşaklık açısından.bu arada ben istanbuldaki metan bayinden almıştım (sennheiser distribitörü).çifti 5 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepinize teşekkürler en yakın zamanda maltepe pazarına bakacağım
  • Yada gittigidiyordaki sahte EP630lardan alabilirsin bi tane.
    Hem 3cift kulaklik ucun olur. Hemde sahte olanlari deneme sansin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.