Şimdi Ara

EOS neden yok?......

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    araç sitelerinde de 2. el yok.
    oysa ki peugeotun her modelinin cabriyo versiyonunu yollarda görmek mümkün.
    vw nin peugeot ile fiyatları da hemen hemen aynı...merkat ettim de
    teşekkürler şimdiden...

• Ben gördüm bi kaç kez
  • bende birçok kez eos gördüm aşşa yukarı 10 tane falan 2 taneside bizim burda var..

highline 1.6 alınamaması otomatik vites bence olumsuz birşey.
  • vw ile pugun fiyatları aynımı?? daha çok 206 207 cc var piyasada. 307 cc az genede. eosun az olma nedeni biraz daha para koydun mu üstüne z4 alınabiliyor olması. fiyatları doğuş şişirdiği için biraz zor alıcı buluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: majesticboyi

Yollarda neredeyse hiç yok.
    araç sitelerinde de 2. el yok.
    oysa ki peugeotun her modelinin cabriyo versiyonunu yollarda görmek mümkün.
    vw nin peugeot ile fiyatları da hemen hemen aynı...merkat ettim de
    teşekkürler şimdiden...

Başta ben herkes basbas bağırdı bu araç tutmaz diye, tasarımından konumlandırmasına işlevselliğinden fiyat politikasına kadar bu araba baştan sona bir hata, kim bu paraları verip polo çakması farlara sahip küvet benzeri bir cabrio almak ister ki? Peugeot'un hem tasarımları hemde fiyat politikası çok daha başarılı bu kıyas götürmez.

Ömrü hayatımda sadece bir tane Eos gördüm o da otobanda 50 ile en sağ şeritten giden 60 yaşlarında bir bayandı buna da yanlış konumlandırma derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 16 Nisan 2008; 10:57:02 >

• Eos'u kullanan kişi sayısının az olması bence almayı düşünenler için daha iyi...
    Cebinde daha az parası olan EOS'a gücü yetmeyen insanlar hep peugeot cc aldı,heryer peugeot kaynıyor...
    O yüzden hayatta peugeot almam,o alt kültürün bir parçası olmak istemem...
    etrafta az görülen bir arabaya binmek bir elitliktir bence...
  • Vatandaşın birisi satıyor...

http://www.sahibinden.com/sahibinden_eos_1_6_fsiWQQaXQQ3888163WQQpXQQdisplayitem?keyword=eos

2007 MODEL VOLKWAGEN EOS 1.6 FSI COMFORTLINE MANUEL Çok fonksiyonlu deri direksiyon, deri vites topuzu, deri el freni, spor ön koltuklar. Metalik gri, gri alüminyum iç dekor. 22 saniyede acılan hard top tavan, cam tavan, sunroof. Yepyeni süper güzel bir araç.Havası yeter.yazın cabrio kısın coupe zevki..

48.000 YTL
    Samsun / Merkez
    İlan Tarihi 12-04-2008
    Marka Volkswagen
    Model Diğer Modeller
    Km 22500
    Yıl 2007
    Motor Hacmi 1601 - 1800 cm3 arası
    Motor Gücü / Beygir 101 - 200 arası
    Renk Siyah
    Vites Manuel
    Kasa Tipi Cabrio
    Yakıt Tipi Benzinli
    4 x 4 Hayır
    Durumu Satılık
    Türü İkinci El
    Kimden Sahibinden

EOS neden yok?......

EOS neden yok?......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eos 1.6 FSI 115 hp highline >>>>>>>>>64.000ytl

Astra Twintop 1.6T 180hp cosmo >>59.000ytl

Eos 1.4 TSI 122 hp Comfortline >>>>>> 61000ytl

Astra Twintop 1.6 Twinport cosmo>>53000ytl

59000ytlye 180hp astra twintop dururken eos almak pek de mantıklı deil bence..
  • aaa öle deme opel arabamı vw varken diye çıkışırlar birazdan. gidip inceleyince de tükürdüklerini yalamamak için vw daha iyi diye idda etmeye devam ederler. idda ediyorum doğuş değilde vw kendi satsa trde arabayı opel gibi fiyatları düşecek ve gerçekten golf fiyatları düşünce satışı artacaı yerde düşecek. golf alanların bir kısmı pahalıysa vardır hikmeti diye almakta
  • walla benim gözümde vw ile opel arasında pek fark yok gs ile fb gibi dişe diş rakipler yani kaliteleri de benzer. ama bu sene için konusuyorum fener vw, gs opel gibi desem daha dogru olur yani biraz daha prestijli bi marka vw. bunun da en büyük sebebi izlenilen politika. yani vwnin gerek servisi olsun gerek satışı olsun opel den daha basarılı daha kaliteli ve daha üst sınıf kesinlikle. bi opel galerisiyle veya servisi ile vwden daha iyi değil kesinlikle ama arabalar arasında kalite farkı yok bence ford-opel-vw hepsi cok yakın. birinin yol tutuşu iyidir birinin saglamlığı iyidir birinnin konforu iyidir birinin dizeli iyidir birinin benzinlisi vs..

bizde vw de war opel de war(golf-astra) vwnin konforu iyi opelin yol tutuşu iyi. bizimki fsi motor biraz daha fazla yakıyo. saglamlık olarak ikisine de güvenim sonsuz, hem motor olarak hem gövde yapısı olarak. müşteri memnuniyeti vw de cok iyi herkes güler yüzlü ve sabırla cevap vermeye calısıyolar opel pek böle değil. servisin temizliği olsun düzeni olsun vwde daha iyi servis calısanlar cok cana yakın ve güler yüzlü. dediğim gibi iki marka da aynı bnim içiin ama vwnin prestiji war türkiye de bu bi gerçek bu sayede de vw herzaman ikinci elde daha iyi..

• quote:

Orjinalden alıntı: LaRocquee
    o alt kültürün bir parçası olmak istemem...

etrafta az görülen bir arabaya binmek bir elitliktir bence...

elitliği bindiği arabada bulan yurdum zihniyetine bir alkış alalım
  • elitlik vw ile olmaz audi volvo bmw veya mercedes ile olur. mesala bir a3 bir c30 bir bmw 1 başka sınıftadır astra golf focus ayrı bir sınıfta.
  • elitlik marka ile değil, modelin insana verdikleriyle olur.a3,c30 veya bmw 1 diye saydığınız araçlar bana golf'ten daha çok şey verebiliyorlarsa elitlerdir doğru.ama tsi motor golf'ün bu 3'ünün her türlü modelinden kat kat üstün olduğunu düşünüyorum.
  • Elit Arabalar:

* Aston Martin

* Bentley

* Cadillac

* Ferrari

* Jaguar

* Lamborghini

* Lincoln

* Maserati

* Porsche

* Rolls Royce

Yukarıda bahsettiğiniz markalara ancak gülerim ben. Bahsettiğiniz markaların tamamı %100 halk arabasıdır. Bakmayın bizde alım gücü çok düşük olduğu için, saydığınız markalar lüks geliyor. Yurdumuzda nasıl ortahalli bir vatandaş gidip sıfır Clio alabiliyorsa, AB de yaşayan bir vatandaş da Mercedes ve BMW yi "sakız alır gibi" alır. Zaten VW ve Opel i hiç saymıyorum. Bunlar alt kesim araçlardır. AB de maddi durumu yetersiz kişiler ancak Opel ve VW e biner.

Şimdi niye sen çok mu iyi arabaya biniyorsun diyenler olacaktır. Hayır benim de sizler gibi VW, Opel, Renault, Honda ve Toyota araçlarım oldu. Anlatmak istediğim " ELİT " başka bir şeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 16 Nisan 2008; 17:38:46 >

• eh yani..

olypmos un tepesinde küçük aristokrasilerinde yaşayan ulu vw kullanıcıları önünde saygıyla eğiliyorum
  • Arkadaşlar VW elittir demiyorum, az bulunan bir arabayı binmek benim için elitliktir,sıradışılıktır

64 model chevrolet impala binen adam benim gözümde elittir.... istanbul sokaklarında rastlarsam bu arabaya "eywallah,saygılar" derim o şahsa

Düşünsenize sokağa çıkıyorsunuz,sokaktaki 10 kişiden 4 ünün üzerinde sizin giydiğiniz tshirtin aynısı var bunun gibi birşey yani....

Vw içinse şu yorumu yapabilirim, Volkswagen'ın halk arabası olduğunu ben de biliyorum,zaten volks almanca'da halk,wagen araba demek,az buçuk almanca bilen herkes bilir zaten bunu........... almanya'da emeklilerin,öğretmenlerin, maddi durumu çok iyi olmayanların bindiği bir araba,ama Turkiye'deki vergilerden dolayı bize mal oluşu yüksek olduğu için insanlar mercedes'e biniyormuş edalarına bürünebilir,o tartışılması gereken ayrı bir konu

ama VW'nin Peugeot,Fiat, Renault gibi markalara göre çok premium,çok daha klas olduğu su götürmez bir gerçek

• Volkswagen 2000 yılından sonra piyasaya sürdüğü yeni modeller ve teknolojiler arasında uzaktan kumandalı anahtardaki kontakların kısa sürede oksitlenmesi ve çalışmaması üzerine tüketiciler konuyu Almanya'da ulusal seviyede gündeme getirdiler, VW Başkanı TV proğramlarında ve yazdıkları ile piyasaya yön veren AUTO BILD dergisine çıkmış, kontakları ALTIN kaplama yapacaklarını söylemişti.

HALK bu, ARABASI da bu...!

T.G.
  • bana kalırsa eos çakma polo falan değil ve piyasadaki pejolar cc vs. eosun cidden çok alt kalitesinde arabalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetba

Elit Arabalar:

* Aston Martin

* Bentley

* Cadillac

* Ferrari

* Jaguar

* Lamborghini

* Lincoln

* Maserati

* Porsche

* Rolls Royce

Yukarıda bahsettiğiniz markalara ancak gülerim ben. Bahsettiğiniz markaların tamamı %100 halk arabasıdır. Bakmayın bizde alım gücü çok düşük olduğu için, saydığınız markalar lüks geliyor. Yurdumuzda nasıl ortahalli bir vatandaş gidip sıfır Clio alabiliyorsa, AB de yaşayan bir vatandaş da Mercedes ve BMW yi "sakız alır gibi" alır. Zaten VW ve Opel i hiç saymıyorum. Bunlar alt kesim araçlardır. AB de maddi durumu yetersiz kişiler ancak Opel ve VW e biner.

Şimdi niye sen çok mu iyi arabaya biniyorsun diyenler olacaktır. Hayır benim de sizler gibi VW, Opel, Renault, Honda ve Toyota araçlarım oldu. Anlatmak istediğim " ELİT " başka bir şeydir.

Bir de bizim ülkedeki vergi politikasını da ekleyelim bu konuya. 2 araba fiyatına tek araba alıyoruz. 2 sene önce Stuttgart'ta Daimler Chrysler'ı gezerken 0 km ML fiyatını görünce gözlerim yerinden fırladı 57000 euro hem de komik komik geri ödemeli az faizli kredilerle alınabiliyor. Şimdi burdaki fiyatı bir düşünün. Maddi durumun yanında fiyatların da etkisi büyük...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.