Bildirim
Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
efsane dizidir ari gold karakterine bence özel bir film çekilmelidir. -
bu gün başladım konuyu görünce, ilk sezonu bitiriyorum şimdi finaldeyim, gayet güzel başlamayı düşünenler varsa buyursun -
Finalini bi türlü izlemedim izlemek istemiyorum dogrusu cunku dizinin bitisi gercekten bi boslukta birakicak beni. Neyse ki haziranda filmi cikio o biraz yokluklarini avutucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer cenneti görmek istiyorsan Ari,Tanrı olmayı dene repliği ile derinden etkilemiş Shameless ile vazgeçilmez olan dizi,yakında filmi çıkacak mükemmel ulan. -
-
Beyler beyler BEYLERR
3.sezon 20.Bölüm son sarkı lazım bulamadım, nette Bilen biri yazsın acayip sevdim şarkıyı nedir ismi Yazın bea -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Öyle biri işte
Beyler beyler BEYLERR
3.sezon 20.Bölüm son sarkı lazım bulamadım, nette Bilen biri yazsın acayip sevdim şarkıyı nedir ismi Yazın bea
şunlardan biridir
http://www.imdb.com/title/tt1024457/soundtrack
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fragman guzeldi. Tum ekibi yeniden birarada gormek guzel olacak. Ari nin sinirli halleri guzel oluyor. -
Cok özlemişim fragman harikaydı
Arkadaşlar gerçekten güzel bir diziydi, keşke bitmeseydi, sonunda herkes mutlu malum kişiler hala sap
Filmi gelecekmiş 2015'te daha önce film filan çıkardılar mı -
Californication ile birlikte bitmesine en üzüldüğüm dizi.
bi ara bakacagım -
10 günde bitirdim vize zamanına denk gelmesine rağmen. Finalde çok değişik hisler bıraktı.
Filmini bekliyorum filmden sonra diziyle ya da devam filmleriyle bu kadro devam eder umarım.
Film yurtdışında vizyona girdi bildiğim kadarıyla ama türkiye'de yok :'( -
Dizi komedi ama nedense beni o kadar sarmadı ilk sezon neyse bakarım arada bir ramazan dolayısıyla zor oluyor yinede bazı sahneler müstehcen. -
An itibariyle 2. sezonu bitirdim. Müthiş dizi. -
Dün itibari ile bitirdim diziyi.
Bu yaz bir film de çıkmış. Birazdan onu da izleyip Entourage maceramı tamamlicam. Teşekkürler Vince, E., Drama,Turtel, Ari. Sizi izlemek büyük zevkti. -
Johnny Drama gibi bir efsane karakteri barındırıyor bu dizi. Viking Quest'in etkisinde kalıp çıkardığı garip sesler ve victory diye bağırışı efsane. Bazen sırf bakışları ve hareketleri bile güldürmeye yetiyor. Yalnız oyunculuk olarak Jeremy Piven harika bir iş çıkarmış. Yeri geldiğinde güldürüyor, yeri geldiğinde ise gözlerinizi doldurabiliyor Ari Gold karakteri. Karakter iyi yazılmış olsa da Jeremy Piven'ın da oyunculuğu Ari Gold'u Ari Gold yapıyor.
Uzun zamandır dizi izlemiyordum, sezonlar gözümü korkutuyordu ama bu dizinin bölümlerinin az, süresinin de kısa oluşu çok güzel. Sıkılmadan kendini izlettiriyor. 2 haftada diziyi bitirip filmini izledim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X