Bildirim
Enter the East [AĞLIYORUM]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İki saattir böm böm bakıyorum konjçuya bu xeka patlaması nerden geliyo diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her duyduğumda kalbime birşey saplanıyor sanki
Edit
Bu daha iyihttp://m.youtube.com/watch?v=1a_NfoFczVk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMekCiEmeK -- 26 Mart 2016; 1:00:05 >
bu oyunu senelerce oynadım
ve güzel bir üniversitede güzel bir bölümde okuyorum
-
şu sesi duyduğum an kapatıyordum oyunun sesini iğreniyom artık şu sesten lanet geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: selaminaleykum
bu oyunu senelerce oynadım
ve güzel bir üniversitede güzel bir bölümde okuyorum
+1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu oyunu oynayamadım :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aah Metin2 ahh.Büyüklerimiz oynamamamız için " Çocuk para vermemiş kafasını kesip çöpe atmışlar" derdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 26 Mart 2016; 9:15:46 >
ne zaman görsem , duysam duygulanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. köyde beraber metin kestiğim kuzenim ilk binde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wüste
Aah Metin2 ahh.Büyüklerimiz oynamamamız için " Çocuk para vermemiş kafasını kesip çöpe atmışlar" derdi.
Kafasini kesme degil de metin2 yuzunden amcaoglunun kafasini tasla ezerek oldurdugu bi cocuk vardi gercekten....
-
Ben bunu alarm müziği yapmıştım bir kere. Sabah bu çalınca uyandım ama bütün gün hüzünlü geçti nedense. Aklıma hep eski anılar geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kummbara
Ben bunu alarm müziği yapmıştım bir kere. Sabah bu çalınca uyandım ama bütün gün hüzünlü geçti nedense. Aklıma hep eski anılar geldi.
hocam doğru mu bilmiyorum ama bu müziklerin psikologlar tarafından hazırlandığı söyleniyor amaç oyunda kalmayı özlemeyi sağlamak -
Valla haklı olabilirsin çünkü bende gayet işe yaramış durumda şimdi bile bi pvp server yükleyip yarım saat öylesine dolaşasım var.
-
Velet konusu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X