Şimdi Ara

Enter'a basınca virgülde koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla arkdaşlar 1 saattir uğraşıyorum anlamadım neden oldu böyle bişey,
    bakın her enter a bastığımda cümle sonuna virgül koyuyor ,
    örneğin şimdi basıyom enter a
    sürekli,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    bastım

ne anlamadım nasıl düzeltiriz..format atma dışında.bi virgül için formatmı atıcaz..pire için yorgan mı yakıcaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 1 Temmuz 2012; 1:15:19 >

• Yeni bi klavye alma zamanın gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enteresan :D enterla virgül tuşu yan yana,alt alta ,üst üste :D ise aynı anda basılıo olaiblir. enter ile virgül tuşlarını cıakrtın temizleyin klavyeyi...
  • enteresan :D enterla virgül tuşu yan yana,alt alta ,üst üste :D ise aynı anda basılıo olaiblir. enter ile virgül tuşlarını cıakrtın temizleyin klavyeyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

enteresan :D enterla virgül tuşu yan yana,alt alta ,üst üste :D ise aynı anda basılıo olaiblir. enter ile virgül tuşlarını cıakrtın temizleyin klavyeyi...

Çözümü anlatmış fakat üst üste ve alt alta olan tuşlar yeni üretildi ve biz bilmiyorum.

Klavye dili TR olarak ayarlayın eğer bozulduysa..

Enter , Virgül tuşunu sökerek aradındaki pislikleri temizleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 1 Temmuz 2012; 5:45:32 >
  • Laptop Klavyesimi Masaüstü klayesimi ?
  • klavyeyi yeni aldım.masaüstü klavyesi zaten

dediğiniz gibi enter ve virgül tuşunu çıkartım

silikonları varya onlara kalemle basarak kontrol ettim bişey yok.sonra virgülü takıp enter a çıkarttım.enter a her bastığımda klavyenin plastik kısmına uygulanan baskı yüzünden virgülünde bastığını farkettim.heralde virgül tuşu fazla içeri bastırılarak takılmışki klavye plastiğine uygulanan baskı virgülünde basmasına neden oluyormuş...sorunu anladım yani..ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.