Şimdi Ara

entegre webcam çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus f3jc notebookumda bulunan entegre webcamı aktif edemiyorum.
    işletim sistemi window 7, aygıt yöneticinde görüntü birimlerinde yok. eski donanım taramasında da sadece tarayıcı secenekleri seçilmekte.
    d-max 1.3 win 7 driver yüklemesini kabul etmiyor. hata mesajı vermekte.
    bilgisayar sanki entegre webcam yok gibi davranmakta.
    önerileriniz nelerdir. şimdiden teşekkür ederim.

• Kabul etmez ASUS'un dışındaki harici bir siteden Webcam Driver'i indirdiyseniz Win 7 başlığı altında Vista driveri sunmuşlardır. Çünkü ASUS'un sitesinde F3 Jc'nin Win 7 driverları mevcut değil bu sebeple diğer driverlarda tam performanslı çalışmayabilir , evet Vista driverlarının bir kısmı uyumluluk sağlıyacaktır ancak bir kısmıda bu tür sorunlara sebebiyet verecektir, umarım anlatabilmişimdir...

İyi forumlar...
    asus 2 yıllık ürününü satarken muadillerinden fazla bir kamyon para talep ediyor. Ama 2.ci yıl destek yok.
    ayrıca araştırmalarımda bu serinin webcam modeli kesin değil. 4-5 ayrı model webcam kullanılmış. yani asus gibi üründe
    toplama parçalar.! bu toplamaların driverleri bulunamıyor. Lanet olsun aldığım güne.
    pidini incele öyle bul önerileri var. ancak aygıt yöneticisinde görünmüyor ki. pid.den arayayım.
    ilgine teşekkür ederim.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • kamera üreticileri asusun hızına yetişememiştir diyorum başka bi şey demiyorum..

her notebook markasının ve modelinin farklı parçalara sahip olduğu olur.
    bu en çok ethernet wireless ve kamerada karşımıza çıkar asus 1 toshiba 2 bu notebooklar teknik olarak incelediğimizde mercedes kalitesinde diyebiliriz.

o kamera usb bileşik aygıt falan diye mutlaka görünüyordur. görünmüyorsa ya arkadaşın dediği gibi biostan kapalı olabilir fakat f3jc de oyle bir seçenek yok(en azından şirketteki 3 adet f3jc mizde...)

ekranın içinden geçen kablosu hasarlı olabilir.
  • 1-F3JC serisi ve modeli için henüz sitesinde Windows 7 Driver'i bulunmuyor, ASUS'un...

2-Aygıt yöneticisinde doğrudan kamera olarak geçmeyebilir ismi kanaatimce farklıdır, gözükmemesi demek bozulması veya kullanılamaması demektir ancak burada Win 7 driveri bulunmuyorsa farklı bir işletim sisteminde doğru driveri yüklenmesine rağmen çalışmıyorsa bozuk diyebiliriz...

O nedenle o kamerayı kullanmak istiyorsanız farklı bir işletim sistemine geçmeniz gerekiyor...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.