Şimdi Ara

entegre ve yüksek performans (sanırım yüksek performans çalışmıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem özellikleri:

-intel core i5-2430M CPU 2.40ghz
    -intel hd graphics 3000 ve nvdia geforce GT540M 2 gb
    -6 GB ram
    -win7

Sorun şu oyunun Launcher ına yüksek performanlı grafik işlemcisiyle çalıştır dediğimde çalışmaması ama önceden çalışıyodu şimdi böyle oldu durduk yere format attım gene aynı tam olarak çalıştır dediğimde şöyle oluyor: hiç bişiy açılmıyor fakat görev yöneticisinde exesi gözüküyor ve ikince kez aç dedğim de çalışıyor hatası alıyorum ve belli bi süre geçince görev yöneticisindeki exe kayboluyor gene açınca gene aynı şeyler oluyor. Diğer bi seçenek entegre grafik işlemciyle çalıştır dediğimde çalışıyor ama oyunu yavaş hatta donarak oynuyorum 3 oyunda denedim. Son olarak empire total war da denedim yüksek performanslı graf. işlemcisiyle aç dedim açtı . Sorum şu launcherlar neden şimdi yüksek graf işlemcisiyle açılmıyor onun yüzünden bütün oyunu yavaş oynamak zorunda kalıyorum yada ekran kartında sorun mu vardır.

World of tanks

İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/Vista/7
    İşlemci (CPU): Intel 2.2 GHz yada benzeri AMD Modeli
    Bellek (RAM): Windows 2000/XP için minimum 1.5 GB , Windows Vista / 7 için 2 GB
    Gerekli hard disk alanı: En az 3.5 GB
    Ekran kartı: Shader Model 3.0 GeForce 6800GT 256 MB of RAM / ATI X800 256 MB RAM, DirectX 9.0c
    Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu
    İnternet bağlantı hızı: 128 Kbps. ve üzeri (1024 Kbps hızlı indirmeler için)

Tomb Raider Survival Edition

# # Minimum alan gereksinimleri
    İşletim sistemi: Windows XP/Vista/7/8
    İşlemci: AMD Athlon64 X2 2.1 GHz (4050 +) veya Intel ® Core ™ 2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
    Bellek: 1 GB (Win XP), 2 GB (Vista/7/8)
    Ekran kartı: nVidia GeForce 8600 / AMD Radeon HD 2600 XT
    Boş Disk Alanı: 10GB

İkiside launcher la açılıyor ve entegre grafik işlemciyle çalıştır dediğimde oynanabiliyor yüksek per. graf. işlemcisi ile çalşmıyor. bişiy denedim Aygıt yöneticisinden intel hd ekran kartını devre dışı bırakınca ekran kararıyor ama nvdia GT540 ekran kartını devre dışı bırakına bişiy değişmiyor.

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden Teşekkür ederim.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.