Şimdi Ara

ENT SERVİS NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumu teleservice ye göndermek istemiyorum. Telefon lumia 820. Ent servis ile ilgili yorum yazarsanız sevinirim

• Güncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolladın mı bilmiyorum ama çok iyi bir servis.Benim Lumia 820 nin ekranı kırılmıştı.Çok hızlı çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafalkoc123

Yolladın mı bilmiyorum ama çok iyi bir servis.Benim Lumia 820 nin ekranı kırılmıştı.Çok hızlı çalışıyorlar.

Anakartı değiştirmişler ve hiçbir sorunu yok

• konuyu hortlatıyorum özür dilerim. 2 gündür entservisin sitesine giremiyorum. sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

konuyu hortlatıyorum özür dilerim. 2 gündür entservisin sitesine giremiyorum. sebebi nedir ?

Sunucu hatası veriyor demek sunucularda bir problem var.

Yakında çözerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam. Geçen genpaya gönderdim de nokianın sadece ücretli servisliğini yapıyorlarmış. Nasip olursa 1 hafta sonra buraya göndermeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayın 6 sında teleservis e yolladım telefonu daha haber gelmedi keşke ent servise yollasaydım.garanti dışı bırakmasalar bari cihazı.çok şikayet varmış teleservis den.

• quote:

Teşekkür ederim hocam. Geçen genpaya gönderdim de nokianın sadece ücretli servisliğini yapıyorlarmış. Nasip olursa 1 hafta sonra buraya göndermeyi düşünüyorum.

Ent en çok övülen servis olarak beni şaşırttı. Normalde insanlar hep şikayetçi olurlar ama ent servisten memnun kişi sayısı daha çok.

• Benim cihazda sorun yok demişler ama USB girişi düzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Teşekkür ederim hocam. Geçen genpaya gönderdim de nokianın sadece ücretli servisliğini yapıyorlarmış. Nasip olursa 1 hafta sonra buraya göndermeyi düşünüyorum.

Ent en çok övülen servis olarak beni şaşırttı. Normalde insanlar hep şikayetçi olurlar ama ent servisten memnun kişi sayısı daha çok.

Evet haklısınız ona ben de hayran kaldım. Nasip olursa bir de oraya göndermeyi planlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Evet haklısınız ona ben de hayran kaldım. Nasip olursa bir de oraya göndermeyi planlıyorum.

Gönderin bakalım umarım sıkıntısız tamir olur. Gerçi bu aralar bu tarz sıkıntılara değişim veriyorlar.

• Kılıfsız jelatinsiz kullandım 2 köşede ve ekranda çizik var. Ne kadar sorunlu da olsa böyle telefon kullanan birine ben olsam yeni cihaz vermezdim.

• quote:

Kılıfsız jelatinsiz kullandım 2 köşede ve ekranda çizik var. Ne kadar sorunlu da olsa böyle telefon kullanan birine ben olsam yeni cihaz vermezdim.

Bir bakarsınız bu hataya düşerler.

Ve umarım o hataya düşerler bir 735 hiç fena olmaz sizin için.

• Hocam öyle bir şey olsa deli olur. Zaten telefon değiştiresim var duacı olurdum.

• quote:

Hocam öyle bir şey olsa deli olur. Zaten telefon değiştiresim var duacı olurdum.

Bahsettiğiniz sorun nsu ile düzelmemişti onlarda ilk nsu ile yeni yazılım atarlar zaten.

• Arıza bilgisine yazmıştım bununla düzelmiyor diye. Nsu'nun bir tık üstünde lazım.

• quote:

Arıza bilgisine yazmıştım bununla düzelmiyor diye. Nsu'nun bir tık üstünde lazım.

Bence değişim olması gerekiyor.

Zaten sorun yazılımsal olsa hallolurdu. Donanım olarak bir müdahale olur mu o meçhul işte.

• quote:

quote:

Arıza bilgisine yazmıştım bununla düzelmiyor diye. Nsu'nun bir tık üstünde lazım.

Bence değişim olması gerekiyor.

Zaten sorun yazılımsal olsa hallolurdu. Donanım olarak bir müdahale olur mu o meçhul işte.

Haklısınız hocam inşallah onlar da sizin gibi düşünür.

• entservis 'i google da aratırken bu konuyu buldum. konuyu hortlatmak gibi olacak sanırım ama entservis e cihaz götürdüm gerçekten çok hızlı ve çok ilgililer hatta enson microsoft , nokia cihazların yanı sıra general mobile yetkili servisinide aldılar diğer marka cihazlarada garantisiz bakıyorlar ve hakikaten işlerini iyi yapiyorlar benim için en güvenilir servis oldu :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.