Şimdi Ara

Enstürman[baglama] çalmak için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda baglama gitar vb bilen var mı ??

Dersler yogun , yazın ögrenmek için kursa gitmek istiyorum şimdiden para biriktireyim diyorum baglama ve kurs için ortalama ne kadar gider??

• Gitar için kursa gitme. Bağlamayı kendin öğrenmen daha zor gidiyorsan ona git. Ben ikisini de kendi kendime öğrendim fiyat ne tutar bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravbin

Gitar için kursa gitme. Bağlamayı kendin öğrenmen daha zor gidiyorsan ona git. Ben ikisini de kendi kendime öğrendim fiyat ne tutar bilmiyorum.

hocam youtubedan falan mı öğrendiniz??

• Evet. Gitar için yabancı kanalları ve selim ışık, deniz sayman, barış benice, ibrahim birdalı takip ettim. Bağlamayı kulaktan duyduğumu deneyerek ve temelini babamdan alarak geliştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravbin

Evet. Gitar için yabancı kanalları ve selim ışık, deniz sayman, barış benice, ibrahim birdalı takip ettim. Bağlamayı kulaktan duyduğumu deneyerek ve temelini babamdan alarak geliştirdim.

Anladım hocam sag olun. siz biraz sanslıymıssınız babanız yardımcı olmustur.Ben de ufaktan izlemeye baslayayım yazın kursu dusunurum.

• Ben ortalama 4 sene kursa gittim o zamanlar 1 kişi 150 liraydı aylık bağlama için 2009-2013. Şu an iyi çalıyorum diyebilirim ama bazı parçaları unuttum. Uzun zamandır çalmadım keşke sesim güzel olsaydı beni her alanda motive ederdi. Gitar içinde aynı çalarım ama sadece çalmak arka planda bu beni tatmin etmiyor nedense:/ ben hem çalıp hem söylemek üzerine şarkı yazmak isterdim bu beni yormaz. Şarkı yazarsın üzerine aylarını verirsin nota bilgim de iyi aynı zamanda çalarsın ama insanları etkileyen sesin yoksa bu iş seni tatmin etmiyor:( uzun zaman sesimi denemedim bilmiyorum ya ses düzeltilebilen şekil verilebilen bir şey olsa keşke ya da ben mi tarzımı bulamadım bilmiyorum önerilere açığım:(

• Kendin öğrenebilirsin gitarı. Gözünde çok büyütme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

Kendin öğrenebilirsin gitarı. Gözünde çok büyütme

gitardansa bağlamayı daha çok istiyorum hocam.Sanırım onu ögrenmek daha zor oluyormuş.

• Zordan kasıt yapısı gitara göre biraz daha karmaşık olması. İstekliyseniz öğrenmeniz kolay olur zaten. Bence başlangıç için internetten bakın. Kurslar falan başka şeyler göstermeyecek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

Zordan kasıt yapısı gitara göre biraz daha karmaşık olması. İstekliyseniz öğrenmeniz kolay olur zaten. Bence başlangıç için internetten bakın. Kurslar falan başka şeyler göstermeyecek zaten

Aynen youtube dan baslayım biraz yazın devamı gelir insallah.Tesekkür ederim.

• Aga ben ayaz müzik YouTube kanalından öğrenmiştim 11.sınıfta ve sonrasında. İyi oluyor kafan dağılıyor en azından. Hiç öyle kursa gitmeye paranı zamanını harcamaya gerek yok. Kısa sap bağlama al önerim olarak. Daha kolay çalması.

• Gitarda kursa gitmene gerek yok sadece google ve youtube yeter,ayrica ilk basladiginda sadece alistirma yap sarki ogrenmeye calisma sadece egzersiz yap bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad gelmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.