Şimdi Ara

Enseden uzanan rasta (tum saca degil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, ben saci 3 numaraya vurup sadece sol taraftan rasta sarkitmak istiyorum. Bu olayin adi nedir, sacin ne kadar uzun olmasi gerekir, nasil yapilir, Ankara'da kim yapar, ne kadara yapar ogrenmek istiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.

ORNEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Ocak 2013; 17:18:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slajer

Selam arkadaslar, ben saci 3 numaraya vurup sadece sol taraftan rasta sarkitmak istiyorum. Bu olayin adi nedir, sacin ne kadar uzun olmasi gerekir, nasil yapilir, Ankara'da kim yapar, ne kadara yapar ogrenmek istiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: slajer

Selam arkadaslar, ben saci 3 numaraya vurup sadece sol taraftan rasta sarkitmak istiyorum. Bu olayin adi nedir, sacin ne kadar uzun olmasi gerekir, nasil yapilir, Ankara'da kim yapar, ne kadara yapar ogrenmek istiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.

?

Harbi garip durmus lan gfjdhkdhsk. Ornek o koydugum fotograf. Adamin sacta rasta var bakarsan.

• <3
    ????
  • Kadir Kirişci Takip Eden Ağır Ergendir
  • Konuyu dagitmayalim beyler, ornek olsun diye koydum o fotografi. Saklabanligin luzumu yok. Ciddi konu. Elemani takip falan da etmiyorum, ornek oldugu icin koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 20 Ocak 2013; 17:19:41 >
  • Yok mu ciddi cevap verebilecek birisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam saçın düz ise yakışmaz diye düşünüyorum ama ben de bilmiyorum nasıl yapılır
  •  Enseden uzanan rasta (tum saca degil)
  • Arkadaşlarımda da var, hiç yakışmıyor. Git annene ördür. Rasta değil o örgü. En az bi 20 cm falan uzaması gerek saçının, bunun için de hergün saçını yıkaman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 14 Şubat 2013; 15:34:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.