Şimdi Ara

Ense ve sırt kılları nasıl alınmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
19.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum havalar ısındı İzmir'de tişörtle gezmelere başladık bile Ama şöyle bir sorunum var,tişört giyince arkadan kıllar fışkırıyor resmen goril gibi.Ense kıllarıyla sırt kılları birleşiyor ve ense kıllarını 1 hafta kesmezsem maymuna dönüyor.Havalar soğukken gömlek giyince hallediyodum ama şimdi bu sıcakta da gömlek giyilmiyor hiç Banyoya girmeden önce ensenin sırtla birleştiği kısmı makineyle alıyordum fakat çok bir faydası olmuyor,1 hafta sonra aynı uzunluğa erişiyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ense ve Sırt Kıl Alma Yöntemleri

Ense ve sırt kılları almak, kişisel bakımın önemli bir yönüdür. İşte evde güvenli ve etkili bir şekilde ense ve sırt kıllarını alma yöntemleri:

Malzemeler:

• Tıraş makinesi veya elektrikli tıraş makinesi
    • Tıraş köpüğü veya jeli
    • Ayna
    • Havlu veya peçete
    • Tıraş sonrası losyon (isteğe bağlı)

Yöntemler:

1. Tıraş Makinesi ile Sırt Kılı Alma:

• Ilık bir duş alarak sırtındaki kılları yumuşat.
    • Sırtına bol miktarda tıraş köpüğü veya jeli sür.
    • Tıraş makinesini yukarı doğru hareketlerle, kılların çıkış yönünün tersine doğru kullan.
    • Tıraş makinesinin bıçaklarını düzenli olarak temizle ve değiştir.

2. Elektrikli Tıraş Makinesi ile Sırt Kılı Alma:

• Sırtına tıraş köpüğü veya jeli sür.
    • Elektrikli tıraş makinesini aç ve dairesel hareketlerle sırtındaki kılları tıraş et.
    • Elektrikli tıraş makinesinin tıraş başlıklarını düzenli olarak temizle ve değiştir.

3. Tek Başına Sırt Kılı Alma:

• Bir ayna yardımıyla sırtının zor ulaştığı bölgelerini gör.
    • Tıraş makinesini veya elektrikli tıraş makinesini uzun bir sopa veya sap yardımıyla tutarak bu bölgelere ulaşabilirsin.
    • Dikkatli ol ve cildini kesmemeye özen göster.

4. Ense Kılı Alma:

• Tıraş makinesini veya elektrikli tıraş makinesini kullanarak boynunun arkasındaki ense kıllarını yukarı doğru hareketlerle tıraş et.
    • Cildini tahriş etmemeye dikkat et.
    • Tıraş sonrası losyon kullanarak cildini nemlendir.

İpuçları:

• Tıraştan önce ve sonra cildini sıcak suyla yıka.
    • Tıraş sırasında cildine baskı uygulamaktan kaçın.
    • Kızarıklık veya tahriş olursa, tıraş sonrası losyon kullan veya soğuk kompres uygula.
    • Düzenli olarak tıraş olursan sırt kıllarının daha ince ve seyrek çıkacağını unutma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gorillik bi durum mevcutsa herhangi bir eczaneden kıl dökücü bir ilaç alıp o bölgeye sürebilirisin. Zaten haftada 1 uyguluyormuşsun onada çare olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Arkadaşlar malum havalar ısındı İzmir'de tişörtle gezmelere başladık bile Ama şöyle bir sorunum var,tişört giyince arkadan kıllar fışkırıyor resmen goril gibi.Ense kıllarıyla sırt kılları birleşiyor ve ense kıllarını 1 hafta kesmezsem maymuna dönüyor.Havalar soğukken gömlek giyince hallediyodum ama şimdi bu sıcakta da gömlek giyilmiyor hiç Banyoya girmeden önce ensenin sırtla birleştiği kısmı makineyle alıyordum fakat çok bir faydası olmuyor,1 hafta sonra aynı uzunluğa erişiyor

Kardeş insanlar ne demiş benim için umrunda değil vücudunun arka kısmı bence önemli ön tarafın ( ayaklar + bacaklar + göbek ve göğüsler ) kıllarını komple alın ve vücusunuz temiz ve pürüzsüz görünsün mesela ben öyle yaptım herkese tavsiye ederim kıl ister erkekte olsun ister bayanda vücudu pis gösteriyor

• Tek çözüm biraz paraya kıyıp epilasyona gitmek.
  • kılda keramet olsa arkada çıkmazdı
  • benim gögüslerde azcık kıl var gömlegin iki düğmesini açsam yine belli olmuyor tüy gibi ama karın bölgesinde artıyo bu durum.tüy dökücüyle alsam daha fazla olarak çıkar mı yerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

Epilasyondan sonra en etkili cozum agda. Tuy dokucu kesinlikle onermem jiletten hic bir farki yok. Agda biraz acityor ama buna degiyor. Sirtini agdayla al sonra limonla tuzu karistirp sur. 2 Saat sonrada dusunu al . Sana bu 2 ay rahat gider sonra her agda yaptiginda canin daha az yanicak ve tuylerun seyreklesicek.

Hocam bu tuz ve limon işlemi kanı beyazlatıyornuş diyorlar. Doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemberOfDH

quote:

Epilasyondan sonra en etkili cozum agda. Tuy dokucu kesinlikle onermem jiletten hic bir farki yok. Agda biraz acityor ama buna degiyor. Sirtini agdayla al sonra limonla tuzu karistirp sur. 2 Saat sonrada dusunu al . Sana bu 2 ay rahat gider sonra her agda yaptiginda canin daha az yanicak ve tuylerun seyreklesicek.

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63AC97813 -- 9 Ocak 2017; 17:33:1 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

quote:

ilk defa öyle bir şey duyuyorum. sanmıyorum ama kimyasal bir madde değil çünkü. bu işlem kıl köklerini yakıyor sadece.

Bende internette yapılan bir yorumda görmüştüm. Hangi siye bilmiyorum. Hatta yorumu yapan kişi doktordan falan duymuştu galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Arkadaşlar malum havalar ısındı İzmir'de tişörtle gezmelere başladık bile Ama şöyle bir sorunum var,tişört giyince arkadan kıllar fışkırıyor resmen goril gibi.Ense kıllarıyla sırt kılları birleşiyor ve ense kıllarını 1 hafta kesmezsem maymuna dönüyor.Havalar soğukken gömlek giyince hallediyodum ama şimdi bu sıcakta da gömlek giyilmiyor hiç Banyoya girmeden önce ensenin sırtla birleştiği kısmı makineyle alıyordum fakat çok bir faydası olmuyor,1 hafta sonra aynı uzunluğa erişiyor

benimde yaşım onaltı ama sırt ve omuzlarımda kıllardan ormanımsı bir doku var. bir haftadır omuz ve sırt kıllarımı çakmakla hafif bir derecede yakıyorum. şuan temiz ve güzel bir görüntü oluştu. sanırım faydası olacak. çakmakla ürkütmeyi dene.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ense ve sırt kılları nasıl alınmalı ?

• Kıl erkekde de kızda da pis ve kötü duruyor

İsteyen istediğini desin ben bu yüzden bacağımdaki kılları alıyorum
    Ayrıca erğer ağda falan yapamıyorsanız ense makinesiyle haftada bir alabilirsiniz . Denedim ben

İki hafta bile almasanız oluyor tabii cilt tipine göre değişir ama ..

Alın abi rahatdız oluyosanız siz seçmediniz kıllı olmayı bi optiob değildi bu alabilirsiniz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.