Şimdi Ara

Enparadan ingye vadeliye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İng %20 ve eksttalı olursak 22 oluyor. Sizce ing nasıl 1 yıl boyunda degerlenrmeyi düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Enparadan önce vakıfbank arı hesaba(%24) geçtim sonra ing’ye. Şu an memnunum, turuncu kart ile 750 tl harcama yaptığınızda bir sonraki ay +%2 faiz geliyor. Günlük vadeli hesap olması da ayrı güzel. Tavsiyem vakit kaybetmeden geçin enparanın oranı çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    İng şuan hoşgeldin kaç veriyor. %20 göriniyor ama

• Evet %20 fakat turuncu kart var vadesiz hesaba bağlı onun ile aylık 750 tl harcama yaptığınızda %22 oluyor bir sonraki ay.

İngdede devlet desteği vadeli 100bin dimi.

İngye para aktardım

E turuncu hesap
    E vadeli mevduat hesabı arasjndaki fark nedir.
    Ben hangisini kullanıp %20 alabilirim

• Etruruncu hesabı kullanacaksınız. Tüm bankalarda devlet garantisi 100 bin tl. +2 faiz için ise turuncu kart başvurusu yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartım var direk ordan harcayında işlemezmi

Hocam merak ettiğim bir şry var. En parada vadeli açarken 32 veya 46 gün seçip ne kadar net kazandığını gösteriyordu. Vadeyi kapatınca faizde gidiyordu.

İngde e turuncu hesap açtım gün sayısı yok sanırım. 1 sene boyunca devam ediyor değilmi. İstediğim zaman çekip istediğim zaman yatırımca kayıp olmuyor değilmi. Böyleyse çok iyiymiş.

Birde mesela 10 şubatta 20bin tl yatırdın. %20 faizi 20bine göre veriyorsa 5 gün sonra günlük faiz işledikte hesaba eklenen tutar üzerindenmi faiz işleniyor.

• karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin faizi 1 yıl devam ediyor faizden kazanılan miktar sabah hesapta oluyor istediğiniz zaman çekip para yatırabilirsiniz.
    Evet günlük faiz işlendikçe eklenen tutar ana para oluyor ona göre faiz hesaplanıyor.
    Eturuncu da dolar hesabı da açabilirsiniz onda da oran %3,5 ( yakın zaman önce4’tü) ve bu turuncu hesaplar arsında dolar alıp satabilirsiniz.
    Faiz oranları bazen değişebiliyor kendi sitesinden veya uygulamada hesapların üzerine dıkunup incele yazan kısımdan faiz oranını ve son ayki getirisini görebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.