Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
57.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Tr hesabina yuklenemiyor mu ? Sadece endonezyda mi gecerli arkadaslar

tr hesabına para yükleniyor oyun alınıyor normalde ama tr psn sorunlu kafasına göre çalışıyor hata alıyorum mesela şuan.

Geçen ay ben de epey uğraşmıştim. Bu ay ilk denemede para eklemeyi başardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Tr hesabina yuklenemiyor mu ? Sadece endonezyda mi gecerli arkadaslar

tr hesabına para yükleniyor oyun alınıyor normalde ama tr psn sorunlu kafasına göre çalışıyor hata alıyorum mesela şuan.

Geçen ay ben de epey uğraşmıştim. Bu ay ilk denemede para eklemeyi başardım.

kafasına göre çalışıyor sistem o insanı sinir ediyor hocam

Orijinalden alıntı: quanch

3. aydan sonra kampanyanın devam edip etmeyeceğini bilen var mı?

Sitelerinde 31/03/2016 kadar demiş bebeğim ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"No woman No kids"
    -Leon-
  • Aralık ayının iadeleri gelmedi beyler?

• bugun 16:30 gibi ystar iadeler

PSN REFERANSLARI: Arslan35356464, Filipe Luis, burkibey, isocan01, Nømad, Legolas77, lateran, elcomandante, arol, pusatt45, Hock Hover, cobainn, abraham48, cevik001981, quanch, boranI1, action_figure, Richie Rich, omer19072, tberkkk, atakandurden, RockStar., mkmdesign, yazar11, mahoonur, dahakathekiller7, syttnc, braVe112, SofiaAuditore, rjx, seffafbonus26, yunuscan86, sahapo, emretasman30, KAKÁ, harunman, Last_jannisery, zombika, woldemort.26, DoDoking, quaresmaa14, selman159, Tenebrio, Cilii, desert eagle 39, murat1407, Th3M4NIMAL, Cngzhn20, Gorkem.IX, 2eu5, lastsith, justings, hagiosmann, brovazZ, okananlar, Unorthodox, erenmemo, stalker7777, Diop., Olivier Giroud, tadanyz, ESvED1453, wrisy, Eray_Bursa, YasinJR10, nimras, MorganBlack, Hernan Cortes, Enes Eyibil, noesisnoeseos, Alimnkl, aytac001, BA8124TR, denizgoren, Estheim, DarkWarrior. MB-DH, Karpuzcu., eru desu, qenosit, jigsaw79, mrbaab, AIR JORDAN, ShaolinTRK, asafs, remzicigim, takingthere27, yunusemre5634, emretasman30, ShaolinTRK, asafs, macar prensi, Megathrone26, tnbmm, Giuliano Terraneo, aposr, nimras, Fifaz, basehunter, Stones, Gorkster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

3. aydan sonra kampanyanın devam edip etmeyeceğini bilen var mı?

Sitelerinde 31/03/2016 kadar demiş bebeğim ;)

Onu gördüm de acaba devamı olacak mı? Ben daha yeni başvurdum da eğer 3. ayda son ise hiç almayayım.
  • İadeler noldu

• arkadaslar selam size bir sorum var. mesela ben ps4 de cüzdana enpara kartımı ekledim ve cüzdana aktar diyerek 50 TL mi aktardım amaharcama yapmadım cüzdanda duruyor. Ama bu işlemi yaparken 50 TL enparadan sony psn e aktarıldıgı için 50 TL lik harcama olarak görünür ve ben yinede ( yani 50 TL ile psn den oyun almasamda ) diğer ay 25 tl iademi alarak psn cüzdan da para biriktirebilirmiyim bu sekılde ? ona göre işlem yapıcam bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • Daha önce defalarca alışveriş yaptığım enpara kartıyla şuan Plus alamıyorum. Geçersiz kredi kartı diyor. Daha geçen ay Plus ve bu oyun aldım. Aynı sorunu yaşayan var mı

Orijinalden alıntı: fearless_king

Daha önce defalarca alışveriş yaptığım enpara kartıyla şuan Plus alamıyorum. Geçersiz kredi kartı diyor. Daha geçen ay Plus ve bu oyun aldım. Aynı sorunu yaşayan var mı

Aynı sorunu ben de yaşadım.Daha önce 2-3 kez satın alabildiğim en para kart hata verdi dün.Cüzdana da eklemiyor.Klasik sony işte.1er kez denedim daha fazla zorlamadım,Bugün tekrar denemeli mi yoksa 1 hafta falan beklemeli mi acaba bloke falan olmasın diye.22 ocakta da indirim bitecek işin kötüsü.

Bi el atın hele.
    Alıntı ile cevaplarsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: wither

quote:

Orijinalden alıntı: fearless_king

Daha önce defalarca alışveriş yaptığım enpara kartıyla şuan Plus alamıyorum. Geçersiz kredi kartı diyor. Daha geçen ay Plus ve bu oyun aldım. Aynı sorunu yaşayan var mı

Aynı sorunu ben de yaşadım.Daha önce 2-3 kez satın alabildiğim en para kart hata verdi dün.Cüzdana da eklemiyor.Klasik sony işte.1er kez denedim daha fazla zorlamadım,Bugün tekrar denemeli mi yoksa 1 hafta falan beklemeli mi acaba bloke falan olmasın diye.22 ocakta da indirim bitecek işin kötüsü.

adres bilgilerini girip güncelmeye çalıştım hata verdi :S kaydetmeden çıktım bi 10 dk sonra tekrar denedim oldu. aynen klasik sony sürekli aynı olayı yaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Arkadaşlar ben vita kullanıcısıyım.
    Bu psn üyeliğini hem ps3 hem ps4 hem de vita'da kullanabiliyor muyuz? Eğer öyle bir durum var ise ben bir arkadaşa ortak olmak istiyorum.
    Sadece vita'da kullanacağım.
    Bi el atın hele.
    Alıntı ile cevaplarsanız sevinirim.

Kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.