Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
57.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sony nin cinsiyeti olsaydı kesin dişi olurdu :) Bir anı bir anını tutmuyor.Bir de utanmadan kart hata verdiyse 10 gün bekleyip tekrar deneyin demezler mi.Sanki 10 saatten bahsediyorsun.Akşam bir daha deniyim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Arkadaşlar ben vita kullanıcısıyım.
    Bu psn üyeliğini hem ps3 hem ps4 hem de vita'da kullanabiliyor muyuz? Eğer öyle bir durum var ise ben bir arkadaşa ortak olmak istiyorum.
    Sadece vita'da kullanacağım.
    Bi el atın hele.
    Alıntı ile cevaplarsanız sevinirim.

Kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum.

Psn kardeşliği konusunda bana yardım edebilecek biri var mı bildiğin dostum? :)

Orijinalden alıntı: wither

Bu sony nin cinsiyeti olsaydı kesin dişi olurdu :) Bir anı bir anını tutmuyor.Bir de utanmadan kart hata verdiyse 10 gün bekleyip tekrar deneyin demezler mi.Sanki 10 saatten bahsediyorsun.Akşam bir daha deniyim bari.

aynen kesinlikle haklısınız neye kime göre davrandığı belli değil :)
  • Suana kadar enpara kartimla yukleme yaparken hicbir sorunla karsilasmadim arkadaslar. Hem konsol hem internet sitesi uzerinden bakiye ekledigimde sorun yasamadim. Benim aksime hic kartini daha kullanamamis arkadaslar dahi mevcut. Kimin ne zaman ne hata alacagi belli olmuyor. Gercekten Sony ne yapiyor anlamak guc. Sorunun kendilerinde oldugu ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu bloke yeme olayının detayını bilen var mı ? Yani ard arda derken mesela 1 saat içinde mi kastediliyor.Kartın düzelip düzelmediğine bakmak için her gece 1 kere deniyorum hata veriyor.Bu bloke olayında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Bende muzdarip oldum tr psn de enpara ile alışveriş yapamıyorum, geçen ay ekledim kartı onayladı, bugün oyun alayım dedim geçersiz kart dedi şimdi kartı kaldırdım, en baştan yapayım dedim bu seferde geçerli kredi no girin diyor,

Orijinalden alıntı: wither

Peki bu bloke yeme olayının detayını bilen var mı ? Yani ard arda derken mesela 1 saat içinde mi kastediliyor.Kartın düzelip düzelmediğine bakmak için her gece 1 kere deniyorum hata veriyor.Bu bloke olayında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

En az 3 4 gün bekleyin. Öyle deneyin tekrardan. Mutlaka Ps4 üzerinden cüzdana para eklemeden alışverişi direk yapmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 13 Ocak 2016; 18:23:27 >

Bugün sıfırdan hesabına encard ekleyebilen var mı ? Bunu merak ediyorum sadece.
  • Arkadaşlar şaka gibi ama 4 adet enpara kartım var ve bu kartlarla 2015 mart ayından beridir sorunsuz işlem yapıyordum aynı bilgiler hatta hepsi sisteme kayıtlı kartlar sadece bir tanesini dönüşümlü olarak kullanıyorum o da sistemin en fazla 3 kart kabul etmesinden dolayı bugün 4'lüyde ayrı ayrı işlem yapmak istedim ama her defasında aynı hatayı verdi. Sony müşteri hizmetleri mesai saatlerinde olmadığı için zizimabyss arkadaşımız gibi bende Enpara müşteri hizmetleriyle görüştüm ve size şaka gibi dediğim olaya geldik..

Yetkili Bahar Hanım " TR Sony Playstation alt yapısında bir güncelleme yaptığı için artık kullanamıyorsunuz ve bizim onlarla yaptığımız herhangi bir kampanya protokolümüz bulunmamaktadır.. Onun için kartımızı destekleyen farklı ülkelerin PSN'lerinden yararlanabilirsiniz" Valla sıkıştıracak bir yer bulamadığım için daha önceden yaşanan bir olaydan bahsettim "yine sony tarafından bir sistem güncellemesi yapıldığı için kartları kullanamıyorduk yalnız sizin kurumunuz tarafından yaşanan sorunla ilgili sony'e ulaşılmış ve sorun giderilmişti acaba yine böyle bir süreç olma ihtimali nedir" dediğim de maalesef bilgimiz yok ve bu tür bir aksiyon almıyoruz.. Playstation forum üzerinden biraz araştırdım bu sorunla ilgili TR Sony tarafından maile yapılan geri dönüşte sorunun ingiltere kaynaklı olduğu ve taraflarından herhangi bir yapılamayacağı yönünde olmuş.. (saçmalığa baksana en azından bu yönde gelen şikayetleri merkeze bildirmekteyiz felan yani bir b.k yap kısacası) Şuanda PSN Store üzerinde bir çalışma var ben yine de süreçler ve kazanımlar hakkında umutsuzca ve çaresizce işi abartıp ingiltere ve japonya 'ya mail attım hatta bi tane de bizimkilere attım bakalım bu süreç bizim için hayırlı mı yoksa hayırsız mı olacak..!!!

Yani var ya aslında çok ağır konuşmak istiyorum ama ama ama işte..

• Bu en para kartlarıyla hic sorun yasamayan arkadaslarım o kartları bizede verinde ortak kullanalım

Şu an kartları tanımlayamıyorum. Her seferinde farklı bir hata veriyor.

Ne zannediyor bu Sony onlar enpara yı engellediklerinde ben gidip kampanyasız olarak normal kredi kartı ile mi alışveriş yapacağım sanki?

• Bunun geçici bir sorun olduğunu ve bekleme de kalıp ilerleyen zamanlarda düzeltileceği varsayımıyla kendimi bir süre avutayım..

Diğer bir durumda ise;
    İşin mantık kısmına bakarsanız sonuçta ticari faaliyet gösteren bir firma olarak hem karaborsa oyun satışlarından dolayı kar markajının düşük olması hem de her platformda dile getirdikleri ileri gelen oyun firmalarının türkçe dil desteği için ülkemizde yeterli satış rakamlarına ulaşamadığı yönünde bilgi veren bizim sony türkiye yetkilileri kendi topuklarına sıkıyorlar.. Enpara firmasının düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında ortalama TR PSN üzerinden 100.000 oyunseveri dijital pazarına kattığını düşünürsek (tıpkı benim gibi bazılarımızın 2 veya daha fazla enpara kart kullandığını varsayarak) ve herkes her ay TR PSN üzerinden kampanyadan faydalanmak için minimum 50.00TL harcadığını düşünürsek TR PSN her ay için 5.000.000,00 TL zarar edecektir.. Yıl bazında düşünecek olursak 60.000.000,00 TL'lik bir pazarı Yurtdışı PSN'e ya da karaborsaya kaydırmış olacak.. Amma velakin yaşanan sorunlarla ilgili Sony Müşteri Hizmetlerine ulaştığımız da "tarafımızdan yapılabilecek bir müdahale yok, tamamen İngiltere tabanlı yapılan çalışma" deyip sorun hakkında en azından merkezle ilgili iletişim yönünde çözüm üretmek değil de; baştan salan bir politika güden Sony Türkiye Yetkilileri geriz.kalılıklarını ortaya koymaktadırlar.. Hani müşteri hizmetlerinin umurunda değil onu anlarım da, Pazarlama tarafı ve Üst Yönetim TR PSN üzerinden enpara kampanyası artık geçerli olmayacağını beyan ettikleri için satış rakamları dip yapınca acaba kendi kariyerleri adına nasıl bir çözüm bulmayı düşünüyorlar o da ayrı merak konusu..!!! İnsanları zorla illegal(spot) yollara teşvik ediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzer -- 14 Ocak 2016; 9:44:17 >

• Sony müşteri ilişkileri çok kötü fazla bir şey beklemeyin.

• Enpara kampanyasının Sony ye ne zararı varda böyle bi uygulama yapıyorlar anlamak güç, 25 lirayı geri verende kendileri değil, Sony ye giren çıkan ne anlamadım, UK Sony yaptırımlarına TR Sony fazla mudahale edemiyor mu, oyunlar türkçe gelsin diye mi taviz veriliyor!!!????

Orijinalden alıntı: Beckonn

Enpara kampanyasının Sony ye ne zararı varda böyle bi uygulama yapıyorlar anlamak güç, 25 lirayı geri verende kendileri değil, Sony ye giren çıkan ne anlamadım, UK Sony yaptırımlarına TR Sony fazla mudahale edemiyor mu, oyunlar türkçe gelsin diye mi taviz veriliyor!!!????

oyunların türkçe gelmesi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. hatta bu durum türkçe oyun konunuda baltalar çünkü oyunların türkçe gelmsi tamamen satış rakamları ile alakalı ve bu durum satış rakamlarının önündeki en büyük engel.

psn: vedoo1903
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    Enpara kampanya sı açıklamalar da sony Playstation yazdığı her yerde geçer ancak rusya da tr Kartları geçmiyor ancak endonezya da geçiyor sıkıntısız tr zaten sıkıntılı

• Sony mh'ye gore sanal kartta gecmiyor. Onlara gore adres ekstre ile ayni olmali. Yine onlara gire innial falanda gecmiyormus. Sistemlerine ince 3D security getirsinler. Ben inanmiyorum daha ince bende aradigimda kabul edilmiyor enpara sadece kredi karti dediler. Cevremde sanal kartla alan cok arkadadim var.

Orijinalden alıntı: fearless_king

quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Enpara kampanyasının Sony ye ne zararı varda böyle bi uygulama yapıyorlar anlamak güç, 25 lirayı geri verende kendileri değil, Sony ye giren çıkan ne anlamadım, UK Sony yaptırımlarına TR Sony fazla mudahale edemiyor mu, oyunlar türkçe gelsin diye mi taviz veriliyor!!!????

oyunların türkçe gelmesi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. hatta bu durum türkçe oyun konunuda baltalar çünkü oyunların türkçe gelmsi tamamen satış rakamları ile alakalı ve bu durum satış rakamlarının önündeki en büyük engel.

Sony tek enparayı değil bankamatik kartlarını devre dışı bırakmış olabilir. Bankaların bankamatik kartları Türkiye'de sadece 3D uygulamasına dahil yerlerde kullanılıyor. Yani bankamatik kartlarıyla alışveriş yapabilmek için cep telefonunuza gelen sms i kullanmak gerekiyor. Psn de bu uygulama bulunmuyor bildiğiniz gibi. Konu bununla ilgili olabilir veya geçici bir süreç olabilir ama sadece enparayı devre dışı bırakmak gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

Psn den alınan Türkçe oyunlar bildiğim kadarıyla ülkemizin satış rakamına yansımıyor. Satış rakamına yansıması için kutulu oyunlar resmi satış mağazalarından almak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.