Şimdi Ara

Enpara mı? Cepteteb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında gidip geliyorum siz hangisini önerirsiniz ?

• ikisine de çıkart zaten beleş herşeyi hangisinde kampanya olursa veya arayüzü hoşuna giderse onu kullanırsın. hatta kuveyttürk seninbankan da öneririm. ilk 100tl üstü alışverişe 25tl iade veriyor
  • İkisini de çıkart bir zararı yok banka kartı nasılsa. İkisinin de farklı kampanyaları oluyor ikisinden de faydalanırsın ben öyle yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb daha komplike olduğundan 2. bir bankaya ihtiyaç duymuyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enparanin artı yani BKM express ile para gönderirken komisyon Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enparada en basitinden kredi kartı yok hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kampanyaları benzer zaten.
    Efenim hesap işletim ücreti yok eft havale ücreti yok falan bunlar artık normal geliyor ki bi çok banka artık bu sisteme meyillendi. Biri ihtiyaç kredisi limitini artırıyor diğeri de artırıyor, biri kampanya yapıyor mesela digital alışverişler diğeri de yapıyor.

Enpara nın temizlik kampanyası var ya da daha öncesinde kitap kampanyası vardı, ayda bir defa 1000 tl ye kadar diğer banka atmlerinden ücretsiz para çekebilmek güzel, buna benzer kampanyalar cepteteb de yok olmadı.

Ama cepteteb tarafından bakarsak şartları zorlamış gibime de gelmediler değil, yemek sepetinden sonra tüm online yemek Alışverişlerine indirim kampanyası var.
    Bütün hesapları euro, dolar falan masrafsız ve günlük faiz veriyor yine dolar, euro dahil
    Havalimanında sıra beklemiyorsun tav hızlı geçişi var
    ido kullanıyorsun indirim var, çiçek alacaksınız ekoçiçekten alın yine indirim
    otomatik faturalara iade bonus kampanyaları uzun süredir devam ediyor.
    bi de genel olarak kampanya süreleri en paraya göre daha uzun

Enpara bi türlü kredi kartı çıkartamadı, cepteteb normal bonus kart gibi de kullanılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi çekeseksen cepteteb oranı şu anda daha iyi. Karşılaştırmak isteyen buyursun

• ikisi de ücretsiz. bence ikisini de al bulunsun.
  • İkisinde de hesap işletim ücreti yok, eft, havalelerde ücret yok …..
    Peki fark nerede, fark nerede ise müşteri orada
    Yurt dışında anlaşmalı atmlerde ücretsiz para çekimi, koşulsuz yüksek faiz ve bazı kampanyalarda Cepteteb sınırları gerçekten zorluyor.
    cepteteb derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midaslı -- 22 Aralık 2017; 20:31:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.