Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamaniza %20 iade..Guncel site isimleri ilk mesajda (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.737
Cevap
73
Favori
154.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dun HB dan 22 RL ilk alisverus yapacaktim onu bile muş biz arayip sordum ne olur ne olmaz diye.bayan bana sunu dedi hb den ben de gecen ay yaptim iade oldu sıkıntı yok dedi aldim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31.10.2013 de n11 den aldığım ürün için 100 tl iade gelmiş. tşkler enpara
  • gunfever G kullanıcısına yanıt
    newbuyerreward11 bunu bi kullan 100$ a 5$ indirim sağlıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

    quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    quote:

    Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

    merak ediyorum dolandiricilik nereden cikiyor arkadaslar biraz yardimci olur musunuz ? Birde hayali ihracattan falan bahsetmissiniz bu gazla adam oldurmekten giricek zaten adam iceri.

    Biraz yasalari arastirmanizi oneririm. Bu olayin suc olmasi tamamen apayri bir durum dolandiricilik ile alakasi yok. Enpara boyle bir durumda parasini geri alir kolayca adami zarara sokar zaten.Ki su saatten sonra incelemelerle ne yapilacagi acik acik belli olmustur.

    Bu durum ne hayali ihracat ne dolandiricilik. Olsa olsa vergisiz satis yapmak durumuna girebilir ikinci el urun satan herkesin bir sekilde maruz kalabilecegi bir durum buda.

    Son olarakta kimse kusura bakmasin ama adamlar %20 vermis burda millet onu yapti diye sizlanmaya gerek yok. Onunuzde bir ton site var rahatca alisveris yapin ve alin iadenizi ne olacak 3 site alindiysa. surusuyle site var sonucta zorda degil birseyler almak.

    unutmadan 14 hesap acip bu kadar islem yapabilen bir insan varsa birakin maliye ugrassin niye pesindesiniz bu kadar herhalde belli olur birseyler ki bende inanamadim olmaz bu kadari da yani :)

    peki yaptığı satışlara fatura kesti mi ?

    fatura kesmediğine göre suç işlemiş olmuyor mu ?

    banka ona kendin sat kendin al ve ben sana her 500 tl. ye 100 tl. vereyim mi demiş ?

    zaten bu şahısın söylediği pek inandırıcı gelmedi o yüzden şaka olduğun söyle dedim :)

    ya en çok üzüldüğüm konu bu kadar süper beyinli insanlarımız olduğu halde neden icatları hep başka ülkeler yapıyor ,kafamız bu kadar çalışıyorsa birkaç tl.ye tenezül ediyoruz anla anlayabilirsen :)

    bu kadar çok işlem yapmış kişi öyle veya böyle mutlaka bulunur da işin kötüsü gerçekten 2 nci el satış yapanlara bir sıkıntı çıkmasa

    Maliye isi o bakimdan pek kolay durmuyor ticarete dokulmus mu dokulmemis mi karar onlara kalmis cunku. ama banka herhalde farkina varirdi bu tarz bir durum olsa kolayca o yuzden yalan haber bence :)


    Maliye o kadar tutara bakmaz hele ki farklı hesaplarla yapılmışsa. Ayrıca arkadaşı da destekliyorum eğer gerçekse kafayı kullanmış parayı almış. Sonuçta enpara her tc vatandaşı için o tutarı gözden çıkarmış. Sizin cebinizden mi gidiyor? Ayrıca 2.elde geçerli olması kampanyanın buguydu. Yani zaten kapatılması doğal olanıydı ve oldu çünkü 1000 kişi yapmazsa yine 1 kişi çıkıp yapacaktı. Ha ben yapmadım ama dediğim gibi uğraşıp para alan arkadaş varsa onlara da birşey demek ne bana ne sizlere düşer...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan9842

    Sahte işlem yapan adamlara iade yansıdı ben gercek alışveriş yaptım bana yansımadı yurt dısındanki işlemim 3d secureli olmasına ragmen ....adamlar 1400 tl carpmış 3 ayda 4200 saolsun enpara diyorlar..iade taleb şikayeti en paraya ilettik ama geri dönen olmadı malesef



    Ayın 7'sine kadar hesaplara yatıcak yazmıştı geçenlerde enpara'nın twitter hesabı. Muhtemelen bugün yatacaktır, yoksa arayın derim.




  • EVORİA.COM geçiyor mu? ilk mesajda var ama hangi sistem. siteyi ilk defa duydum
    kbugun geleceklermiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 7 Kasım 2013; 12:15:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün başvurdum discovery almak için. Yarın alsam bu 100TL ne zaman hesaba yatıyor arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozbi

    Bende bugün başvurdum discovery almak için. Yarın alsam bu 100TL ne zaman hesaba yatıyor arkadaşlar?

    Birdahaki ay yatiyor usta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cafert


    quote:

    Orijinalden alıntı: Emre9110

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cafert

    Yurtdisi siteler gecerliymis. Mh teyit etti dun aksam.

    Paypala enparayı ekleyip alışverişi paypaldan enparayı gösterip de yaparsak %20 iade gerçekleşiyo mu yani ?

    Paypale ekleyince olmuyor. Kampanya sartlarinda var paypalin gecmedigi. Direkt kartin kendisini kullanacaksiniz.

    Yurtdışı sitelerde geçerli olduğunu teyit etti MH, ancak paypal'e vb. bağlamadan direkt kartı kullanacaksınız. 3d secure ile islem yapilabiliyor olmasi lazim.

    bu durumda paypala bağlanmadan kullanılırsa kart o zamanda paypal garantisi dışında işlem yapıldığı için alışveriş riskli olacaktır haliyle..
    desene bize enparadan fayda yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Kasım 2013; 10:27:55 >




  • Merhabalar, ekim ayı için n11.com'dan 550 liralık alışveriş yaptık iade almak için bankamatiğe gittiğimizde "kartınızı kullanabilmeniz için lütfen 0850 222 36 63 enpara.com çözüm merkezini arayınız." şeklinde uyarı veriyor, neden acaba ?
  • Altın alan arkadaşlar, hesaplarınıza para iadesi oldu mu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ekim ayında 500 liralık alışveriş yapıp 100 lira iade aldım, kasım ayında da 500 liralık alışveriş yapsam ikinci 100 lira iade alabilcek miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zebetosu

    arkadaşlar ekim ayında 500 liralık alışveriş yapıp 100 lira iade aldım, kasım ayında da 500 liralık alışveriş yapsam ikinci 100 lira iade alabilcek miyim?

    Kasım ve Aralık ayı için kampanya devam ediyor. İndirimden yararlanırsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • knnkln kullanıcısına yanıt
    dürüstlük abidesi tavır takınmasın demişsin de adamlar düzgün bir kampanya yapıyor. süistimal etmek mi gerekiyor. Dolandırmak mı gerekiyor. diğer insanları müşkil duruma düşürmek mi gerekiyor. Bence bu dolandırıcılığı yapanları sanalpazar gittigidiyor ve sahibinden ortaya çıkarmalı haksız kazanç elde edip, insanları müşkil duruma düşürenlerin cezaları verilmeli. Banka önlem almadı ben de dolandırırım demek olacak şey değildir.
  • sanalpazar kalktımı şimdi beyler ??
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Bunun adı haksız kazanç. Dolandırıcılık. düzgün yapılan bir kampanyayı süistimal etmek. Hukuken suç. Sahtekarlık. bak aönlem almadı sahte hesap açıp alışveriş yapayım var mı öyle yağma. yakalansan direk davalıksın. Cezası ise kanunlarla belli.

    diğer şekilde sen hesabını kullandırıyorsun. ne sahte hesap bar ne de başka birşey. Ama bunda da suç işleniyor. Çünkü vergi vermiyorsun. iki kişi arasındaki 2. el alışverişlerde vergi verme zorunluluğu sözkonusu. Ama yakalanırsın ama yakalanmazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fieryboys

    dürüstlük abidesi tavır takınmasın demişsin de adamlar düzgün bir kampanya yapıyor. süistimal etmek mi gerekiyor. Dolandırmak mı gerekiyor. diğer insanları müşkil duruma düşürmek mi gerekiyor. Bence bu dolandırıcılığı yapanları sanalpazar gittigidiyor ve sahibinden ortaya çıkarmalı haksız kazanç elde edip, insanları müşkil duruma düşürenlerin cezaları verilmeli. Banka önlem almadı ben de dolandırırım demek olacak şey değildir.

    Tamam da arkadaş bunu baştan niye düşünmedi en para ?? yapmayacaktın o zaman bu sitelere en başta kampanya ... Haa yaptıysan da milletin yaptığı alışveriş seni (enpara) ilgilendirmez ... bunun adı tam anlamıyla DÖNEKLİKTİR
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    sadece gold magazalardan alışveriş yapabilirsiniz. Sağolsun bazı açgözlüler, gözünü para hırsı bürümüş olanlar yüzünden bu sonuç ortaya çıktı.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    ona bakarsan altın da ilk alışveriş sözleşmesinde yoktu. Ama sonradan kondu. insanlar bunu da süistimal etti. Ama banka zamanında olayı kapattı. burada banka önlem almadı bende yaparım mantığı ne kadar doğru. Bu işi yapanlar kurnazlık yapmasaydı. Kurnazlık yaparken bunu 1 seferlik yapabilldiler banka da önlemini aldı. ama banka şunu diyebilir haksız kazanç tespit ettiği hakkında dava açabilir. bu da onu hakkı. 100 tl veya 10 hesapla 1000 tl kazandın ok ama onu çok daha fazlasını dava ile geri alabilir. hatırlatırım. Kimse de ama bunu siz engellemediniz deme hakkına sahip olamaz. Sonuçta kampanyayı yapan kampanya da her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

    Belki ben çok uygun bir ürün buldum almak istiyorum. Ama şu anda alamıyorum. hakkın gaspıdır bu. Kimse kimsenin hakkını gasp edemez. Bu yapılan dolandırıcılıkla benim hakkımı, düğer alışveriş yapacakların haklarını gasp ettiler. Bu da ayrı bir suç unsuru. Yani bu insanlar yakalansa hem dolandırıcılık hem de hak gaspından dolayı dava ile karşı karşıya kalabilir. ya da kurum önlem alabilir. Kurum önlem almıştır. dolandırıcılığa dur demiştir. Kimse de bundan gocunmasın. Gocunanlar haksız kazançları ellerinden alınanlardır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fieryboys

    ona bakarsan altın da ilk alışveriş sözleşmesinde yoktu. Ama sonradan kondu. insanlar bunu da süistimal etti. Ama banka zamanında olayı kapattı. burada banka önlem almadı bende yaparım mantığı ne kadar doğru. Bu işi yapanlar kurnazlık yapmasaydı. Kurnazlık yaparken bunu 1 seferlik yapabilldiler banka da önlemini aldı. ama banka şunu diyebilir haksız kazanç tespit ettiği hakkında dava açabilir. bu da onu hakkı. 100 tl veya 10 hesapla 1000 tl kazandın ok ama onu çok daha fazlasını dava ile geri alabilir. hatırlatırım. Kimse de ama bunu siz engellemediniz deme hakkına sahip olamaz. Sonuçta kampanyayı yapan kampanya da her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

    Belki ben çok uygun bir ürün buldum almak istiyorum. Ama şu anda alamıyorum. hakkın gaspıdır bu. Kimse kimsenin hakkını gasp edemez. Bu yapılan dolandırıcılıkla benim hakkımı, düğer alışveriş yapacakların haklarını gasp ettiler. Bu da ayrı bir suç unsuru. Yani bu insanlar yakalansa hem dolandırıcılık hem de hak gaspından dolayı dava ile karşı karşıya kalabilir. ya da kurum önlem alabilir. Kurum önlem almıştır. dolandırıcılığa dur demiştir. Kimse de bundan gocunmasın. Gocunanlar haksız kazançları ellerinden alınanlardır.


    Peki sanalpazar'dan sıfır ürün alırsakta mı sayılmıyor ? sadece ikinci ele mi geldi bu kısıtlama ?




  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.