Şimdi Ara

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
14
Favori
37.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi güzel de ben bu kartı dışarıda hiç kullanamadim. Birkaç kere denedim kimseler parayı cekemedi. Bi denemeden müşteri hizmetlerine sormak lazım var mı ters durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Eminönü Köfteci Ramizde bu indirimden faydalandım, az önce Enpara yıl arayarak teyit aldım, Nisan ayında iade yatacak. Tüm köfteci Ramizlerde kullanabilirsiniz.

• Arkadaşlar bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Bazı restoranlar farklı pos kullanıyor olabiliyorlar. Misal adam öncesinde inşaat şirketi için almıştır sonra restoran açınca onda kullanmaya başlamıştır vs, bi kere marketten alışveriş yaptım akaryakıt çıktı misal adam yan taraftaki petrol istasyonunun da sahibiymiş vs. Olabiliyor yani. Çektirmeden önce sorun cihaz ne adına kayıtlı diye.

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    bizim burda bir market bisikletçi çıktı :D
  • Arkadaşlar ağlama duvarına döndü başlık yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

Evet yanlız konu enpara baska yere cekmiyelim konu dışı oldu cben espri yapmıstım 50tl geri ödeme için 3000 tl yı ben odemedim birine ısmarlattık cokda buyuk pra değil o arkadas için gerçi benim içinde değilde neyse...

1 yemeğe 3000 tl vermek sizin için çok değil ama 50tl nasıl indirim alınır konusunda olmanız ilginç :) 3000tl yemek ödemek için min 15-20 bin arası kazanmak gerekir ki koymasın. Bu mebla alan biri hala nasıl 50 tl tırtıklarım peşinde olurmu :)
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam tavsiyen için bir bakayım ing ye. Ama altın hesabından çekim için önce altını bozdurmam gerekecek bu da baya kayıp anlamına geliyor malesef.

Edit: Ing nin bahsettiğiniz faizi ilk 12 ay geçerli anladığım kadarıyla. (Hoş Geldin Faiz Oranı (1-12 ay) %12.50)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyuksel -- 4 Mart 2017; 12:10:7 >
  • Köfteci yusufta kullanan var mi ?

• Bunu encakal ca nasıl kullanırız arkadaslar.. poslara güven olmuyor res posunu bulmak sıkıntı kombo yapmak lazım fikri olan var mi ?

• Böyle kampanya mı olur, önce insan kriter koyar sonra olmazsa verme ödülü, uyarı almadan ceza yiyen öğrencilere benzetti diğer faydalanamayan müşterileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uqurcan

Fazlaca saçma geldi bana. Kim gidip günlük 100 lira alt limitli yemek yiyorki. Nusret için sıcak fırsat sayılabilir aslında

her gün yemeye gerek yok.bu kampanyayla yılda bir kez çıkmış ol işte.kampanyayı da kimseye söylemediğin takdirde gönüllerde bonkör olarak kal

bence çok güzel bir kampanya
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Bankada çalışıyorum, sana şunu söyliyim dostum. Zenginler üçün, beşin hesabını yaparak zengin oluyor. Öyle ki 15 liralık sinema veya 50 TL kredi kartı puanı peşine düşen müşteriler biliyorum. Hemde hesabında eski parayla 2.5 trilyon olan müşteriler. Gerisini sen düşün

• Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara.

Starbucks Kadıköyde yaptığım harcama. Çekirdek kahve, mug, french press vb alışveeiş yapmak isteyen gönül rahatlığıyla yapabilir.

• Köfteci Yusuf işleme dahil arkadaşlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine se teyit ettirdim

• MH ye bı şikayet yazayım 11 ay ayın enparalısi olanların başı kelmi

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    hocam bu görüntü mobil uygulamada mı var? benim harcamalarda sadece firma adı yazıyor, sektörü çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damienn

hocam bu görüntü mobil uygulamada mı var? benim harcamalarda sadece firma adı yazıyor, sektörü çıkmıyor.

akbank direkt uygulamasında çıkıyor hocam

ama sadece harcadığınız günde yazar

şöyle ki

bugün kredi kartımdan kahve aldım

uygulamada gün boyunca sektör yazar

ertesi gün ekstreye işler ancak restoran vs gibi bilgiler yazmaz

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen arkadaş cvp verecektir ama

Doğru bi bakış açısı deil üstad...

Bende kartların tüm imkanlarından azami faydalanmaya çalışırım hatta yarın sırf bu indirimi kullanmak ve vakit geçirmek adına ağva ya gidicem

Ama aylık yemekde dahil kişisel harcamam oldukça yüksek...
    Kaldıki zekatımı veririm, sadakamı veririm, elimden gelen herkese yardım ederim...
    Hatta şöyle örnek veriyim silinecek parafpuanlarımı bazen satarım ama bazen durumum yok diyen öğrencilere bedava kullsnıyorum okursanız görürsünüz...
    Kısaca çok para harcamak ufak hesaplar yapmaya engel değil

Yaptığınız niyet okumak bi basamak ilerisi hasetlik oluyor

O yüzden ne bunu sorgulamak size düşer, sizin yapmanız bunu sorgulamak yerine daha fazla çalışmak çabalamak...

"Zenginin malı züğürtün çenesini yorar" çünkü ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 5 Mart 2017; 8:12:20 >

• Happy Moons Kadıköy'de 108 TL harcama, işlem tamamdır.
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    11 aylığa verilse, bu kez 10 aylık itiraz edebilir. Sonrasında bu durum, 1 ay ayın enparalısı olanın da "başının kel olmadığını" iddia etmesine kadar gidebilir. Keşke kampanya tüm enparalılara kapsasaydı ama nihayetinde böyle bir kampanya yapılmış.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.