Bildirim
ennucuz.com Hakkında [Önemli]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: LTWYL
Arkadaşlar bu site hakkında bilgisi olan varmıdır alışverişi olan ? Saat almayı düşünüyorum fakat attıgım maile telefona cevap vermediler, ynai muhattap bulamadım. Bilgisi olan varsa yazabilirmi.
Dostum sen sonucunu bulmuşsundur..
yeni alışveriş yapacaklar için bildireyim.. yılbaşından 2 gün önce saat aldım burdan, beni aradılar saat stoklarda yok diye.. bende ben aldım ekranda stok bitti yazdı diye..yani sitedeki son saati ben aldım sanıyodum ama durum öyle değilmiş.. neyse dedim o zaman tamam geri yollayın paramı habugün ha yarın daha yollamadılar parayı..
ne güzel hem olmayan ürünü koy siteye hemde aldığın parayı verme 10-15 gün işlet...
nacizane fikrim uzak durulması gereken bir site...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle internet üzerinden alışveriş yapacak kişi, alışverişi yapacağı sitenin nasıl bir müşteri hizmeti yada geçmişi olduğuna bakmalı. Bir kişinin yada bir kaç kişinin yorumu ile hareket edilmemeli.
Ben alışveriş yaptım, konuyu açtım uzun zaman geçti ve kimse bir şey yazmadı, birçok kişiye özel mesaj attım kimse dönüş yapmadı. Böyle olunca farklı yerlere yöneldim fakat sitenin adı gibi en ucuz yer orasıydı ve gerçekten de ederine satıyorlardı saatleri. Fazla uzatmadan sonuca geleyim, saatimi bu siteden aldım, memnun kaldım 3-4 gün içerisinde elime ulaştı. Koruyucu jelatinini de ben çıkarttım. Yani kontrol amaçlı açmasalar kutuyu da ben açmış olacaktım. Ben alışverişi yapmadan önce stok durumunu iki kez kontrol ettirdim, böyle bir sıkıntı buraya has değil, en bilindik vatan bilgisayar da bile bu sıkıntı oluyor. Arayıp sormak gerek hangi site olursa olsun ne alacak olursanız olun. Siteyi övmüş gibi oldum fakat gerçek bu şimdi ben sıkıntı yaşamadım diye sizinde sıkıntı yaşamama garantiniz yok. Bir daha alışveriş yapar mısınız diye soracak olursanız, evet.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LTWYL
Öncelikle internet üzerinden alışveriş yapacak kişi, alışverişi yapacağı sitenin nasıl bir müşteri hizmeti yada geçmişi olduğuna bakmalı. Bir kişinin yada bir kaç kişinin yorumu ile hareket edilmemeli.
Ben alışveriş yaptım, konuyu açtım uzun zaman geçti ve kimse bir şey yazmadı, birçok kişiye özel mesaj attım kimse dönüş yapmadı. Böyle olunca farklı yerlere yöneldim fakat sitenin adı gibi en ucuz yer orasıydı ve gerçekten de ederine satıyorlardı saatleri. Fazla uzatmadan sonuca geleyim, saatimi bu siteden aldım, memnun kaldım 3-4 gün içerisinde elime ulaştı. Koruyucu jelatinini de ben çıkarttım. Yani kontrol amaçlı açmasalar kutuyu da ben açmış olacaktım. Ben alışverişi yapmadan önce stok durumunu iki kez kontrol ettirdim, böyle bir sıkıntı buraya has değil, en bilindik vatan bilgisayar da bile bu sıkıntı oluyor. Arayıp sormak gerek hangi site olursa olsun ne alacak olursanız olun. Siteyi övmüş gibi oldum fakat gerçek bu şimdi ben sıkıntı yaşamadım diye sizinde sıkıntı yaşamama garantiniz yok. Bir daha alışveriş yapar mısınız diye soracak olursanız, evet.
Hocam aslında araştırırım ama bu site hakkında sizinde bulamadığınız gibi bende bulamadım.. sonuçta saat olmasın ellerinde o önemli değil orası olmazsa başka yerden alırım ama el insaf 10 kere aradım 2 haftadır eft geçtiğim paramı iade etmediler.. ve hala beklemedeyim bakalım ne zaman iade edecekler...
ilkeli bir firma olsa yılbaşı öncesi gönderdiğim para yışbaşı öncesi bana lazım olduğunu defalarca arayarak bildirdiğmden iade ederleri.. sonuçta sorun kendilerinden kaynaklı idi.. ama etmediler 30 dak sonra dönecez size dediler dönmediler ben 1 saat sonra aradım 10 dk. Sonra dönecez dediler ne dönen var ne iade edilen para...
Bunları neden yazıyorum siz belki sorun yaşamadınız ama ben yaşadım, oradan alışveriş yapacak insanlar için bilgi..
-
Bu gerçekten kötü olmuş, evet sorun yaşayan birisiniz tabiki bunu bildirmeniz, yazmanız gerekiyor. Ücretin geri ödenmesi ile ilgili olarak herhan bir süre varmı yasal olarak. Eger yoksa bu şirket diyelim artık sitenin sahipleri kuyumculuk yapıyorlar dı araştırmalarım sonucu bunu bulmuştum onların numaralarına bakabiliriz ?
En kısa sürede çözülür inşallah. -
Sözleşmede müşteri iptal ederse 10 gün içinden diyor ama ben iptal etmiyorum ki.. ürün ellerinde olmadığından kendileri iptal ediyorlar.. bugün 11. Gün oldu bakalım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vessam
Sözleşmede müşteri iptal ederse 10 gün içinden diyor ama ben iptal etmiyorum ki.. ürün ellerinde olmadığından kendileri iptal ediyorlar.. bugün 11. Gün oldu bakalım..
Ayni olay bu site icin bende de oldu ve parayi cok gec iade ettiler.. var gozukuo sitede ama yok fakat siparis verebiliosun ne garip di mi.. neden dedim bu olay cevap stoklu calismiorlarmiş miş da gelince gonderiolarmis.. bu tur sitelerden uzak durmak gerekir..
Çok geç derken kaç gün sonra iade ettiler?
2 hafta sonunda iade olmustu ama kac kere aradim ....bidaha değil ucuza, en ucuza, bedava verseler almam
Bende bi 10 kere aradım, 2 haftayı devirdik bakalım, daha bi gelişme yok.. bu firmanın yaptığı terbiyesizlik, yanlarına kalmasın diye şikayetvar.com`da da bu durumu paylaştım.. ben almadan önce böyle durumlarla karşılaşacağımı biyerden görseydim bulaşmazdım.. Bakalım ne zaman iade edecekler benim 370 tl.yi....
Bugün yine aradım noldu benim para diye... bana siparişi iptal ettik 7 iş gününde iade etcez dediler.. buda olıyorki zaten 15 gün olmuştu eft yapalı... 7 iş günüde 1.5 hafta daha yapar.. yani buda 1 ay sonunda alacaz inşallah paramızı... tabi bu daha öngörülen :))
ne güzel yav olmayan ürünü koy sitene sonrada topladığın parayı 1 ay sonra ver..
yokmu bu işleri yaptırımı arkadaşlar şikayet edelim varsa bir yer..
tuketici.gov.tr kontrol edin yada 175 den bir görüşme yapın en azından size fikir verirler diye düşünüyorum. -
Bugün 3. Haftayı tamamladık hala alamadım parayı... iban istediler akbank verdim 2 gün sonra aradım noldu param diye ibanın yanlış olduğunu söylediler.. İbanı kontrol ettim DOĞRUYDU... akraba olduk çalışanlarla artık direk adımla açıyorlar müşteri hizmetleri... Şimdi başka banka ibanı verdim bekliyorum..
nerden bulaştım bu siteye yaw..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X