Şimdi Ara

ENLIGHT 7247 400W (Gümüş-Siyah) Kasa hakkında yorumlarınız bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ENLIGHT 7247 400W (Gümüş-Siyah) Kasa aldım.Dikkatinizi çekmişse bi ara Leadtek 7800Gt Extereme'si olanlardan da yorum bekledim,ama sadece bi arkadaş yardımcı oldu.Neyse eğer bu kasayı kullananlarınız varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.Kasa ve kart Ankarada ben Kayserideyim maalesef bi fikir sahibi değilim de

• Arkadaşım bu kasanın incelmesi için TIKLA
  • Teşekkürler
  • Kullnanan yok mu ya hiç bu kasadan
  • bence stili cok hos hem ciidii hem profosyonel bi sekil cocuk oyuncagı kaslaara hıc benzemıyo oturaklı...(sankı kız alıyoruz:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablosredeyes

bence stili cok hos hem ciidii hem profosyonel bi sekil cocuk oyuncagı kaslaara hıc benzemıyo oturaklı...(sankı kız alıyoruz:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer seninde kasandaki 400 wattlık psunun 12v raili 13 amperse 7800 büyük ihtimal sorun çıkartır.
  • Bende ayrıca Thermaltake 420watt psu var.Onu bu kasaya takarsam sorun kalmaz dimi

kalmaz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mempa

Bende ayrıca Thermaltake 420watt psu var.Onu bu kasaya takarsam sorun kalmaz dimi

kalmaz dimi

Thermaltake Markası güvenilir bir marka olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bana kalırsa, sorun yaşayacağını sanmıyorum, kasa benimde hoşuma gitti
  • orta seviyede bir kasa..linktende görebileceğin gibi psu su düşük ve yeni bir psu alarak eklemen le birlikte maliyeti f/p olarak yüksek..daha iyi kasalar bulabilirdin ama hayırlı olsun almışsın birkez..

psu elinde kalma ise ve para vermeyeceksen iyi bir seçim..
  • Eski bilgisayarımın psu'su.Gerçi kasadaki 400watt ama güven olmaz, daha iyi psu'm varken başıma iş çıkarmayım bide.
    quote:

Orjinalden alıntı: cesi007

orta seviyede bir kasa..linktende görebileceğin gibi psu su düşük ve yeni bir psu alarak eklemen le birlikte maliyeti f/p olarak yüksek..daha iyi kasalar bulabilirdin ama hayırlı olsun almışsın birkez..

psu elinde kalma ise ve para vermeyeceksen iyi bir seçim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.