ENLIGHT 7247 400W (Gümüş-Siyah) Kasa aldım.Dikkatinizi çekmişse bi ara Leadtek 7800Gt Extereme'si olanlardan da yorum bekledim,ama sadece bi arkadaş yardımcı oldu.Neyse eğer bu kasayı kullananlarınız varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.Kasa ve kart Ankarada ben Kayserideyim maalesef bi fikir sahibi değilim de
eğer seninde kasandaki 400 wattlık psunun 12v raili 13 amperse 7800 büyük ihtimal sorun çıkartır.
Bende ayrıca Thermaltake 420watt psu var.Onu bu kasaya takarsam sorun kalmaz dimi
kalmaz dimi
quote:
Orjinalden alıntı: mempa
Bende ayrıca Thermaltake 420watt psu var.Onu bu kasaya takarsam sorun kalmaz dimi
kalmaz dimi
Thermaltake Markası güvenilir bir marka olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bana kalırsa, sorun yaşayacağını sanmıyorum, kasa benimde hoşuma gitti
orta seviyede bir kasa..linktende görebileceğin gibi psu su düşük ve yeni bir psu alarak eklemen le birlikte maliyeti f/p olarak yüksek..daha iyi kasalar bulabilirdin ama hayırlı olsun almışsın birkez..
psu elinde kalma ise ve para vermeyeceksen iyi bir seçim..
Eski bilgisayarımın psu'su.Gerçi kasadaki 400watt ama güven olmaz, daha iyi psu'm varken başıma iş çıkarmayım bide.
quote:
Orjinalden alıntı: cesi007
orta seviyede bir kasa..linktende görebileceğin gibi psu su düşük ve yeni bir psu alarak eklemen le birlikte maliyeti f/p olarak yüksek..daha iyi kasalar bulabilirdin ama hayırlı olsun almışsın birkez..
psu elinde kalma ise ve para vermeyeceksen iyi bir seçim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme