Şimdi Ara

Enlargeyourpenis'in Csb si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enlargeyourpenis'in Csb sini okutan arkdaşlar sonunu anladınız mı?

• Evet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi zahmet açıklasan
  • Bruoglione kullanıcısına yanıt
    gönderdim ama çok çok uzun sanırım bu gece bitiremezsin
  • Sonunu anlatan bir pm gönderdim. Yöneticiler konumu açarsa , hala bilmeyen bir sürü insan var, onlarada pm atacağım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanparker

gönderdim ama çok çok uzun sanırım bu gece bitiremezsin

ana fikrini 1 cümle ile özetler misin
  • Bruoglione kullanıcısına yanıt
    şizofren bir adam diyim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisini hayirsiz, ailesini sevmeyen bir evlatmis gibi gosteriyor, egelendiriyor vb. en sonda ise ise ailenizin degerini bilin diyor
    (aslinda daha cok sey anladim ama bazi anladiklarimi kelimelere yansitamiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: seanparker

şizofren bir adam diyim sana

hmm şizofrense sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Kendisini hayirsiz, ailesini sevmeyen bir evlatmis gibi gosteriyor, egelendiriyor vb. en sonda ise ise ailenizin degerini bilin diyor
    (aslinda daha cok sey anladim ama bazi anladiklarimi kelimelere yansitamiyorum)

çok garip bi şekilde anlatmış ilk başlarda güldürüyo sonunda duygusallığın dibine vuruyo
  • Öncelikle beni bu hikakeyle tanıştırdığın için sana ne kadar teşekkür etsem az.
    Hayatımda okuduğum en etkileyici yazıydı.Bir insan nasıl bukadar yaratıcı olabilir aklım almıyor.Edebi yönüne laf edecek olanın alnını karışlarım.

#tavsiye spoiler'ı( 1/10 derece)
    Sonunu başta kapmamış olabilirsiniz .Anlayınca hikayedeki diğer parçalara uyarlamanızı tavsiye ederim.Bittikten sonra daha fazla şaşırabilirsiniz .
    #spoiler

#ultra spoiler
    etkilenen olursa oyun tavsiyesi verebilirim ;)
    #spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 16 Haziran 2013; 5:44:08 >
  • Sonunu anladim ama pek etkilenmedim. Anlamamis da olabilirim ya da bir öküz de olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vevo

Sonunu anlatan bir pm gönderdim. Yöneticiler konumu açarsa , hala bilmeyen bir sürü insan var, onlarada pm atacağım bakalım

Niye açıyoruz konuyu? Küfür içerikli bir yazının forumda olmasına gerek yok. Çok lazımsa facebook'ta twitter'da paylaşın burası yeri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Sonunu anlatan bir pm gönderdim. Yöneticiler konumu açarsa , hala bilmeyen bir sürü insan var, onlarada pm atacağım bakalım

Niye açıyoruz konuyu? Küfür içerikli bir yazının forumda olmasına gerek yok. Çok lazımsa facebook'ta twitter'da paylaşın burası yeri değil.

Verin cezasını şuna ''CSB'' denen şeyi argo kullanmak sanmış galiba

Berbat bir csb yazarın aklındakileri anlamakta zorlanıyorum o giriş ne öyle bir de CSB'ye böyle küfürlü pis bir giriş olmamış bide kız kardeşin kusura bakma ama o kadar boşuna yazmışsın onu okuyan insanın aklından da şüphe duyarım zaten.

• o kadar uzun bi yazıyı okumam ama biri özetlesin tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

o kadar uzun bi yazıyı okumam ama biri özetlesin tam olarak

oku derim
  • Sonu basinda yani inception

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuki no me

quote:

quote:

Berbat bir csb yazarın aklındakileri anlamakta zorlanıyorum o giriş ne öyle bir de CSB'ye böyle küfürlü pis bir giriş olmamış bide kız kardeşin kusura bakma ama o kadar boşuna yazmışsın onu okuyan insanın aklından da şüphe duyarım zaten.

Ciddi soruyorum ve cevap istiyorum lütfen.

Hikayenin sadece ilk paragrafını mı okudun ?

Sonunu okudun mu, ve anladın mı ? Bu iki sorumu cevaplarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

quote:

insanın aklına getirince bile iğrendiren durumlar var en fazla 3-4 dakika okudum.Kusura bakma fakat her şeyi okuyabilen tiplerden değilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

quote:

insanın aklına getirince bile iğrendiren durumlar var en fazla 3-4 dakika okudum.Kusura bakma fakat her şeyi okuyabilen tiplerden değilim

Buna saygı duyarım. Ama hikayeyi baştan sona okumadan lütfen ilk mesajındaki gibi yorumlarda bulunma.

Onu yazan kişi bu forumdan değil. *nci'den alınmış bir hikaye.
    Hikayenin sonu, ilk başlarından tamamen farklı. Son paragraf hariç her şey ilk okuduğun paragraf gibi, küfür dolu, ama arada güldürebiliyor.
    Bunu yazan kişinin kültür seviyesi çok iyiymiş. Vevo söyledi bana pm'den, ki hikayede de birçok yerde görülebilir bu.

Hikayede şizofren bir çocuk anlatılıyor, ama bunu sonuna gelene kadar 1 kere bile anlayamıyorsunuz. En sonunda işler çok değişiyor, duygusala bağlıyor. Hatta forumdaki okuyuculardan ağlamaklı olanlar bile olmuş sonunda.

O derece değişik bir hikaye yani. Okuyamamana hiçbir şey diyemem, saygı duyarım. Ama okumadıysan bile lütfen önyargıda bulunma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.