Şimdi Ara

ENKA SPOR A NASIL GİDERİM(İSTİNYE'YE) ACİLLLL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YARIN BAKIRKÖY DEN ENKA SPOR KLÜBÜNE GİTMEM LZM.

BİLDİĞİM TEK ŞEY ENKANIN İSTİNYE'DE OLDUĞU. AMA BEN BAKIRKÖY DEN İSTİNYE'YE NASIL GİDİLİR BİLMİYORUM. HANGİ ARAÇLARI KULLANMAM LAZIM. ÖNCE MECİDİYEKÖY E FLN MI GİTCEM İETT YLE

LTF ACİL YARDIM

• reşitpaşa otobüsüne bin eminönünden, son duraktan bir önce inersin. enka sadi özçelik tesislerine gelirsin.

eğer bahsettiğin yer reşitpaşadaki yer ise tabiiki...
  • tmm ben aldım adresi sağolun
  • mecidiyeköye git ordanda borsa otobüsüne bin gidersin
  • evet buda diğer alternatif eminönünden başka.

quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

mecidiyeköye git ordanda borsa otobüsüne bin gidersin
  • 29ş şişli-istinye dereiçi otobüslerine bin eğer mecidiyeköyden geleceksen.

enka durağı otobüs maslaktan istinye yönüne saptıktan sonra 2-3 duark sonradır İTÜ yü geçince.

4.leventten gelmek istersen sahilden giden sarıyer ve reşitpaşa minibüsleri var tam önünde indirirler seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

29ş şişli-istinye dereiçi otobüslerine bin eğer mecidiyeköyden geleceksen.

enka durağı otobüs maslaktan istinye yönüne saptıktan sonra 2-3 duark sonradır İTÜ yü geçince.

4.leventten gelmek istersen sahilden giden sarıyer ve reşitpaşa minibüsleri var tam önünde indirirler seni.

tmmdır arkadaşında söylediği şey buydu adama söyleriz bizi enkada indir diye indirir herhalde itü yü geçince 2-3 durk sonra dimi şoför unutur fln sakat olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

en doğrusu bu.enkanın yanında zaten ibrahim cevahir tesisleri var onu görünce düğmeye basarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

quote:

en doğrusu bu.enkanın yanında zaten ibrahim cevahir tesisleri var onu görünce düğmeye basarsın

saol kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.