Şimdi Ara

Enh Shaman QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Ağlama konusu- Hiçbir şekilde duelda hayatta kalamayan, 1v1 2v2 da diğer sınıflara oranla kat kat zorlanan bu shaman Blizzard'a ne yaptı da bu oldu? Tamam ben de çok bilmiyorum shamanı şu an, fakat monku da bilmiyorum rogue'u da bilmiyorum ama çok rahat bir şekilde duel ya da 2v2 yapabiliyorum. Saksılık bende mi? Kime sorduysam oyun içinde tek skille ölüyorum dpsim hep dipte vs. ne yapmak lazım diye, evet benim de öyle diyor çoğu, neden shaman diyorum, cevap veremiyorlar. Diyeceğim şu; ya bana shaman öğretin ya da beni akıl sağlıkları hastanesine götürün :( !

• Balance oturmadı, level cap yok, weapon yok, honor talent yok.... bunlar yoksa şu vakit verim almayı veya verim veren classların özelliklerini görmezden gel.
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    haklısınız fakat bu kadar olmasa da WoD'da da bu böyleydi.
  • Şu an artifact weaponlar oyunda olmadığı için dengesizlikler apacık ortada. Ancak ben Blizzard'ın Doomhammer gibi bir silahı enhancement shamanlara boşuna vereceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dagr

haklısınız fakat bu kadar olmasa da WoD'da da bu böyleydi.

KARDEŞ ALLAH VAR YUKARDA NE DEMEK WODDA ENHA KÖTÜYDÜ
  • Wodda enha kötü müydü
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Allah her yerdedir kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dagr

-Ağlama konusu- Hiçbir şekilde duelda hayatta kalamayan, 1v1 2v2 da diğer sınıflara oranla kat kat zorlanan bu shaman Blizzard'a ne yaptı da bu oldu? Tamam ben de çok bilmiyorum shamanı şu an, fakat monku da bilmiyorum rogue'u da bilmiyorum ama çok rahat bir şekilde duel ya da 2v2 yapabiliyorum. Saksılık bende mi? Kime sorduysam oyun içinde tek skille ölüyorum dpsim hep dipte vs. ne yapmak lazım diye, evet benim de öyle diyor çoğu, neden shaman diyorum, cevap veremiyorlar. Diyeceğim şu; ya bana shaman öğretin ya da beni akıl sağlıkları hastanesine götürün :( !

100 yapim biraz taktik veririm

• Wod da millete tek atıyordu.

• Yani şimdi düşündüğünde MOP ve WOD ek paketlerinde en tehlikeli imba classlardan biriydi enc shaman dolayısıyla Legionda biraz törpülenmesi bence gayet normal mesela MOP döneminde palanın tamamen etkisiz olması gibi her patchde değişen dengeler var.
  • ExtremTarz kullanıcısına yanıt
    Paketin son patchi gelene kadar gariban gezen bir spec,son patchte de olsun artık OP.Böyle düşünüyorsa Blizzard Feral Druid'e de bi el atsın.
  • enh shaman oynuyorum dps im de gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.