Şimdi Ara

EnglishTown.com Sitesini Deneyen Varmı (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
73
Favori
85.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    email adresinizi özelden yazarsanız referans gönderebilirim
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Merhaba. E mail adresinizi özelden mesaj atarsanız referans linki yollayabilirim.
  • referans istiyorum. teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

    referans istiyorum. teşekkürler

    Merhaba. Mail adresinizi özelden yollarsanız, referans gönderebilirim.
  • Referans alabilir miyim
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krdşsnne

    Referans alabilir miyim
    Teşekkürler

    Gönderdim. Size english live dan bir mail gelecek. Oradaki linke tıklayarak üye olacaksınız. İyi çalışmalar :)
  • alicanrazr@gmail.com referans atabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicanyen

    alicanrazr@gmail.com referans atabilir misiniz?

    Gönderdim.
  • Mümkünse bir referans'da ben alabilir miyim?

    edit:ref linki geldi. Bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzahitbal -- 19 Ağustos 2017; 0:42:34 >
  • Merhaba

    Referans linki atabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteyi hiç kullanmadım fakat 4 aydır English Ninjas kullanıyorum.

    Tamamen esnek bir site. Anadili ingilizce olan dilediğim eğitmenle dilediğim zamanda birebir pratik yapıyorum.

    Gayet memnunum gelişimi görünce çok daha motive oluyorum.

    Öneririm :)
  • Sitenin ismini galib HJ hoca satın almış.https://englishlive.ef.com/tr-tr/ adresi.

    Şu an ingilizce çalışma olarak efforless english ve bu siteyi takip ediyor. Arabada dinleme yapıyorum HJ hocayı. Vallahi açmayınca yolculuk çekilmiyor. Millet son ses müzik dinliyor ben son ses hocayı. Sonrada yapabildikçe bu siteden grup derslerine katlıyorum. 1 aylık görüşüm oldukça olumlu. Bu sitede hemen hemen herşeyi düşünmüşler. Konu ve kelime anlatımları sıkıcı değil , videolarla işlenmiş ve videodaki oyunculuklarda iyi. Birebir özel ders içinde farklı paketleri varmış. Beni dün aradılar ingilteredeki bir numaradan bir yetkili. Çünkü ben cambly ile özel ders alarak ilerlemek istiyordum. Fakat buradan da farklı paketlerle uygun bir ödeme çıkıyor. Tabi heryarım saatte bir açılan grub dersleri beni en çok ilgilendiren kısım. Pratik yapmak için biçilmiş kaftan. Birde bunu biraz daha geliştirmişler artık hocanın görüntüsü de çıkıyor canlı. Dün ben telefuzumu düzeltemek için neredeyse kameyayı ağzına soktu. Dil hareketlerini anlattı. "Th" sesi için. Zor unuturum artık :)

    Kısacası ben tavsiye ediyorum. İngilizce için bol bol dinleme ve utanmadan sıkılmadan pratik yapmak. Kendime 6 aylık bir hedef koydum. Bu sürenin sonunca ciddi bir ilerleme sağlamak istiyorum. Bakalım neler yapabileceğim.

    Not: Bekar ve yeni evli arkadaşlar, ilerde çoluk çocuğa karışınca vakit bulmak neredeyse imkansız. O yüzden vaktiniz bolken facebook da , youtube da saçma videolarla vaktinizi öldürmeyin. İlerde çok pişman olursunuz

    Birde refens sistemi için üyenin sizin mail adresine davetiye göndermesi gerekiyor. Galiba refans ile gelen 60 günden fazla bir üyelik satın aldığında karşılıklı olarak 1 ay daha ücretsiz üyelik veriliyor. PM den iletebilirsiniz. İlk ay bu arada 3 tl gibi bir fiyat. Sakız parası. Deneyin beğenmez iseniniz devam etmezsiniz. Sanal kart kullanmayı unutmayın. Güvenlik ve sonrasında devam etmek istemeden ücret kesilmesi gibi bir sıkıntı ile karşılaşmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 21 Eylül 2017; 10:24:3 >




  • Hocam bende 2 haftadır üyeyim şöyle bir şey var : EF English Live Akıcı Konuşma Sınavı

    Tam olarak napılıyor bu sınavda hocayla mı konuşuyoruz


    Düzenleme : Akıcı Konuşma Sınavı'na girdim. 25 dakika sürüyor. Hocayla başta kısa bir tanışma yapıyorsunuz sonra roleplay yani sizden bir konu istiyor mesela aile,ülke,restoran vs. size 4-5 soru art arda soruyor ve 5 dakika hazırlanıp öyle gelmenizi istiyor. Siz bu sorulara kafanızda cevap veriyorsunuz sonra tekrar konuşmaya başlıyorsunuz mesela restoranda o garson olup size daha önce söylediği soruları soruyor sizde cevap veriyorsunuz. Dersin sonunda sizin derste nasıl olduğunuzla ve ingilizce seviyenizle ilgili yorum yapıyor, ders bitiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krdşsnne -- 8 Ekim 2017; 23:47:3 >
  • Daha bende denemedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • referans gönderebilir misiniz?
    referans ulaştı ve kayıt oldum, teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitekin -- 21 Ocak 2018; 16:25:50 >
  • arakdaşlar ben bu uyugulamayı 2 ay önce kullanmıştım sorun şu ki türkiyede bir merkezleri yok ve sizin kredi kartınıza ait tüm bilgileri ele geçiriyorlar. İptal etme sebebim bana 45 saat özel ders verilmişti özel dersler faydalı fakat çok az ve arada deneyimsiz hocalarda denk geliyor iyi bir hoca bulursanız hep aynı hocadan randevu alın daha fazla faydasını göreceksiziniz. Sıkıntı olan nokta kursu bırakmak istediğinizde bırakamıyorsunuz diyorlarki kredi kartınızda bizde nasıl olsa her ay kesecez iptal edebiliyorsanız banka ile görüşün banka ile görüştüm kendileri iptal edemiyorlarmış ben de son care kartı kırıp attım. kk yı da kapatmış oldum. Grammer olarak bu program sıze grammer öğretmez içindeki alıştırmalar ezberletici nitelikte öğretici değil iş biraz sizde bitiyor çevrenizde ing konuşabileceğiniz arkadaşlarınız varsa gidin onlarla takılın bedava eğer ben konuşamıyorum diyorsanız kredi kartınızdaki bilgileri falan vermeyin sonra uğraşırsınız benim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkadaşlar.
    ben ef english live 'ı 10 aydan beri kullanıyorum çok memnunum. a1 seviyesinden başladım ve şuan b1 seviyesindeyim. hoş 10 ay gibi bir süre için çok fazla gerideyim bunun sebebide benim çalışma planlarımda aksaklık olması, onun dışında site ingilizce eğitimi konusuda gayet başarılı. ingilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara bu siteyi öncelikle tavsiye ediyorum, ÖZELLİKLE bir arkadaştan referans alıp başlarsanız 3 tl ödeyip başlıyorsunuz ve 2. ay herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. 3. ay ödemeye başlıyorsunuz. Aldığınız özel ders sayısına göre ödediğiniz fiyat değişiyor. mesela ben senelik 52 özel ders alıyorum aylık 180 tl para ödüyorum, aynıl 100 özel ders alsam 220 tl öderim. ama siz isterseniz ayda 3 özel dersle 99 tl ödeyebilirsizin ama 3 özel dersi tavsiye etmiyorum çünkü ne kadar çok özel dersiniz olursa o kadar çok fayfalı oluyor. konu anlatımı bilgisayardan otomatik oluyor ama gurup dersleri ve özel dersler canlı sınıflarda hocalar eşliğinde oluyor. özel dersi açacak olursak, evinize bir ingilizce hocası getirmiş ve onunla ingilizce dersi çalışıyormuş gibi hissediyorsunuz. gurup dersleri ise sanki bir kursta ingilizce eğitimi alıyormuş gibi hissediyorsunuz. ama bu durumu gerçekten hissetmek için internet hızınız çok önemli. internetiniz ne kadar hızlı ise o kadar çok kayif ve verim alıyorsunuz. gurup dersleri max 8 öğrenvi ve 1 hoca eşliğinde işleniyor. ben bu siteye kayıt olmadan önce hiç ingilice bilmiyordum fakat şimdi karşımdaki kişi ile kolayca iletişim kurabiliyorum derdimi anlatıp karşımdaki kişinin derdini anlayabiliyorum. ülkeler hakkında konuşup eleştiride bulunabiliyorum. benim için çok faydalı oldu. eğer sizlerde denemek isterseniz 3 tl ye kayıt yaptırıp üyelik yapabilirsiniz ama bir kişiden referans alın ve 2. ay ücret ödemeden kursa devam edin derim. bana yazdığınız zaman ben size yardımcı olurum. site ile ilgili soruları da özelden cevaplayabilirim.




  • Ef english live için referans isteyen varsa atabilirim arkadaşalar...
  • dostum ben 10 aydır kullanıyorum özel ders ve gurup derslerini. gayet hoş ve güvenilir. ayrıca sitede uygulama bölümü var sana kelimeezberle kartları veriyor ve kelime ezberlemeni kolaylaştırıyor. özel dersleri almanı kesinlikle tavsiye ederim ama özel ders alırkende siteye mesaj at. özel ders sayını arttırmak istediğini ve uygun bir fiyat teklif almak istediğini söyle onlar seni londradan arayıp senin için uygun paketleri söyleyecekeler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gitar

    quote:

    Orijinalden alıntı: eskirakı

    Ben kullanıyorum yarın yazarım okursun...

    yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler

    başka kullanan arkadaş yokmu, sizlerde paylaşırsanız sevinirim

    ben 10 aydır kullanıyorum gayet memnunum. sitede her türlü şey düşünülmüş. ingilizceyi öğrenmek isterken yapabileceğin herşeyi yapabiliyorsun. istediğin zaman arkadaş bulup konuşabiliyorsun. ve daha nice şeyler var. başlamadıysan hemen başlamanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.