Merhabalar english timekampanya yapmış kampanya yarın bitiyor peşin 1 kur 500 tl ben 4 kur istiyorum 2bin tl sormak istediğim iyimidir gidilirmi acaba ? british time 4 kur 2.500 lira sua british time için güzel yorumlar aldım ancak kurlar cok uzun suruyor 3.5 ay suruyormus bır kur ben erken bitsin istiyorum. english time hafta içi 1.5 sure dedi hafta sonu 6 ay dedi 1 kur için. Yorumlarınız nasıldır arkadaşlar yazılmalımıyım english time kursuna şirinevler şubesi dusunuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: myclub
Merhabalar english time kampanya yapmış kampanya yarın bitiyor peşin 1 kur 500 tl ben 4 kur istiyorum 2bin tl sormak istediğim iyimidir gidilirmi acaba ? british time 4 kur 2.500 lira sua british time için güzel yorumlar aldım ancak kurlar cok uzun suruyor 3.5 ay suruyormus bır kur ben erken bitsin istiyorum. english time hafta içi 1.5 sure dedi hafta sonu 6 ay dedi 1 kur için. Yorumlarınız nasıldır arkadaşlar yazılmalımıyım english time kursuna şirinevler şubesi dusunuyorum.
English time hakkında çok şikayet var ama yinede ben olsam yazılmazdım. Başka kurs arardım kendime