Şimdi Ara

Engin Baytar saçını kestirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• cix olmuş
  • Böyle daha iyi
  • Böyle iyi.
  • Eski haline geri dönmüş. Bize gelince uzatmaya başlamıştı. Böyle daha da psikopat gözüküyor.
  • Baros un şeytani ikizi gibi olmuş
  • enginin bu halini daha öncede gördüm.. hatta genclerde oynarken canlı izledigim ve ii topcu olur dedigim adam. hasan şaş ile fazla takılmaması lazım ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    4 ay önce açıldı
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    engin polat
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle daha iyi saçları
  • Guzel olmus. Neydi o oyle japonya buyukelcisi gibi takiliyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

enginin bu halini daha öncede gördüm.. hatta genclerde oynarken canlı izledigim ve ii topcu olur dedigim adam. hasan şaş ile fazla takılmaması lazım ama...

Aynısını diyecektim, ama 3-1 kazandığımız Gençler - Gs maçında rahat tavırları nedeniyle "Engin dışarı, Engin dışarı.." diye yapılan tezahüratlar aklıma geldi benim Bilet bulamayıp Gençler tarafına almıştık, fazla taraftarları olmadığından dolayı stadda olmayan duyamazdı herhalde onları

Neyse özetle, hiç haz etmedim bu halinden ayrıca yakışmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

enginin bu halini daha öncede gördüm.. hatta genclerde oynarken canlı izledigim ve ii topcu olur dedigim adam. hasan şaş ile fazla takılmaması lazım ama...

Aynısını diyecektim, ama 3-1 kazandığımız Gençler - Gs maçında rahat tavırları nedeniyle "Engin dışarı, Engin dışarı.." diye yapılan tezahüratlar aklıma geldi benim Bilet bulamayıp Gençler tarafına almıştık, fazla taraftarları olmadığından dolayı stadda olmayan duyamazdı herhalde onları

Neyse özetle, hiç haz etmedim bu halinden ayrıca yakışmamış

Bunun modası bu. Sen ne anlarsın modadan?

•  Engin Baytar saçını kestirdi.

Baros da saçları uzatmış diyorlar doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Baros da saçları uzatmış diyorlar doğru mu?

Baros kötü bakmış yalnız dikkat etmesi lazım ujfanın. Enginin saça gelirsek yine pislik oldugu zamanlara dönmüş huyu değişmese bari

• 10 saniye ekrana baktım "Nerde lan bu Engin?" diyerekten.
  •  Engin Baytar saçını kestirdi.

• Çok yakışıklı olmuş
  • ulan dünden beri çağları engin sanıyorum fazla kestirmemiş ne var bunda falan diyorum şimdi fark ettim arkadakinin engin olduğunu
  • Saçları uzunken onu Fabregas'a benzetiyordum şimdi bildiğin Barış Özbek olmuş.
  • Uzunken iyi değildi ama şimdi de olmuş diyemem. İkisinin arası daha iyi veya daha iyi bir model bulunabilir.
  • adama benzemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.