Eski haline geri dönmüş. Bize gelince uzatmaya başlamıştı. Böyle daha da psikopat gözüküyor.
Baros un şeytani ikizi gibi olmuş
enginin bu halini daha öncede gördüm.. hatta genclerde oynarken canlı izledigim ve ii topcu olur dedigim adam. hasan şaş ile fazla takılmaması lazım ama...
Guzel olmus. Neydi o oyle japonya buyukelcisi gibi takiliyordu..
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
enginin bu halini daha öncede gördüm.. hatta genclerde oynarken canlı izledigim ve ii topcu olur dedigim adam. hasan şaş ile fazla takılmaması lazım ama...
Aynısını diyecektim, ama 3-1 kazandığımız Gençler - Gs maçında rahat tavırları nedeniyle "Engin dışarı, Engin dışarı.." diye yapılan tezahüratlar aklıma geldi benim Bilet bulamayıp Gençler tarafına almıştık, fazla taraftarları olmadığından dolayı stadda olmayan duyamazdı herhalde onları
Neyse özetle, hiç haz etmedim bu halinden ayrıca yakışmamış
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
Aynısını diyecektim, ama 3-1 kazandığımız Gençler - Gs maçında rahat tavırları nedeniyle "Engin dışarı, Engin dışarı.." diye yapılan tezahüratlar aklıma geldi benim Bilet bulamayıp Gençler tarafına almıştık, fazla taraftarları olmadığından dolayı stadda olmayan duyamazdı herhalde onları
Neyse özetle, hiç haz etmedim bu halinden ayrıca yakışmamış
Bunun modası bu. Sen ne anlarsın modadan?
Baros da saçları uzatmış diyorlar doğru mu?
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
Baros da saçları uzatmış diyorlar doğru mu?
Baros kötü bakmış yalnız dikkat etmesi lazım ujfanın. Enginin saça gelirsek yine pislik oldugu zamanlara dönmüş huyu değişmese bari
10 saniye ekrana baktım "Nerde lan bu Engin?" diyerekten.
Çok yakışıklı olmuş
ulan dünden beri çağları engin sanıyorum fazla kestirmemiş ne var bunda falan diyorum şimdi fark ettim arkadakinin engin olduğunu
Saçları uzunken onu Fabregas'a benzetiyordum şimdi bildiğin Barış Özbek olmuş.
Uzunken iyi değildi ama şimdi de olmuş diyemem. İkisinin arası daha iyi veya daha iyi bir model bulunabilir.