Şimdi Ara

Engelli kızdan yer isteyen yaşlı kadınlar varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Engelli olmak: Toplumun yarattığı engeller | "Yollar mayın tarlası gibi"
    https://www.youtube.com/watch?v=YvBfGRKMiss

6:22 de anlatıyor

Minibüslerde yaşlı kadın zulümü bitmiyor

Her seferinde dibine gelip , psikolojik baskı kurup kalkmanı umuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 4 Şubat 2020; 18:2:39 >

• sinirim bozuldu
    Allah yardımcısı olsun
  • delirtiyor şu yaşlılar beni. nöbetten çıkınca yorgunluktan ölüyor oluyorum, oturabilmek için taaaaa ilk durağa kadar yürüyorum. ayakta kalsam bayılırım çünkü. gidiyorum en arkadaya oturuyorum. yine gelip yer istiyor. o kadar utanmazlar ki. işten çıkmışım yorgunum sen totonu gezdirmeye gidiyorsun kimin oturmaya hakkı var.
  • bu millet toplum kuralı nedir görgü nedir bilmiyor ki. öyle bir millet düşünün tramvaya ve otobüse nasıl binilir onu dahi bilmiyorlar
  • Bir de unutmayın ki bu yaşlılar bedava biniyor
  • Yazın otelde ekstracı olarak çalışıyordum. Saatlerce ayakta çalıştıktan sonra otobüse ile eve dönüyordum. Ekmek almak için otobüse binen yaşlılar yüzünden mecbur ayakta yolculuk yapmak zorunda kalıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Yazın otelde ekstracı olarak çalışıyordum. Saatlerce ayakta çalıştıktan sonra otobüse ile eve dönüyordum. Ekmek almak için otobüse binen yaşlılar yüzünden mecbur ayakta yolculuk yapmak zorunda kalıyordum.
    saatlerce ayakta deyince belim ağrıdı vallahi
  • En kötüsü otel spor ayakkabıya vs. izin vermiyordu, kundura ile saatlerce ayakta olunca ayaklarım kopuyordu resmen. Yumuşak tabanlık almıştım ama bir süre sonra o bile kar etmiyor.
  • gözünüz aydın gençler 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım belli saatlerle sınırlanıyormuş
  • Ben oturursam beni kimse kaldıramaz, Engelli,Kucağı Bebekli olmadığı sürece sevseniz yer vermem, Yaşlılar kaldırmak için tepemde dikilince Youtube'den Şirinler çizgi filmini açıp onları daha çok tahrik ediyorum
  • kadın erkek farketmez 75 üstü görünmeyen kimseye yer vermem (elinde 5 yaş altı çocuğu olan kadınlar hariç)
  • zorla mı kardeşim, vermeyin yer
    hem yer verip hem de şikayet ediyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.