Şimdi Ara

ENES BATUR FİLM ÇIKARTIYORMUŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
10.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suç enes baturda değil onu izleyenlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes batur çatır çutur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calal Arabi Bin Abdullah kullanıcısına yanıt
  • Bu devirde para icin millet birbirini satiyor. Para nerde varsa millette oraya kapak atiyor eminim ki iyi gise yapacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***redbull***

    Yeşilçamın sex furyası filmlerinden daha kötü bir dönem.

    onlar o kadar kötü değildi hatta çok komikti . bir de bilim-kurgu dönemi vardı o dönemler . o da harikaydı . özellikle dünyayı kurtaran adamın ilk 15 dakikasında gülmekten ağlamıştım o derece komedi filmlerdi . bu yeni komedi filmlerinin hepsi ya şive komedisi oluyor yada abuk sabuk güldürmek için yapılan boş ve aptalca espri bile denmeyecek laf salatalarından oluşuyor . komediden anlamayan zekası düşükler senarist olduğundan bu ülkede ben şaşırmıyorum .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frknctnts

    Aydemir Akbaş vs Enes Batur

    ? Ben Aydemir Akbaş ve Enes Batur hakkında bir şey demedim. Bu olay kişisel bir şey değil üretimle alakalı. Zamanında gişe getiren şeyler de yıllar ilerledikçe utanmaya başlanıyor. Şu anki dönemin özellikle youtubercı filmlerinden ilerde utanacakmıyız bilemem. Bu iş enesle kalmaz. Kafalar kanalının sahipleri de filme başlayacaklarmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeker tabi ben olsam bende çekerim niye çekmeyeyim ki deli gibi para.. Sorun buralara getiren kitlede. Cumali Ceber, Oha diyorum.. Tüm herkes sırayla film yapıcak heralde. Herif boktan bi film yapıyo 10 yaş aralığından milyonlar götürüyo . :) Sadece kendi abone kitlesi gitse yeterde artar bile zaten.
  • Her şeyi anladım, şu "helal olsun", "kafayı çalıştırıyor", "ben olsam bende yaparım" diyebilenleri anlayamıyorum.

    Seviye bu olunca yorumun içeriği de bu kadar oluyor sanırsam. Bu adam yarın öbür gün bu lafı diyenlerin çoluğunu çocuğunu bozarsa, kardeşini bozarsa, bacısını, yiğenini okulundan ederse o zamanda bu lafları söyleyebilecekler mi acaba diye çok merak ediyorum...

    Yahu adam mühendis, doktor, mimar, öğretmen olacak nesli yoldan çıkarıp youtubede kendini tuvalet kağıdına sardırtırmayı en büyük vizyon belirlerse ne yapacaksın ? Bu nasıl savunulabilir ?

    O zaman bende bizim eski mahallemde ki kadın satıcısı Sinan ve Murat beylere saygı duyulmasını istiyorum. Adamlar pezevengliğe yeni bir model getirdiler. Orada ki dul-fakir işsiz, güçsüz, vasıfsız kadınlara piyasa ayarladılar, polisi de cebe attılar, çevreyi de dize getirdiler, ne kimseye şiddet ne de racon kestiler. Biraz para ve arz-talep aklı ile Esenler gibi bir yere Porsche Macan ile geldiler. Şimdi hafiften ot işine de girmeye başlamışlar. Köşe başındaki çocuklara ailelerinden asla alamayacakları paralar kazandırıp muhteşem bir hızla mal dağıtıyorlar.

    Adamlarda ki akıl ve girişimcilik, üstüne cesaret kimsede yok. Buyurun saygı duyun, helal olsun deyin, adam zeki kazanıyor ağabeyyyyy deyin.

    Para kazanıyorsan gerisi boştur düşüncesi ile bu ülke bu hallere geldi zaten. Aynı adam gider başımızdakini de eleştirir ama burada enes batura adam aklını çalıştırıyor kazanıyor der. Maalesef nato kafa mermer kafa.

    Bu ülkenin insanı paraya tapıyor, cimri ve açgözlü. Aynı sebeplerle parayı ne şekilde olursa olsun kazanana da çok güzel diz çöküyor ağız açıyor. Yazık yazık...

    Şu sürüngenin en haşeri yöntemlerle bir an önce yok edilmesi gerekirken adam parasına para katıyor ve bu savunulabiliyor. Ürettiği içerik içerik değil, kimseye bir şey katmıyor, kazandırmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 14 Kasım 2017; 3:22:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menladi

    Bu çocuk için ayda 15-20 bin lira kazanıyor diyorlar doğru mu acaba

    para birimi $ olacak hocam. Adam kafayı çalıştırmış. Hangi kitle üzerinden para kazanacağını iyi analiz etmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiddle26stick


    quote:

    Orijinalden alıntı: Menladi

    Bu çocuk için ayda 15-20 bin lira kazanıyor diyorlar doğru mu acaba

    Yaklaşık günde 1.5 milyar civarı kazanıyor

    Yok yaw günde 300 külçe altın kazanıyor ne yaptın sende adamı fukara yapmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • And the Oscar goes to Enes Batur çatır çutur xd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkartır tabi. Oha diyorum filmi 1 haftada 2,5 milyon TL hasılat yapmış. İyi Para. Bunun 1 milyon lirası çeken ekibe kalsa bile yeter onlara.

    ENES BATUR FİLM ÇIKARTIYORMUŞ

    kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 14 Kasım 2017; 9:19:41 >




  • Ya kıskandığım imrendigim falan degil. YouTube de Trend videolara bakıyorum. Hatta simdi bakin videolara. Bilime dair iş hayatına dair ne gibi video var. gerçekten çok kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafalar zehir.. Filmin ismi "Milleti Trolledim" olsun bari. Saçma sapan içeriklerle bu noktaya geliyorsa, sinema sayesinde köşeyi de döner.
  • Sinemacıların son dönemdeki politikası beğenilen vine videolarının oyuncuları ile film çekmek. Minimum gider, maksimum gelir... 2 tiyatrocu, 2 mini etekli kız koysan dünyanın parasını ister. 1 dk lık vine videolarında komik birşey ortaya çıkartıyorlar ama iş filme geldiğinde beceremiyorlar.

    Esas enes batur un film çekmemesi lazım. zaten videoları aşırı izleniyor. haberlerde görmüştüm bu oğlan biryerde sahneye çıkmış. Türkiye nin en ünlü tiyatrocusunu getirsem o kadar kalabalığı toplayamaz.
  • Konuda adamın film çekmesine ve ona sponsor olanlara isyan var :) Arkadaş adamın 5 milyon abonesi var, çoğu büyük şehrin nüfusundan fazla hal böyle olunca filmde çeker dizi de :) Burada 3 5 artı alınca kendini bilir kişi sananlar var, siz düşünün gerisi...

    Burada esas mevzu, böyle bir adama 5 milyon abone kazandıran ve hala ayakta kalmasını sağlayan aboneler diye düşünüyorum. Yaşları 8 9'dan başlayıp 20'li yaşlara kadar takipçisi var, bu hedef kitlesi maalesef aileler tarafından bilgisayar önüne bilinçsiz şekilde salınan kitle, adam ömrünü o ekran başında böylelerine prim kazandırarak geçiriyor.

    X Y Youtuber dediğimiz kitlede bu potansiyeli sonuna kadar kullanıp parasını kazanmaya bakıyor. O yüzden daha çok film çıkar.
  • Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Yaş sınırı koysalar ne yazar. Ben 18 yaşını geçmeden çoğu yerde kendimi 18 yaş üstü gösterdiğimi biliyorum.

    O zaman hem adamın kitlesinin yaş ortalaması da yükselir. Hayali bile kötü.
  • nerde diyor aga bi link atar mısın
  • Şimdi Şöyle düşünün :)

    Bir filmden ortalama 3-5 tl kalır yapımcıya bu filmi 1 milyon kişi izlese yapımcı ortalama 4 milyon tl kazanır.

    Sinema salonu ki Türkiyenin yarısı Mars Cinema Grupta 15 milyon tl para kazanır.

    Bu gün enes batur film çevirse recep ivediği izleyen kitlenin cocuk versiyonları muhakkak izler ve ortalam 1 milyon seyirciyi pardon cocugu rahat bulur bu yüzden son derece mantıklı bir iş yapmış olur :)

    Tabiki sinema sektörü zaten kötü bu gün enes batur gibi bir çok fenomen film yapıyor sadece para kazanmak için kimsenin aklında gelecek nesillere miras bırakayım kafası yok ki eğer böyle şeyler izlemek istiyorsanız kısa film'leri izleyin arkadaşlar son derece kalıcı eserler var.

    Ayrıca kaliteli içerikleri çekmenin yanında sinema sektörü lanettir salonda filmleri oynatmak için çok çabalamanız lazım.
  • kardeşim 7. sınıfta. arkadaşları geçenlerde sinemaya gitmişler ve bilin bakalım hangi film ? tabii ki oha diyorum kardeşim onlarla o filme gitmiş olsa dinlene dinlene döverdim onu allah tan aklı başında uymamış onlara çoluk çocuk gidip izliyor yapacak birşey yok. orkun falanda çeker yakında film.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 14 Kasım 2017; 11:55:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.