Şimdi Ara

Enermax ve Fsp BlueII 500 w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Millet...Enermax Chakra 25cm Kasa ve Fsp bluestorm II 500 w Psu almaya karar verdim.Biraz sonra inventustan sipariş vermeyi düşünüyorum.Sizce güç kaynağı doğru seçim olmuş mudur.f/p ürünü olduğunu okumuştum kullanan arkadaşlardan şikayetçi olan war mı.Sizce almakla hata edermiyim. Birde Enermax kasaya donanımları takarken herhangi bir sorun yaşarmıyım sharex kasam var onunla değişecem.Umarım herşeyi doğru takmayı başrırım.Herkese serin günler : )

• İşin aslı bende çok düşünüyorum o kasayı ama kıyamıyorumda asys ta 210 uma ya.Tipi güzel hoş ama kararsızım
  • çok gzel seçimler gözün kapalı alabilirsin
  • al valla şahane
  • Fakat kasanın üstünde olan usb ve firewire girişleri biraz gıcık bir yerde kasayı alta koyacakalr için iyi fakat diğer durumlarda mesela ulaşıması zor bir yerde olunca bir ara bölmeye girince takılmaz öne doğru çekmekgerekir.Fanına bittim bu arada ah benim ta 210 umdada olsa o fandan aslında takmayı düşünüyorum olurmu sizce ?
  • Hepinize Değerli Yanıtlarınızdan Dolayı Teşekkür Ederim.Hemen Sipariş Veriyorum.İyi Günler...
  • Yaw bak gaza gelicem alıcam ama ya yapmayın böyle off off dayanamıyom zaten ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmustafa1

S.a Millet...Enermax Chakra 25cm Kasa ve Fsp bluestorm II 500 w Psu almaya karar verdim.Biraz sonra inventustan sipariş vermeyi düşünüyorum.Sizce güç kaynağı doğru seçim olmuş mudur.f/p ürünü olduğunu okumuştum kullanan arkadaşlardan şikayetçi olan war mı.Sizce almakla hata edermiyim. Birde Enermax kasaya donanımları takarken herhangi bir sorun yaşarmıyım sharex kasam var onunla değişecem.Umarım herşeyi doğru takmayı başrırım.Herkese serin günler : )

http://forum.donanimhaber.com/m_14850011/mpage_3/tm.htm şurayı bir incele derim, birazcık bekle bende de fsb blu....2 var. enermax ın KESİNLİKLE big tower olanını al, diğeri inan ki küçük ve hava sirkülasyonu asla büyük kadar iyi olmayacaktır. Kasanın resmini de vereyim de ikna edici olsun :)

kasa şu an türkiyede sadece epdata.com.tr de var sanırım 2 tane kalmıştı. ben oradan aldım 127 euro+kdv ye birkaç gün önce

www.burakyahsi.net kasanın diğer resimleri ve kasanın içindeki donanım burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byahsi -- 30 Haziran 2007; 16:27:17 >

• chakra big tower iyi kasa ancak tepedeki usb bağlantı yerlerinin konumu hiç iyi değil, ben sırf bu nedenden dolayı elemiştim bu ürünü, çünkü benim kasayı koyacağım bilgisayar masasının üstü kapalı dolayısıyla usb girişine bişey takmak mümkün değil(mümkünde cihazın boyunu ölçüp, birde tepeye wireless modemin adaptörünü ekleyince mümkün olmadı)

Neyse, FSP Bluestorm II ye gelince, çok iyi bir seçim, son derece stabil çalışıyor sistem, taktığımdan beri bir kez bile reset atmadı bu Allahın sıcağında bile. Aşırıda sessiz. Kesinlikle doğru tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Haziran 2007; 1:49:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

chakra big tower iyi kasa ancak tepedeki usb bağlantı yerlerinin konumu hiç iyi değil, ben sırf bu nedenden dolayı elemiştim bu ürünü, çünkü benim kasayı koyacağım bilgisayar masasının üstü kapalı dolayısıyla usb girişine bişey takmak mümkün değil(mümkünde cihazın boyunu ölçüp, birde tepeye wireless modemin adaptörünü ekleyince mümkün olmadı)

Neyse, FSP Bluestorm II ye gelince, çok iyi bir seçim, son derece stabil çalışıyor sistem, taktığımdan beri bir kez bile reset atmadı bu Allahın sıcağında bile. Aşırıda sessiz. Kesinlikle doğru tercih

benim gibi masanın altında kullananlar için ideal bir kasa ama sana pek yaramamış haliyle masaüstü kullanım için.

• Beyler DVD-RW'larınıza hiç sprey boya atmayı denediniz mi? Ben yaptım süper oluyor, gördüğünüz gibi kasanın rengi parlak ama sürücünün rengi mat, buna kasanın renginde bir sprey basıyorsunuz mis gibi oluyor. Ön taraf hariç gazete ile kaplayın ve 20cm uzaktan 3-4 kat sırayla çekin. İşte size mükemmel renk uyumu
  • işte mesela 20 yıl geçsede uğraşamayacağım bi iş, zevk ve uğraş meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Beyler DVD-RW'larınıza hiç sprey boya atmayı denediniz mi? Ben yaptım süper oluyor, gördüğünüz gibi kasanın rengi parlak ama sürücünün rengi mat, buna kasanın renginde bir sprey basıyorsunuz mis gibi oluyor. Ön taraf hariç gazete ile kaplayın ve 20cm uzaktan 3-4 kat sırayla çekin. İşte size mükemmel renk uyumu

resim varsa koyabilirmisin
  • İşte size benim kasadan bir kesit. Valla çok hafif, ergonomik ve sade bir kasa, tam bana göre. Hiç uğraşamam big tower'larla.

Biraz bulanık olmuş ama boyalı sürücüler görünüyor. Toplamda 1 saatinizi alır, benimkilerin stok hali siyah olsa büyük ihtimal sprey yapmazdım ama beyaz olduğundan iğrenç durmuşlardı, o yüzden giriştim bu işe mis gibi de oldu
  • Beyazdılar sen siyaha boyadın sanırım çünkü pek birşey belli olmuyor.Ama sade ve hoş duruyor tabii
  • Evet beyazdılar ve iğrençtiler
  • Tamam o zaman siyah olması güzel tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.