Şimdi Ara

ENERMAX NAXN 850W 82+ PSU İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez böyle bir işe giriyorum hatam olursa kusura bakmayın. Ayrıca hatalarımı düzeltirseniz bu ürünü almak isteyen arkadaşları da yanlış bilgi vermemiş olurum. Başlamadan önce özellikle
    @leon-x , @saintroyo, @Mckhan, @ooppss ustalara psu hakkında aldıgım yardımlardan dolayı teşekkür ederim ve vakitlerini aldıgım için haklarını helal etmelerini istiyorum inşallah.
    Ayrıca @fbsrkc06 ve @djemo31 kardeşlerime sürekli bana psu bulun psu,psu,psu diyerek başlarının etini yedigim için kusuruma bakmasınlar.
    Sistemim için alacağım psu için yaklaşık 2 aydır araştırma yapıyordum. Ama bende biraz ayran gönüllülük olduğundan bir türlü karar veremedim. O markadan bu markaya gezindim yeri geldi ikinci ele yöneldim ama hep Enermax alayım diyordum. Enermax psular ortalama 550tl civarı fiyatlarla bırak psuyu ancak resmini ekran görüntüsü yapabildim. Taki Nihat ustanın bu ürünü başka bir arkadaşa tavsiyesi görünce alayım dedim tabi önce aldığım site başka ünlü bir siteye göre yaklaşık 150 tl civarı ucuz satması beni biraz düşündürüyordu ama ünlü bir söz aklıma geldi "sonunu düşünen kahraman olamaz"ve almaya karar verdim. Neyse çok uzatmadan incelemeye gecelim ama incelemem yüzeysel olacak cünkü teknik bilgi konusunda çok cahilim. Zaten psu hakkında Türkiye de bir inceleme yok yabancı sitelerde de yok sadece "http://www.kitguru.net"sitesi sanırım ingiliz sitesi sadece bu site de bir inceleme yapılmış. Neredeyse bütün sitelerde bu siteyi incelemesini kaynak olarak kullanmış. Bende bu sitenin incelemesini google çeviri kullanarak bir şeyler yazacağım.

KUTU İÇERİGİ

ENERMAX NAXN 850W 82+ PSU İNCELEME  ENERMAX NAXN 850W 82+ PSU İNCELEME  ENERMAX NAXN 850W 82+ PSU İNCELEME
    Kutu kahverengi agırlıklı bana biraz bu oyunları collection editor bilmem ne collection gibi satarlar ya onların kutusuna benzettim.Kutudan psu kullanma kılavuzu(6 dil var kılavuzda ama türkçe yok)modüler kaplolar için canta vida ve enermax cıkartması var kutu ağırlığı 3,328 gr yani psu 3 kilo civarı bunuda yazacak birşey bulamadım onun için yazdım

PSU

ENERMAX NAXN 850W 82+ PSU İNCELEME  ENERMAX NAXN 850W 82+ PSU İNCELEME  ENERMAX NAXN 850W 82+ PSU İNCELEME
    psu kaplolarında ki sleeve cok kaliteli hatta @djemo31 arkadaşımdan aldıgım uv duyarlı coraplarla kaplayımmıı yoksa böylemi kalsın diye karar veremedim kaploların hepsini takınca böyle bir görüntü ortaya cıkıyor kaploları yılana benzettim biraz

PSU VE KAPLO ÖLCÜLERİ

kaplo ve psunu ölcülerini böyle verirsem daha anlaşılır olacagını düşündüm xpredator kasamda denedim kaplolar baya uzun psu nun kendide sanırım tüm kasalarda sorunsuz sığacak bir boyutta boyutları küçük diyebilirim

PSU İÇİ

garantiden dolayı psu içini acamadım onun için "WWW.KİTGURU.NET"sitesindenki incelemeden psu iç kısmına ait resimleri aldım burada diyecek birşeyim yok çünkü hiç bir bilgi sahibi degilim yani beni aşar bilen arkadaşlar bizi bilgilendirirse iyi olur

FAN

incelemede sirtec firmasının ürettigi tüm psu bu fanı kullandıgını söylüyor bilyalı fan 1500 rpm ve bilgisayarı kapatıkdan sonra 30sn ile 60 sn arası daha dönmeye devam ederek psu içindeki sıcaklıgı dışarı atarak psu ömrünü uzatıyormuş ses konusunda ise ben psu benim emektara taktım hiç bir şekilde ses yoktu hatta kulagımı yakınlaştırdıgımda bile bir ses yok ama yük altında nasıl bir perfomansı olur bilemem inceleme sitesinde şöyle bir taplo vardı

Gürültü (dBA)
    100W 27,7
    225W 28,8
    450W 31,3
    675W 33,8
    850W 36,3

TEKNİK BİLGİ(benim akünün suyunun bitti nokta)

bensadece yine inceleme sitesinden gördügüm bilgileri yazacagım editör genelde ürünleri 25 derecelik bir ortam sıcaklıgında test ederken sonradan 35 dereceye cıkarmışlar baya sıcak bir ortam ürünü ilk önce kapanması için zorlanmışlar ürün 915 w kendini korumaya alıp kapatmış ama editör psu 900 w uzun süre saglaya bilecegini söylüyor daha sonra capraz yükleme testi yapılmış ne oldugu hakkında hiç bir bilgim ama psu yinede güvenli oldugunu söylüyor psu 12 v kanalından 62,5 a veriyor iyidir sanırım degilmi neyse benim fazla bilgim oladıgı için cok konuşmayım insanları yanlış yönlendirmeyim ayrıca http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=42&no=149# gerekli bilgiler var

DÜŞÜNCELERİM

psu benim cok hoşuma gitti sessiz enermax kalitesi modüler uygun fiyatlı ama benim aldıgımdan beri dolar arttı sanırım psu 10 tl pahalandı yani elin derdi yine bizi gerdi krizimiz tutmuş havalemiz gelmiş avrupada kriz var derdini biz cekiyoruz ama türk milleti böyle komşusunun derdi ile üzülür kederlenir neyse umarım fazla etkilenmeyiz dolar hız keser inşalah lafı fazla uzatmadan umarım hatam olmamıştır olduysa kusuruma bakmayın hatalarımı düzeltirseniz sevinirim

TEKNİK BİLGİLER VE PSU İÇ KISIM RESİMLERİ KAYNAK(source) WWW.KİTGURU.NET

son anda büyük bir hata yapmak üzereydim onu hemen düzelteyim bana bu kücük incelemede yardım eden büyük bir danışmanlık ücreti ödemek zorunda kaldıgım (laf aramızda 2 paket solucan şekilli jelibon) ebrar hanımada cok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi fatih -- 2 Temmuz 2013; 6:51:42 >

• Hayırlı olsun, aldığınız ürün gayet kaliteli fakat ben fiyat konusuna takıldım, "nasıl olur ya?" diye düşünceler oluşacaktır bir çok kişide ben gibi.

Bu arada Xpredator kasanın kablo yönlendirme yuvalarındaki kauçuk zımbırtılar yok muydu aldığınızda? Yoksa siz mi söktünüz? Söktüyseniz merak ettim sebebi nedir.
  • hayırlı olsun gayet kaliteli ürün aldığına pişman olmayacaksın
  • Ürün bir çok açıdan başarılı duruyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah bağışlasın ufaklıkta pek şirinmiş.
    İnceleme için teşekkürler.
  • Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun, güzel inceleme...
  • Hayırlı olsun hocam elinize sağlık sonunda bir psu aldınız

Ebrar hanımda çok tatlı maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 26 Temmuz 2011; 15:19:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun güle güle sorunsuz kullanın.

Ürünü nereden aldınız. Netsipariş mi ? Sadece orada var çünkü.
  • tamda psu alma arefesindeyken süper oldu bu inceleme elıne sağlık tesekkurler dostum
    nekadar su anda bunun fiyatı?
    Ebrar hanıma selamlar:)
  • Netsipariş

Fiyat : 160,60 $ + KDV
    KDV Dahil : 325,39 TL
    Havale %4 İndirim : 312,37 TL
    Tek Çekim %3 İndirim : 315,62 TL
    NetPuan : 15883
  • @damn2u
    valla ustam söyledigim gibi bende fiyat konusunda takılmıştım ama psu cıkış haberlerinde fiyat alınabilirlik yönünden iddaalı olacak denilmişti ama hebsiburada da şuan 470 tl netsipariş 325 tl benim aldıgım 303 tl idi net siparişte kur arttı biraz evet abi plastikleri cıkarttım uv boya ile boyayacaktım öyle kaldı

@*Furious*
    evet abi netsiparişden aldım en ucuz sanırım orada kredi kartı onayından sonra cok cabuk kargoya verdiler şirkete artı puan verdim fiyatları uygun şimdilik

bende bunu soracaktım cırt bant ne işe yarıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi fatih -- 26 Temmuz 2011; 17:26:35 >

• güzel bir psu ve inceleme olmuş. hayırlısı olsun.

o cırt cırtlar kabloları birbirine tutturmanız için sanırım. dağınıklığı bir nebze önlesin diye olmalı.

Ebrar hanım da maşallah çok tatlı, Allah bağiışlasın.
  • 12v kanalları güzelmiş
    Hayırlı olsun güzel inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

güzel bir psu ve inceleme olmuş. hayırlısı olsun.

o cırt cırtlar kabloları birbirine tutturmanız için sanırım. dağınıklığı bir nebze önlesin diye olmalı.

Ebrar hanım da maşallah çok tatlı, Allah bağiışlasın.

sagolasın ustam bende ne işe yara diye baktım anlamadım
  • bu psudan bende almak istiyorum ellerinize sağlık güzel inceleme olmuş bir kaç sorum olacak pm yollayacagım bunun için üye oldum foruma umarım yeni üye diye görmezden gelmezsiniz
  • bu psu nun ses seviyesi ne durumda siz test ettiniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 28 Temmuz 2011; 19:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süleyman25

bu psudan bende almak istiyorum ellerinize sağlık güzel inceleme olmuş bir kaç sorum olacak pm yollayacagım bunun için üye oldum foruma umarım yeni üye diye görmezden gelmezsiniz

@süleyman25 foruma bir üye kazandırdık ne mutlu bize şaka bir yana sorularınızı burada sorsanız daha sağlıklı bilgiler alırsınız benim teknik konularda bilgim cok kısıtlı ama

@menem ustam psuyu sistem dışında calıştırdım hiç ses yoktu hatta kulagımı baya yaklaştırdım hafif bir hava akımının sesi geliyordu ama yükte ne olur bilemem ama bana cok sessiz geldi gerci başkalarıda benim sessiz dedigime sesli diyebilir saglam bir inceleme lazım
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. PSU gibi kaliteli bir inceleme olmuş. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zouzouni

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. PSU gibi kaliteli bir inceleme olmuş. Teşekkürler

teşekkür ederim keşke daha iyisini yapabilseydim
  • Bu ürün klasik enermax çizgisinden uzakta seconderde teapo vs kullanımı bek alışıgelmiş enermax hareketi değil.Bu ürün gördüğüm kadarıyla sirtec üretimi boş vaktimde inceleyip detaylandırırım..Zaten fiyatta şüphe uyandırıcı idi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.