Şimdi Ara

Enermax Chakra Uber Kasa İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar dün firebal dan sipariş ettiğim scythe ninja,2 adet silverstone fm121 fan,scythe fan clips,arctic silver 5 termal macun ve enermax chakra big tower kasam geldi.Firebal'a teşekkür ediyorum.Paketleme ve hız adına.

arkadaşlar dh de inceleme video su var ama bende inceleyim dedim.

ilk önce sıcaklık değerlerini vereyim

Eski kasam nzxt guardian

işlemci 40 derece idi 27 ye düştü.
    anakart 45 larda idi 32 derece oldu.
    gpu:boşta 48 derece idi 43 dereceye indi.
    hdd:40 derece oluyordu şimdi 32 derecelerde.

kasa dikdörtgen değil kare bir kasa.Monster fan gerçekten anakartı iyi soğutuyor.kasamın içi rahatladı diyebilirim.

+ ları :

-Geniş iç hacim (big tower)
    -Yan kapakta bulunan 25cm monster fan
    -monster fan ın ışıklarını açma-kapama, havayı içten dışa,dıştan içe tek tuşla ayarlayabiliyor olmamız.
    -2 adet 12cm fan desteği
    -sürücü yuvaları kapakları özel sünger kaplı tozları emme görevi görüyor.
    -diğer kasalardan farklı olarak e-sata çıkışı bulunuyor.
    -8800 ultra gibi büyük ekran kartları için ideal.
    -soğutması başarılı işlemcim 26c lerde boşta
    -pasif soğutma kullananlara ideal
    -anakart ı ve pasif soğutuculu donanımları iyi soğutuyor.

- leri

-hdd lerin titreşimleri direk masaya gidiyor ve masa hafiften titriyor ve ses yapıyor.O yüzden kasanın bacaklarının altına strafor köpük koydum sorun tamamen halloldu.
    -eğer dört den fazla hdd kullanacaksanız kapağı kapatmakta sorun yaşayabilirsiniz.Ben 1 hdd kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım hatta farketmedim bile.dh de video da bundan bahsetmiş izleyenler bilir.
    - eğer silverstone fm121 fan varsa fan kontrolcüsü floppy yerine takılamıyor!

http://img108.imageshack.us/my.php?image=dsc03368rv1.jpg
    http://img77.imageshack.us/my.php?image=dsc03370ar7.jpg
    http://img212.imageshack.us/my.php?image=dsc03371tk4.jpg
    http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc03372vr1.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=dsc03373fu9.jpg

Kasa Resimleri;

image kodu altına alınca resimler gözükmüyordu yazı reklamı ndan.Linklerden girebilirsiniz.

kasamın içi düzensiz olduğundan gözünüze tam güzel gelemeyebilir.Silverstone nun fanların kontrol edici şeyi floppy yerine takılıyor normalde.Şimdilik onu kasanın içine koydum gereken ayarlamayı yapıp.Daha dün aldığımdan tam içini düzenleyemedim direk kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Ocak 2008; 17:50:05 >

• Çok güzel bir kasa ama çok da pahalı...
  • Bu kasayla aralarında ne gibi farklar var acaba? Bunu almayı düşünüyorumda...

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ECA3052-BS
  • Bi de kasa içi resim istesek,fanların ve anakartın yerleşimi ve kasa içi ferahlığını görebilmek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan19881

Bu kasayla aralarında ne gibi farklar var acaba? Bunu almayı düşünüyorumda...

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ECA3052-BS

linkteki midi tower.bu kasanın bir küçük boyu.
    sonra onda 25cm lik fanın ışığı yok
    önde fan gelmiyor linktekinde
    onda floppy yeri 1 adet big tower da iki adet.

bu kadar.

kasa içi resimlerde birazdan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Kasım 2007; 15:50:22 >

• Paylaşım için teşekkürler. Arkadaşlar güzel kasa piyasda denemediğim kasa kalmamıştır. Şuan stacker 832 kullanıyorum. Diğer kasalara nazaran fiyatı uygun arkadaşlar. Full tower kasa istemeyenler ise Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasaya bir göz atsın arkadaşlar.
  • Resimler için teşekkürler.Bende Aopen H600B var ama kasamı daha geniş bi kasayla değiştirmek istiyorum.Ya armor ya stacker ya da bu kasadan düşünüyorum,karar veremedim daha.Aslında stacker alıp cross flow fan ile kullanmak istiyorum.Senin de sıcaklıklar baya düşmüş,fan olarak sadece FM121 mi var kasa içinde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oem

Resimler için teşekkürler.Bende Aopen H600B var ama kasamı daha geniş bi kasayla değiştirmek istiyorum.Ya armor ya stacker ya da bu kasadan düşünüyorum,karar veremedim daha.Aslında stacker alıp cross flow fan ile kullanmak istiyorum.Senin de sıcaklıklar baya düşmüş,fan olarak sadece FM121 mi var kasa içinde?

kasamda içinden gelen önde renk saçan var var
    arkada silverstone egzoz fan fm121 hız kontrollu
    birde scythe ninja nın fanını söktüm silverstone nın fm121 fanını taktım.

full tam dönerken ses yapıyor ama fırtınalar estiriyor.şöyle diyim,elini 1metre uzaklığa koysan bile havayı hissedebiliyosun!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Kasım 2007; 20:51:18 >
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • başlıkta neden über big yazıyor?? hibrit omuş sanki...almanca+ingilize...
    ya über gross yada high tower yazsaydınız...
    bu arada kasa güzel...güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

başlıkta neden über big yazıyor?? hibrit omuş sanki...almanca+ingilize...
    ya über gross yada high tower yazsaydınız...
    bu arada kasa güzel...güle güle kullanın.

tmm hallettim
  • Güzel kasa hakketen baktıkça alasım geliyor :D
  • Güzel kasa forumdaki videosunu izlediğimden beri hoşuma gitmiştir yeni aldım h600b yi satabilirsem yeni sistem için bunu alıcam.Bir hata yaptık mid tower aldık kasayı
  • yeni resimleri birazdan ekleyeceğim.
  • arkadaki beyaz fan biraz sırıtmış gibisıcaklıklarda epey fark etmiş
    edit:8800gt ye kara verebildin mi yeri burası değil ama seni msn de bulmak biraz zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 31 Aralık 2007; 17:38:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

arkadaki beyaz fan biraz sırıtmış gibisıcaklıklarda epey fark etmiş
    edit:8800gt ye kara verebildin mi yeri burası değil ama seni msn de bulmak biraz zor oluyor

evet kasanın içinden sırıtıyor ama tabi dışından göremiyorsunuz o yüzden fazla kötü bi durum değil.Bu fanın siyah ını bulmak isterdim ama ellerinde yokmuş galiba,sadece beyaz ı varmış.

birde fan tam sürat dönerken sesi baya yüksek oluyor.Ama çok kuvvetli şekilde üfürüyor orası gerçek.

dediğin gibi yeri burası değil ama daha karar veremedim.herhelde Geforce 9 serisini beklerim.

• kasa resimleri 1.mesajıma eklendi.
  • Kasan hayırlı olsun güle güle kullan.
  • çok güzel güle güle kullan fakat 1 sorum var 25 mm fan acaba nasıl bir ses seviyesinde çok rahatsız ediyormu bunu yazabilirmisin ...
  • hayır hatta hiç ses çıkarmıyor gibi birşey,kasamdaki bütün fanları durdurduğum zaman 25cm lik fanın sesi yanına yaklaşınca anlaşılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.