Ya bir tek bana mı oluyor merak ediyorum. Ben bu enerji içeceklerini içtiğimde (ki Red Bull hariç diğerleri bence berbat tadları vs) enerji geleceğine bir sakinlik durgunluk relax moduna geçme geliyor. Bu bu nedir bu? Ayrıca böyle enerji verici bildiğiniz başka bir içecek,ilaç vs var mı?
bu redbull türkiyede satılanlarla yurtdışında (hollandada,almanyada) satılanlarla arasında bayaa bir fark varmış kokusu tadı ve etkisi daha çokmuş burda kiler iyi değil şahsen denedim
yaw ben redbul içince uyuyamıyorumm yani bekçilere ve gece çalışanlarına öneirilir dinç tutuyorr
bu tür içeçeklerin içiersinde neler var?
Köpeköldüren iç hocam iyi gelir
TR de enerji içeceeği die bişi yok arkadaşlar
Kafein bir kere çok çok az konuyor bir aa standart red bull satılıyordu yasaklandı şimdi dusuk kafeinli modeller geliyor trye
Toplanan red bulllar bu yksek kafeinli olnlardı
Eğer gerçek bir adet enerji içeceiği istiyorsanız
bir kutu kola yada 2 rdebull turevi içine 4 tatlı kaşığı kahve bunu cezvede kaynat
2 turk kahvesi fincanı olana kadar soğut iç 2 gun içinde uyu gel yuzumu tukur....
quote:
Orjinalden alıntı: razor
TR de enerji içeceeği die bişi yok arkadaşlar
Kafein bir kere çok çok az konuyor bir aa standart red bull satılıyordu yasaklandı şimdi dusuk kafeinli modeller geliyor trye
Toplanan red bulllar bu yksek kafeinli olnlardı
Eğer gerçek bir adet enerji içeceiği istiyorsanız
bir kutu kola yada 2 rdebull turevi içine 4 tatlı kaşığı kahve bunu cezvede kaynat
2 turk kahvesi fincanı olana kadar soğut iç 2 gun içinde uyu gel yuzumu tukur....
ya bı ara haberlerde gostermıslerdı galıba saglık acısından tehlıkelıymıs. kanser yapıyomus..
Sağlıksız içecekler bunlar sonra devlet neden yasaklamdaı dersiniz.Size de yaranılmıyor
redbull hala çok fazla miktarda kafein içeriyor ve akabinde yorgunluk ve çarpıntıya bile yolaçabiliyor..
Ben piyasadaki birçok markalı markasız hepsini denedim.ve en çok etkisini görebildiğim ve gerçekten sevebildiğim BURN idi..
içinde ginseng falan da var. acayip enerji veriyor ve akabinde verdiği yorgunluk hissi çok daha az..
ya ben powerade içtim ama meyvesuyu niyetine.hiçbi etkisi yok sadece meyvesuyuna benziyor :) başkada içmedim.kafein olduğu doğru hatta 18 yaşından küçüklere satılmıyomuymuş neymiş.
bende adını hatırlamıyorum ama siyah üstüne ateş resimli olanından içtim. çok asitliydi yere döktüm yeri delcek sandım walla
Burn!!!sabaha kadar...
quote:
Orjinalden alıntı: tugay16
ya ben powerade içtim ama meyvesuyu niyetine.hiçbi etkisi yok sadece meyvesuyuna benziyor :) başkada içmedim.kafein olduğu doğru hatta 18 yaşından küçüklere satılmıyomuymuş neymiş.
o sporcu içeceği zannedersem
ya burn'ü denedim tadı iğrenç ötesi geldi zaten red bull'un tadına da zor alıştım ama burn de pek bi etki göstermedi. razor kola'nın içine kahveyi atıp kaynatmadan direk içsek?
nealakaysa bu resimleri koyim dedim
red bull iyi tat olarak ama diğerleri iğrenç. Şişelere eşiyorlar mı anlamıyorum çok kötü bi tatları var...
Ayrıca avrupadaki redbull ile buradakinin farkı yok... Bizzat biliyorum denedim çünkü almanyada da aynı türkiyede de...
Redbull bi ara superdi Vodkayla Fln icince super oluyordu simdi bozdu neden se yaw (1 2 sene ewel yane)
Eskiden bi Vodka+Redbull+Visne icerdik super olurdu artık o kadar olmuyor demmekki Bundanmıs Tr dekiler farklı nese bizde yurtdısından getirtiriz biraz..
Bakın şimdi olay şu: Enerji içeceğinde vitaminler ve kafein dahil birçok madde olmasına rağmen işin sırrı "taurin" denen aminoasitte. Bu aminoasit metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırıyor ve bol miktarda enerji açığa çıkmasına sebep oluyor. Enerji içeceğinin içerisinde bulunan bol miktardaki glukoz ise gereken yakıtı sağlıyor. Boksörler felan da kullanıyor. Bir çeşit doping yani. Ama fazla zararı yok, çünkü sonuçta doğal bir aminoasit.
Power Bull die bi' içecek vardı.Bir ara kahvaltıda bile içcektim.O kadar alışkanlık yapmıştı.Daha bulamıyorum.Tadı süper