Şimdi Ara

Enerji hapı & Kalça eritme ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim bir kaç sorum olucak. Çevreden birşeyler duydum bu enerji haplarıyla ilgili;
    Enerji haplarını içtikten sonra enerji basıyormuş ve tüm gün yerinde duramıyormuşsun, kişiden kişiye iştahsızlık yapıyormuş falan.. Bu tür ilaçları nereden bulabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Birde kalçalarım erkek olmama rağmen aşırı büyük, vucudumda pek kilo sorunu yok. Onları nasıl eritebilirim, önerileriniz nelerdir?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• bahsettiginiz haplar yurtdisinda uzun yol soforlerinin ve ogrencilerin yorgunluga uykusuzlugada karsi kullandiklari saf kafein, kafein + efendrin yada kafein + sinefrin icerikli haplar turkiyede yasadisilar. c sinifi uyusturucu olarak tabir ediliyor tr kanunlarinda. alimi satimi yasakdir. yurtdisinda ozellikle dinlenme tesislerinin ve benzin istasyonlarinin marketlerinde satilirlar amerikada yasal. yurtdisindayken mini thin, stacker ve magnum marka olan olanlari kullandim. kesinlikle tavsiye etmem enerji verdigi dogru ama yag yakimi etkisi yok ayrica ciddi ruhsal huzursuzluk bas agrisi ve agiz kurulugu yapiyor. iyiki turkiyede yasak diyebilirim

vucudun herhangi bir bolgesinden yag yakmak imkansizdir. bolgesel yag yakimi teknik ve urunlerinin tumu kulliyen yalandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 2 Eylül 2011; 23:51:23 >
  • efendrin'i duymuştum. 1 Kaşık kahve & Aspirinle içildiği taktirde 2 katı daha fazla yağ yakıyormuş normalde yaktığından. Bunu tanıdığım birkaç sporcu ve body çalışan kişi söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviRuh

efendrin'i duymuştum. 1 Kaşık kahve & Aspirinle içildiği taktirde 2 katı daha fazla yağ yakıyormuş normalde yaktığından. Bunu tanıdığım birkaç sporcu ve body çalışan kişi söyledi.

eca stack deniyo buna
    bu sebeple kalp krizinden olen okadar ınsan varkı

profesyonel spor yapmıyorsanız

ıntıharın cok daha ıyı yolları var

o body yapan ınsanlar

haftada en az haftada 3 gun
    yogun spor yapıyor

basitseker tuketmıyor tuz tuketmıyor basıt karbonhıdrat(ekmek pilav makarna dahil) tuketmıyor minimum yağ alıyor

protein agırlıklı besleniyor kimisi sabahları onlarca yumurta beyazı yiyor

duzenlı dinleniyor

vs vs vs...

sadece bırı ıseyarasa bu adamlar neden dıgerlerıyle ugrassın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.