Şimdi Ara

Enerji depolamak için yapılması gerekenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir düzensiz spor yapıyordum ama artık düzen oturtmaya başladım ancak çok büyük bir sorunum var.

Enerjim sanki spor yapmaya başlarken dibe iniyor ve çok zorlanıyorum. Sabah öğle ve akşam olmak üzere üç öğün beslenebiliyorum , 2 litre civarı su içiyorum ama çok yorgun hissediyorum. Günede erken başlıyorum , protein ağırlıklı besleniyorum.Benim sorunum spordan önce ve spordan sonra yapmam gerekenler. Sizlerden bu sorunum hakkında yardım rica ediyorum. Neler yemeliyim neler içmeliyim.

Boy:182
    Kilo:82
    Yağ: %14 ( bir iki ay önce bu seviyede idi , yakında yeni bir ölçüm yaptıracağım)

Teşekkürler.

ant önce bol kompleks k.hidrat tüket enerji verir
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Spordan önceki öğünlerde kompleks karbonhidrat tüketebilirsin.. gerekli enerjiyi sağlayacaktır.
  • Teşekkürler arkadaşlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.