Şimdi Ara

energy petrol nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün motorini 4,19 dan gördüm korkdum almaya nasıl alınırmı acaba yer istanbul mahmutbey caddesinde eskiden total istasyonuydu egergy olmus yeni açılmış

• Çalışan değilim.Marka fanı da değilim.1,5 -2 yıldır energy den mazot alırım.Gop bereçten aldım.Ateştuğla Kilerin orada açıldı,oradan aldım.Bayrampaşa çevik kuvvetin oradan aldım.Diğer markalardan farkı yok.Ucuz diye çekinmeyin.Bağcılar çiftlikte meydana inerken var bayiisi.Filtreleri değiştireli 500 km oldu.Ustaya sordum yakıtla ilgili sorun var mı diye yok dedi.Kısacası energyden alın.sonuçta yakıtın hepsi epdk onaylı satılıyor.
    Selamlar,

Kafanızdaki soru işaretlerini almaya geldim.

Energy’de çalışan akaryakıt görevlisiyim, ürünlerimiz diğer istasyonlara göre daha ucuz ve uygun bu yüzden acaba arabama bir şey olur mu? diye düşünüyorsunuz fakat içiniz tamamen rahat olsun.

İstasyonlar sürekli EPDK (Enerji piyasa denetleme kurumu) tarafından denetleniyor ve test ediliyor. Sonuçlar temiz çıkıyor. Sıkıntılı mal satılamaz tank mühürlenir.

İyi forumlar.

Tekirdağ/Şarköy Şubesi
  • Niye korktunuz ki ?

Korkunun ecele faydası yok?

Adamlar motorin satıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    istasyona girmedim ama diğerleri motorini daha pahalıya satarken bp den alıyorum dizeli hep önceden opetden alıyordum bp de hopi olayından dolayı alıyorum
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Diğerleri 70 kuruş kar yaparken

burası 20 kuruş yapıyor .

• hepsini denemekte fayda var ,, ben alpet , damla petrol gibi yerleri denedim,, haa dersen tp var marka oda ucuz veriyor,, ankaranın göbeğinde,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol kenarında bidonla satsalar dahi alırım. En azından tabela koymuşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kere Artvin'deyken termo petrol diye bir yerden almıştım mazot. Fiyatı diğerlerinden bir tık düşüktü. Çok bir fark görmedim. Senin dediğin yerin fiyat farkı baya düşük.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın gideyim o zaman litrede 50 kuruş oynuyor valla
  • Selamlar,

Kafanızdaki soru işaretlerini almaya geldim.

Energy’de çalışan akaryakıt görevlisiyim, ürünlerimiz diğer istasyonlara göre daha ucuz ve uygun bu yüzden acaba arabama bir şey olur mu? diye düşünüyorsunuz fakat içiniz tamamen rahat olsun.

İstasyonlar sürekli EPDK (Enerji piyasa denetleme kurumu) tarafından denetleniyor ve test ediliyor. Sonuçlar temiz çıkıyor. Sıkıntılı mal satılamaz tank mühürlenir.

İyi forumlar.

Tekirdağ/Şarköy Şubesi

• Ben almam şahsen babasının hayrına vermiyodur o fiyata diğerleri neden 5 lira enayimi

• Olay tamamen kar marjı ve marka takıntısı. 7 aydır calısanım müşterimiz memnun ve yakıt şikayetiyle gelen olmadı henüz.

• Çalışan değilim.Marka fanı da değilim.1,5 -2 yıldır energy den mazot alırım.Gop bereçten aldım.Ateştuğla Kilerin orada açıldı,oradan aldım.Bayrampaşa çevik kuvvetin oradan aldım.Diğer markalardan farkı yok.Ucuz diye çekinmeyin.Bağcılar çiftlikte meydana inerken var bayiisi.Filtreleri değiştireli 500 km oldu.Ustaya sordum yakıtla ilgili sorun var mı diye yok dedi.Kısacası energyden alın.sonuçta yakıtın hepsi epdk onaylı satılıyor.

• Ben Class'tan 4.49a aliyorum. 15.000 km oldu sorun yok.

https://youtu.be/fea9aKwGcko

• Ben de düzenli olarak PARS'tan alırım. Sahibi dürüst biri, güvenilir. Bizim buradaki istasyonlarını yenilediler zaten. Tertemiz kazanlar, daha iyi oldu. Motorin 4,82 idi en son. Geçen zam geldi şu an ne bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.