Bildirim
endonezya PSN PLUS alan var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Alabilen yok galiba artik
Endo psnede tr kredi kartlari gecmiyor hic biri.endo psn kart alinmasi gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
:d 150 lira mı vericez yıllgına ? _____________________________ Yaşa öl -
Hocam ben türk kredi kartları engellenmeden önce 1 yıllık Endonezya Psn Plus almıştım. Kötü bir yanını görmedim şuana kadar, sadece aylık ücretsiz verilen psn plus oyunlarında bazen değişiklik olabiliyor. O da pek sorun değil örneğin tr psn'e verilen ücretsiz psn plus oyunu o ay endonezya psn'e gelmediyse diğer ay geliyor yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
PSN ID:EnesGmc06 -
SanIrım tr kartları geçmiyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
Bende 1 yıllık abonelik alıcam. 148 liradan daha uygun bir alım imkanı yok mu?
Araştırmak lazım , 135 lira ciddi rakam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
4 ay once almistim 1 senelik hic bi sorun yasamadim plus oyunlarida nerdeyse hep ayni geliyor gerci iyi bi oyunda vermiyorlarda neyse
İnnial kart ile alabilirmiyim ?
Evet ne yazık ki bir süredir endonezya psn'de türk kredi kartları geçmiyor. Ama yinede endonezya psn'den almak isteyen olursa offgamers adlı bir site var oradan psn plus kodu veya rupiah para birimi alabilirsiniz.
Orada paypal geçiyormu ?
Paypal geçiyor bildiğim kadarıyla. _____________________________
https://www.offgamers.com/game-card/consoles/playstation-network-card-id 40 dolara geliyor yaklaşık o da 110 tl _____________________________ -
https://www.offgamers.com/buynow/playstation-plus-12-months-membership-sea.html Offgamers sitesinden Endonezya psn plus üyeliği almak isteyen arkadaşlar için paylaşayım 12 aylık 28.70 dolardan satılıyor şuan. _____________________________
Alan çok var ama artık alınamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yo_Sun -- 30 Nisan 2016; 13:50:57 >_____________________________ -
Paypal hesabjndaki TL kendi kuruns göre mi çeviyor ? Satın alımda.
Hocam benim yakın zamanda bir arkadaşım aldı bu siteden sanal kart ile almıştı o bir sıkıntı çıkmadı. Paypal ile alınca sanırım 2-3Tl gibi bir fark ödüyormuşsunuz ama daha hızlı alabiliyorsunuz yani Psn Plus kodunu mail hesabınıza daha çabuk gönderiyolarmış. _____________________________
Sağol zaten 3 aylık alıcam denemelik.
Zamanında enpara ile 75 tl 25 tl enpara iadesi ile 50 tl ye almıstım.3 senelik plus 150 tl ye gelmişti.
Ahh endo ahh enpara öksüz bıraktınız bizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 30 Nisan 2016; 14:51:32 >_____________________________ ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven
https://www.offgamers.com/game-card/consoles/playstation-network-card-id 40 dolara geliyor yaklaşık o da 110 tl
110 liraya aldığımız bu kodu tr psn de kullanabiliyor muyuz?
Mesela ben kodu satın alsam bir hafta sonra tr psn oluşta bu kodu girio 12 aylık üyelik kullanabiliyor muyum.
Benzer içerikler
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ucuzbudur güvenilir mi
- dubai ps5 fiyatı
- ps5 hangisi alınır
- gta 5 kaçış aracı yeri belirleme
- darksiders 4
- ps5 amerika fiyatı
- oyuncu kulaklığı
- ps plus 12 aylık indirim
- playstation 5 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt