Şimdi Ara

ENDLESS-ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZE HARİKA BİR OYUN BU OYUN MUKEMMEL HEMEN GIRIP BASLAMALISINIZwww.endless-online.com uye olmak oyunun ıcınde (kucuk bı sorun oyun 2-3 gun kapalı 24:01:2007) GİRİN BASLAYIN BANA PM ATIN NİCK İMZADA YAZILI TEKERAR YAZIYIM AMA ''Blackeyed'' pm atmak icin

!Blackeyed yazın unlem isretini unutmayın onemlı olan o oyunda az TURK WAR TURKE IHTIYYACIMIS WAR LVL ATLAMAK COK ZOR DAHADA BILIGI OYUNUN KENDISI GIRIN KENDININ CANALI CANLI GORUN

• görüntüleri fazla hoş değil
  • bu oyunu önceden oynamıştım fazla bişey hatırlamıyorum ama çok farklı değildi diğer onlinelardan sanırım
  • Arkadasım tabiikide oynyan vardı belki halan vardır.Bi suru konu acılmıs 4-8 msjda bitmis.Bi ARAMA komutunu kullansanda acılmıs konular uzerinden oyuncu arasan daha iyi olur yeni acınca dahamı cabukk bulunuyor anlamadımkiO konulardan birine yazıncada o konu ust konu olucak zaten tek konu altında istedigin gibi tartıs.Al sana Rehberide hazırlanmıs arkadasta tesekkur edilmemesinden yakınıyor.Uzun zaman gecmis ama oradan devam etseydin hazırda rehberide var aradıgını bulurdun hem yeni oyuncularda bulma sansın olurduBEn sana vereyim linkinide istersen oradan devam et

http://forum.donanimhaber.com/m_9342675/mpage_1/key_ENDLESS%252DONL%25DDNE//tm.htm#9342675

• pek güzel değil
  • Oynadım ama o kadar iyi değildi yaw
  • bencvede cok k kotu bi oyun grafikler felan berbat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    --> Silkroad Online Soundtrack <--
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim için once grafik sonra oynanabilirlik , grafikleride benim istedigimin yakınlarına bile gelemez....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.